- 13 Ocak 2017
- 4.104
- 9.807
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #34.501
3. Kız ben nickimi değiştirdim prensesannesi benAllah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al 2. Bebek mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Kız ben nickimi değiştirdim prensesannesi benAllah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al 2. Bebek mi?
Yürüyünce daha da hareketli olacak yaşam deseneBenim kız 10. Ay başladı yürümeye ve senin dediğin gibi çok hareketli bi dakka kıçının üstünde oturmuyor
Tek uykuya geçince 8 de hatta 7.30 da uyumaya başlar dedi doktorumuzBenim bebiş birkac adim atiyor şimdilik, iki uyku uyuyor ama önceden 8.30 da uyurdu şimdi 9 u geçiyor uykuya dalamiyor
Bizimki de aynıAyağa kalkıyor Bi iki adım atıyor ama kendini yavaşça yere bırakıyor korkuyor gibi. Ellerinden tutup yürütmeye de istemiyor kendi haline bıraktım. Bu aralar aşırı bağlı bana gece gündüz emiyor. Tam meme düşkünü olmuş. Yenidoğan bebekliğine döndü sanki normal de özgür bir bebek yürümesi lazımdı çoktan ama bilerek yürümek istemiyor
Tek uykuya düşünce erken uyur dedi doktorumuz canımYurume arkadasiyla kosuyor ayakta tutunmadan bir sure duruyor ama yurumuyor. En az bir ayi daha vardir diye dusunuyorum. Hic durmamasina alistim artik zaten
Ayni gece 9 bucuktan once uyumuyor ama bizim hep boyleydi iki ayliktan beri ayni saatte uyuyor cocuk tek uykuya dusunce biraz daha erkene gecer insallah
Off bende sanki sürekli aynı şeyleri veriyormuşum gibi hissediyorumKizlar kahvaltida ne veriyosunuz bebislere ya. Ben hep ayni seyleri veriyodum cunku cok secici ama sikildi artik istemiyor
Ya çok iyi fikir bende deneyeyimSebze rendeleyip peynirle firinlamak iyi fikirmis deneyecegim. Pankek ben de kesinlikle beceremiyorum yalniz degilsin en son artik hazir pankek karisimi aldim yarin bi de onu denicem yine olmazsa pes ediyorum
4 aylık hamile olan ben tamamda bunu düşünerek kendimi teselli ediyorumEvet amin İnşallah. 6 haftalık. Zaten uyumuyoruz bari beraber büyüsünler
Aaaa hayırlı olsun allah sağlıkla kucağıniza nasip etsin4 aylık hamile olan ben tamamda bunu düşünerek kendimi teselli ediyorum
Çok sağol canımAaaa hayırlı olsun allah sağlıkla kucağıniza nasip etsin
Aaaa gözünaydın kız4 aylık hamile olan ben tamamda bunu düşünerek kendimi teselli ediyorum
Çok sağol canım seninde hayirli olsun rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinAaaa gözünaydın kız
Sende mi hamilesi3. Kız ben nickimi değiştirdim prensesannesi ben
Evet çok yeni 7 haftalık dahaSende mi hamilesi
Hayırlı olsunEvet çok yeni 7 haftalık daha
Maşallah yolu yarılamışsın4 aylık hamile olan ben tamamda bunu düşünerek kendimi teselli ediyorum
İşte bir cesaret örneği daha4 aylık hamile olan ben tamamda bunu düşünerek kendimi teselli ediyorum
Ahahaha galiba inan kızımla uğraşmaktan hamile olduğumu bile unutuyorum bak yolu yarılamışım ahshsjsj kızımda 9 ay kusmuştum ama bunda çok şükür hıc kusmadım neredeyse ve mide bulantimda çok az olduMaşallah yolu yarılamışsın
Senide piste alabiliriz ahshajsj burası çok güzelİşte bir cesaret örneği daha
Neyse büyük konuşmayacağım ki yaşarken bulmayayım Allah size sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ben kızım ve başımdaki huni ile hayat böyle de güzel 4 ay olmuş cinsiyet belli miSenide piste alabiliriz ahshajsj burası çok güzel
Kuzu valla arada gelip yazıları okuyup kaçıyorum sen napıyosun nasılsınCansurs sen nerelerdesin acaba
Bak sen 4 yas olunca yap sonra birdeb karar veriyosun ama zor oluyorNeyse büyük konuşmayacağım ki yaşarken bulmayayım Allah size sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ben kızım ve başımdaki huni ile hayat böyle de güzel 4 ay olmuş cinsiyet belli mi