- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Coraspirin kullanan cok sanriim bu donem. Kac mg kullanıyorsunuz.Benimde bir düşüğüm olduğu için bende coraspin kullanıyorum ve bana da test yapılmadı bir yandan korkuyorum aslında test yapılmadan verilmesine umarım kötü birsey olmaz
Hayirli olsun. Saglikla gelsin insqllah.Bat gününüz ne zamandiHamileyimmmm
Ay çok sevindim ben sizi nisan ayındaki konudan hatırlıyoruumHamileyimmmm
15 Mayıs sanırım yani 2 aydir 30 günde bir oluyorumHayirli olsun. Saglikla gelsin insqllah.Bat gününüz ne zamandi
Kac mm canim kesenKızlar doktordan çıktım şuan çok şükür keseyi gördük 5 haftalik ile uyumlu dedi kese
Ben ecopirin 100 kullanıyorum canimCoraspirin kullanan cok sanriim bu donem. Kac mg kullanıyorsunuz.
Benimde dusugum ve kimyasalim var. Bu ay klomen kullandım. Doktor mutlaka hamolelik öncesinden aspirin içmemi soyledi aybi folik asit gibi.ama test falanda yapılmadan soyledi bunu.
Insallah bende gebelik haberimi alirim ve ocak annelerine dahil olurum :)
Teşekkür ederimAy çok sevindim ben sizi nisan ayındaki konudan hatırlıyoruum
Folik asit kullanmaya başladınız mı? Ben dün gittim mesela rahim duvarına baktı, folik asit başlattı kilo takibine başlıyor yiyebileceğin yiyemeyeceğim şeyler için uyarı da bulunuyor bu bile güzel destekBen yedinci haftada gitmeyi planlıyorum kadın doğum doktoruna . Nasıl olur .
Ne güzel 3 çocuk şunu doğursam ben de hemen istiyorum 2 yiYaşım 39.
3. Çocuğum olacak inşallah hayırlısı ile
21 Nisan son adet tarihim. Umarım hamileyimdir. Test alsam çıkar mı bilmiyorum çok yoğun çalışıyorum kan verecek zamanım yok idrarda çıkması için beklenen adet günüme yaklaşmam lazım.
Hamile olduğumu umarak avunuyorum şimdilik.
İnternet hesaplaması ile 27 Ocak beklenen doğum tarihi diyor. İlk bebeğim 1 ay ikincisi 15 gün erken doğmuştu. Bakalım hamileyimim? Bakalım bu sefer nasıl bir hikayem olacak
Ya onu hiç sormadım ultrason görüntüsünü almayida unuttum heyecandan aklıma gelmedi sadce kesen 5 haftalik ile uyumlu dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını dinlerizKac mm canim kesen
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağımıza alalımMerhaba arkadaşlarBen de katıldım aranıza
Zorlu bir süreçle geldim buralaraTüp bebek tedavisiyle hamileyim İnşallah
Keseyi gördük çok şükür , 19 Mayısta da Allahın izniyle bebeği göreceğizDualarınızı eksik etmeyin
Cnm bende 4+6 gittim 4,2 mm gayet normal dedi doktorCanim cok bilgili değilim ama sanki yolk kesesi oluşmuş eger oyleyse bos gebelik olma ihtimali YOK. bende bugün keseyi gördüm 4+6da ama kese boyutu 4 mm ya küçük gibi sanki
Canım sat 1 nisan, ilk çocuk,yaş 28Kızlar herkes beni etiketleyip satini yaşını kaçıncı çocuk vs olduğunu soylebilir mi liste yapacağım ,
Merhaba , kese boyunu ultrason kağıdının neresinde görüyoruz? Merak ettim de bulamadımCnm bende 4+6 gittim 4,2 mm gayet normal dedi doktorendişe etme
8 Nisan sat , yaş 36 , ilk bebeğimKızlar herkes beni etiketleyip satini yaşını kaçıncı çocuk vs olduğunu soylebilir mi liste yapacağım ,