- 18 Mart 2022
- 727
- 534
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Pembis Hayaller benide listeye ekler misiniz unutmuşsunuz galiba çok üzüldüüümm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan heyecanlanıyor bana da 2 hafta sonra gel dedi ben ilk haftamı doldurdum bugun itibariyle haftaya cuma kontrol bebek goruntusu icin ama insallah dayanabilirimYa onu hiç sormadım ultrason görüntüsünü almayida unuttum heyecandan aklıma gelmedi sadce kesen 5 haftalik ile uyumlu dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleriz
Folic trio kullanıyorum canım yan etkisi yokKızlar hangi folik asit iyi hangisini kullanıyorsunuz ?
Ben önceden folidoce kullanıyordum ama doğal içerikli arayışına girdim. Bir süre solgar kullandım B12+folikasit, şimdi de folidays kullanıyorum. En temiz içerikli olarak bunu buldum bitkisel bazlı ️ ne kadar sentetikten kimyasaldan uzak durursak o kadar iyi düşüncesindeyimKızlar hangi folik asit iyi hangisini kullanıyorsunuz ?
Folidays ve ocean folat arasında kaldım şuanFolic trio kullanıyorum canım yan etkisi yok
Aynen bende onun arayış içindeyim evde var folbiol ama çok yüksek doz yani yan etki de yapsbilir bu kadar büyük doz ilaçBen önceden folidoce kullanıyordum ama doğal içerikli arayışına girdim. Bir süre solgar kullandım B12+folikasit, şimdi de folidays kullanıyorum. En temiz içerikli olarak bunu buldum bitkisel bazlı ️ ne kadar sentetikten kimyasaldan uzak durursak o kadar iyi düşüncesindeyim
Bence folidays in içeriğini bi araştırın sentetik olmaması en önemli tercih sebebimAynen bende onun arayış içindeyim evde var folbiol ama çok yüksek doz yani yan etki de yapsbilir bu kadar büyük doz ilaç
Diofol kullanıyorum kuzuKızlar hangi folik asit iyi hangisini kullanıyorsunuz ?
Olsun kuzum Rabbim buyuk vardır vakti zamanıSağol virgomm ama gel gör ki dün regl oldum başka bahara kaldı bizim sevdamız
bende sol üste sd1 0.420 cm olarak yazıyor cnm başkalarında farklı mı bilmiyorumMerhaba , kese boyunu ultrason kağıdının
Merhaba , kese boyunu ultrason kağıdının neresinde görüyoruz? Merak ettim de bulamadım
görüyoruz? Merak ettim de bu
Canım bence acele etme. Aslında hafta olarak değil fe kese 3000 değer üstünde gözüküyor karından.Hanimlar bende dün adete 2 gun kala 103 beta degeriyle ogrendim gebeligimi.. kese 5.hafta kalp 6 diye biliyorum.sizlerde nsl oldu..
Canım merhaba bende dün 4+6 da keseyi gördüm 7 mm sen bebeği falan gördün mü 10 güm sonra gidecem tekrarCanim cok bilgili değilim ama sanki yolk kesesi oluşmuş eger oyleyse bos gebelik olma ihtimali YOK. bende bugün keseyi gördüm 4+6da ama kese boyutu 4 mm ya küçük gibi sanki
Bende dün 4+6 da gittim kese 7 mm göründü içimi nasıl rahatlattınCnm bende 4+6 gittim 4,2 mm gayet normal dedi doktor endişe etme
Canim sabredebilmek ayri mesele oda var tabi de. Bide sey var kanama alani vs var ise progestan kullaniyor ya ona gec kalmak istemiyorum..bilemedim valla senin dedigine göre 2 hfta sonra gitmeliyimCanım bence acele etme. Aslında hafta olarak değil fe kese 3000 değer üstünde gözüküyor karından.
Ben 6+0 da kalp duymadım mesela, erken gidersen boş gebelik mi şöyle böyle bissürü stres. Bebeği görürsen bu sefer kalbi atacak mı stresi bence 6+5 e kadar sabret gittiğinde hepsini gör
Kaç haftalık canım keseyi ne zaman görülüyor uygulamaya göre benim 4 haftalık ama dün kan verdim 13.29 sonuç çıktı geç döllenme sanırım benimki. Gitsem görürler mi yoksa bekleyeyim miKızlar kızlarrr kesenin icinde kucuk bi nokta var o bebek mi yoskaEki Görüntüle 3065104
Canim ben 5+6 da gördüm ama görmek yetmedi bu sefer de kesem küçük mü diye dert ettim benim bakıldığı gün 5000di degerim buna rağmen vajinal ultrason ile görüldü. 3000 üzeri olmadan kese görünmüyormus canım. 5000de bile 4mm cik kese gördüKaç haftalık canım keseyi ne zaman görülüyor uygulamaya göre benim 4 haftalık ama dün kan verdim 13.29 sonuç çıktı geç döllenme sanırım benimki. Gitsem görürler mi yoksa bekleyeyim mi