- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Ya bişey soracağım, bende henüz heseyi gördüm şükür ama bebeği görmediğim için endişeliyim. Böyle sanki damar çekilmesi gibi birşey oluyor rahmimde , sanki vajinaya doğru da iniyo rahimde başlayıp.İğne batması gibi de biraz sanki.Normal mi ? Çok endişeliyimBen de çok korkuyorum bende de aşırı kasık ağrısı var belirti olsa dert olmasa dert:) inşallah kazasız belasız hepimiz kucağımıza alırız
Cok sevindim canimCnm bende 4+6 gittim 4,2 mm gayet normal dedi doktorendişe etme
Kaçıncı gününde çıktı bu deger canimKızlar 13 kusur sonuç nasıl sizce böyle yaşayan yükselen var mı öğrenen
En altta canim + 4mm yaziyo mesela.Merhaba , kese boyunu ultrason kağıdının neresinde görüyoruz? Merak ettim de bulamadım
Pazartesi 2.56 bugün bu değerKaçıncı gününde çıktı bu deger canim
Sonucunu paylaş mutlaka canım benimde 2018 temmuz dogumlu kizim var..Merhaba, hamileliği tescillenenler sağlıkla alsın kucağına inşallah bebeklerini. Bekleyenlerde istedikleri haberi alsınlar inşallah.
Ben 2016 Mayıs ve 2018 Haziran annesi oldum. Şimdide nasip olursa 2023 Ocak annesi olacağım. Adet tarihimden 2gun önce evde testim pozitif çıktı. Bugün 4gun geçti adetimden kan verdim yarın sonucu alacağım. Sonucumda onaylanırsa belgeli katılırım aranıza inşallah
Etmez miyiz kuzum ayagimi sürudüm arkamdan gelen cok olsun insallllaaahhhŞuan gebem miyim değil miyim bilmiyorum ama bir totem yaptımbakalım buraya gelmek için sabırsızlanıyorum.Mayıs benim ayım olmalı gebişlerimden dua isterim
Masallah kaç degerle öğrendin senSelam kızlar bende bugün öğrendim gebeligimi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sağol virgomm ama gel gör ki dün regl oldum başka bahara kaldı bizim sevdamızEtmez miyiz kuzum ayagimi sürudüm arkamdan gelen cok olsun insallllaaahhh
347 canımMasallah kaç degerle öğrendin sen
Benimde bugün randevum var hadi güzel haberler inşallahSelam kızlarbende pazar günü 1397 bhcg ile öğrendim gebeliğimi sat belirsiz 2 Nisan gece 12 gibi adet olmuştum. 2 Nisanı kabul edersem tahmini doğum 7 Ocak, 3 Nisan kabul edersem 8 Ocak yarın randevum var inşallah güzel haberler alırım, hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
Ayy hadi inşallahBenimde bugün randevum var hadi güzel haberler inşallah