- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Cok erken canim daha bugunlerde gitme. Vajinal ultrason ile o deger 1500 karindan ultrason ile 3000 olmalı en az gorulmesi icin. Beta degerin 2 gune 2 kati artmış olmali saglikli bir gebelik diyebilmek icin. Kabaca bir hesapla öyle git tabi sabredebilirsen. Ben yapabiliyo muyum hayir ama denicemKaç haftalık canım keseyi ne zaman görülüyor uygulamaya göre benim 4 haftalık ama dün kan verdim 13.29 sonuç çıktı geç döllenme sanırım benimki. Gitsem görürler mi yoksa bekleyeyim mi
Senin kac canim değerinCok erken canim daha bugunlerde gitme. Vajinal ultrason ile o deger 1500 karindan ultrason ile 3000 olmalı en az gorulmesi icin. Beta degerin 2 gune 2 kati artmış olmali saglikli bir gebelik diyebilmek icin. Kabaca bir hesapla öyle git tabi sabredebilirsen. Ben yapabiliyo muyum hayir ama denicemdoktorun bir rwndevu verdiyse git ama tabi
Yok mu kizlar fikri olanKızlar kızlarrr kesenin icinde kucuk bi nokta var o bebek mi yoskaEki Görüntüle 3065104
Carsamba günü 103 tu canimSenin kac canim değerin
Ay cok heyecanlı dimi bu degerleri takip etmek bile inşallah kucagimiza da alırız sag salimCarsamba günü 103 tu canim
Kesinlikle kaçıncı cocuk olursa olsun hep ayni heyecan.. Amiinn insallah Rabbim sag salim elleri ayakları düzgün bir şekilde kucağımiza almayi da nasip etsinAy cok heyecanlı dimi bu degerleri takip etmek bile inşallah kucagimiza da alırız sag salim
Merhabalar, biz de duyduk çok şükür kalp atışlarını. Ve hala karın ve kasık ağrılarım devam ediyor regl olacakmışım gibiMerhaba benim gibi kalp atışlarını duyup hala kasık ağrısı çeken var mı tahmini doğum 2 Ocak
Kaçıncı günde duydunuz canımMerhabalar, biz de duyduk çok şükür kalp atışlarını. Ve hala karın ve kasık ağrılarım devam ediyor regl olacakmışım gibi
Hanimlar bu haftalar o agrilar cok normal..Merhabalar, biz de duyduk çok şükür kalp atışlarını. Ve hala karın ve kasık ağrılarım devam ediyor regl olacakmışım gibi
Leke vs olmuyorsa bir sorun yoktur. Varsa beklemeden git tabikiCanim sabredebilmek ayri mesele oda var tabi de. Bide sey var kanama alani vs var ise progestan kullaniyor ya ona gec kalmak istemiyorum..bilemedim valla senin dedigine göre 2 hfta sonra gitmeliyim
Bende almayı unuttum banada 2 hafta sonra gel kalp atışı için nasıl geçecek diye düşünüyorumİnsan heyecanlanıyor bana da 2 hafta sonra gel dediben ilk haftamı doldurdum bugun itibariyle haftaya cuma kontrol bebek goruntusu icin ama insallah dayanabilirim
Ben görüyorum açıkcası net bir çizgiEki Görüntüle 3065154 Adet günüme 4 gün var daha hamile miyim sizce? Çok silik de olsa bir çizgi var gibi
Bilgilerini tekrar yazarmisin canım arada kaynamış olabilir
Evet canım kan testi verEki Görüntüle 3065154 Adet günüme 4 gün var daha hamile miyim sizce? Çok silik de olsa bir çizgi var gibi
Kalp atışı için erken değil mi canım iyi düşün iyi olsun biz bu süreçte çok stres oluyoruz hep acabalar mı kafamızdaKızlar doktordan geldim 5+5 çıktı usgde sata göre 6+0 kese bebek vardı kalp atışı daha yok maalesef uyuşmazlık için kan verdim değerlerime bakacak diğer bebegimi uyuşmazlık yüzünden kaybettim çünkü
Dün akşam kasık ağrısından uyuyamadım doktor kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama ister istemez insan tedirgin oluyor sanada geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebişlerMerhabalar, biz de duyduk çok şükür kalp atışlarını. Ve hala karın ve kasık ağrılarım devam ediyor regl olacakmışım gibi
Uyusmazlık dedigin kan uyuşmazlığı mı canımKızlar doktordan geldim 5+5 çıktı usgde sata göre 6+0 kese bebek vardı kalp atışı daha yok maalesef uyuşmazlık için kan verdim değerlerime bakacak diğer bebegimi uyuşmazlık yüzünden kaybettim çünkü
Yok canim lekem falanda. Bir önceki gebeligimde de yoktu leke ama kanama alani vardı malesefLeke vs olmuyorsa bir sorun yoktur. Varsa beklemeden git tabiki