- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Tahmini doğum tarihini söyle canım
Silikte pozitif canım kan verKızlar merhaba birşey soracaktım size ilk belirtisi olan kasık ağrısı anı girip çıkması en çok sağ taraf ve hafif akıntı ama sarı mi desem kahve mi desem karışık birşey yaşayan var mi. Testler pozitif ama hafif böyle silik çıkıyor.
Canim kan verdim 2.56 çıktı pazartesi günü ben bu işi anlam veremedim. 4 farklı testte hepsi silik pozitif çıktiSilikte pozitif canım kan ver
Pazartesi de silik mi çıkıyordu peki belki şimdi HCG yükselişe geçmiştir birde testlerin fotoğrafi varsa at bakalimCanim kan verdim 2.56 çıktı pazartesi günü ben bu işi anlam veremedim. 4 farklı testte hepsi silik pozitif çıkti
Pazartesi erken gebelik yaptım silik çıkınca kan vermeye gittim bu pazartesi testiPazartesi de silik mi çıkıyordu peki belki şimdi HCG yükselişe geçmiştir birde testlerin fotoğrafi varsa at bakalim
12.01.2022, Yaş:29, ilk çocukTahmini doğum tarihini söyle canım
Evet silik çok tuhafEki Görüntüle 3064341
Bu bugünkü ama sanki regl olacam gibi böyle başlangıcında akıntı olur ya hafif Sarı kahvemsi geldi napacagimi bilemedim kimyasal mi ki diye aklımdan geçen
Erken gebelik testlerinde genelde gebelik olmasa da silik çıkabiliyor başıma gelmiştiPazartesi erken gebelik yaptım silik çıkınca kan vermeye gittim bu pazartesi testi
Normal kaset testte silik ciktiErken gebelik testlerinde genelde gebelik olmasa da silik çıkabiliyor başıma gelmişti
O zaman kan testi verin bence 2 gün araylaNormal kaset testte silik cikti
Yarın sabah tekrar test yaparım ona göre veririm artikO zaman kan testi verin bence 2 gün arayla
İçinizi ferah tutunYarın sabah tekrar test yaparım ona göre veririm artik
Amin canım cumlemizinkiniİçinizi ferah tutunRabbim gönlünüze göre verir inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsınKan verdim 3bucukta çıkıyor dua edin kızlar size katılmaya geleyim