- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Yaa gaza getiriyorsun beniBen dün bütün evi sildim süpürdum valla. Doktorum sağlıklı bebek her türlü tutunur sagliksizsa istediğin kadar yat düşer demişti. Onun felsefeyi dinledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa gaza getiriyorsun beniBen dün bütün evi sildim süpürdum valla. Doktorum sağlıklı bebek her türlü tutunur sagliksizsa istediğin kadar yat düşer demişti. Onun felsefeyi dinledim
Ben birde çalışıyorum sadece hafta sonum var yapmak için ama sağolsun eşim çok yardımcı oluyor. Cam silme çekme işleri ondaydiBen temizlik hastasiyim sizi doğru yola iletiyorum ama malesef kendimde uygulayamiyorum hocanın dediğini yap yaptığını yapma hesabı
Ay hadi güzel haberlerle duyalım inşallahBen şu an bekliyorum doktor kapısında dua edin de keseyi göreyim bugün
Eşim yardım etmez işi çok yoğun gün içerisinde çok yorulur her şey bende 7 24 evde olunca ben can sıkıntımı temizlikle atmaya karar verdim yoksa patlıyorum sikintidanBen birde çalışıyorum sadece hafta sonum var yapmak için ama sağolsun eşim çok yardımcı oluyor. Cam silme çekme işleri ondaydi
O zaman biraz ara vereceksin canımEşim yardım etmez işi çok yoğun gün içerisinde çok yorulur her şey bende 7 24 evde olunca ben can sıkıntımı temizlikle atmaya karar verdim yoksa patlıyorum sikintidan
Evler almış başını gidiyor, ben birde taşınacağm Allah nasip ederse Allah hepimize kolaylık versinBenim evde bok götürüyor yaz temizliği yapmadım usengecligindem erteledim bebek geldi ne yapacam bilmem yavaş yavaş yapsam nasıl olur acaba riskli midir pencere duvar silmek çok uzanmadan yorulmadan günde bir oda yapsam
Eskisi gibi yapamıyorum zaten malûm hamilelik hantalligiO zaman biraz ara vereceksin canım
Ev taşıma çok zor yaa Allah yardımcın olsun canimEvler almış başını gidiyor, ben birde taşınacağm Allah nasip ederse Allah hepimize kolaylık versin
5+4üm canim 6+1de gidicemDoktorun bundan haberi var mi benimkinin yokta beta ogrenmek icin seçici davranmadim ama ona devam etmem bnde doğum doktoruma gidicem özele.. hangi gun gtsem bilemiurm ama kac kacsin sen?
İnşallah olmazAy ben de hem geriniyorum hem gerinik uyuyorum hshdhd bişi olur mu ay
Bizim evde badana yapılmıştı bayramda şehir dışına çıkınca öylece kaldı. mecbur hafta sonu toparlayıp halıları filan serdik. İyi ki temizliği yapmışız bundan sonra daha zorEskisi gibi yapamıyorum zaten malûm hamilelik hantalligi
Yaaaa ne sığışması baş köşe senin. Hoş geldin canım benimmmmmmmmSelizay galiba bende burda bir köşeye sığışabilirim değil mi bir parça netleşti
Pembis Hayaller yaş 29 tahmini doğum şimdilik 23 ocak diyor nasip olur sağlıkla ilerler ise ilk çocuk olacak iki yıl önce bir kalp durması kaybım var. Aşılamanın 13. Günü kan sonucu 326 dünkü testimi de ekliyorum şimdilik sağ tarafımda bazen ayağıma kadar vuran bir ağrı var hele ki aşırı yürürsem
Canim ben cam silmekten nefret ederim 3 ay önce hamile kalmıştım ailem geldi onlar sildi şimdi haziranda yine gelecekler geldiklerinde silerler. Kendimle dalga geçiyorum sorsalar ne sıklıkla cam siliyosun diye hamilelikten hamileliğe derimBen birde çalışıyorum sadece hafta sonum var yapmak için ama sağolsun eşim çok yardımcı oluyor. Cam silme çekme işleri ondaydi
2 yıl sonra şöyle bir başlıkta olmak cidden hala gerçek gelmiyor hala birinize kürtaj sonrası rahim inceliği düzelmedi onunla ilgili doktora gideceğim gibi şeyler anlatmam gerekiyor hissi varYaaaa ne sığışması baş köşe senin. Hoş geldin canım benimmmmmmmm
Hayat mucizelerle dolu canim özel bir şey yaptin mi hamilelik için canim ben mesela sogan suyu içtim2 yıl sonra şöyle bir başlıkta olmak cidden hala gerçek gelmiyor hala birinize kürtaj sonrası rahim inceliği düzelmedi onunla ilgili doktora gideceğim gibi şeyler anlatmam gerekiyor hissi var
O günler geride kaldı, artık tatlı telaşlar bulantılar ve konu hassasiyeti var. Ha bir de gerinmek sıkıntı olur mu sorunsalı ahah2 yıl sonra şöyle bir başlıkta olmak cidden hala gerçek gelmiyor hala birinize kürtaj sonrası rahim inceliği düzelmedi onunla ilgili doktora gideceğim gibi şeyler anlatmam gerekiyor hissi var
Ama gerinmek önemli yaa afhsjgkhfO günler geride kaldı, artık tatlı telaşlar bulantılar ve konu hassasiyeti var. Ha bir de gerinmek sıkıntı olur mu sorunsalı ahah
Yok benim hep doktor takipi oldu uzun süre rahim inceliği ile uğraştım ilaçlar ile düzelmedi rahim filmi 2 kez histeroskopi oldum bir kez balon işlemi sonra femara çatlatma iğnesi bi 6 kez olmadı aşılama dedi iki kez aşılama covid erken çatlama yüzünden iptal oldu derken şimdi ilk aşılama tuttuHayat mucizelerle dolu canim özel bir şey yaptin mi hamilelik için canim ben mesela sogan suyu içtim