- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 29
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.161
Diş mi cikiyor ne
Kizlar biz ilk dişimizi çıkardık alt dislerinden bir tanesi ucu patlamış
Alırım bende o zaman bi maşallahınızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş mi cikiyor ne
Kizlar biz ilk dişimizi çıkardık alt dislerinden bir tanesi ucu patlamış
Tek öğün veriliyor tadim günlerindeEk gıdaya geçen var mı tadımlarda tek öğün mü veriyorsunuz nasıl yapiyorsunuz ya
Ben iki gün ispanak verdim tadina bayilmadi ama merakindan parmakladi, yüzünü gözünü batirdi. Üc gün kurali ile devam edecegim . Simdilik tek ögün, bazen ögleden sonra az bir yogurt veriyorumEk gıdaya geçen var mı tadımlarda tek öğün mü veriyorsunuz nasıl yapiyorsunuz ya
Bizimkinin de saçı var ama erkeğe benzetiyorlar pembik lila giydiriyorum sahi pembede giyinmiş diyorlarArtık yeter kızıma herkes erkek mi diyor saçları yok kız anneleri saçsız bebek tokası diye bişey varmıs alıp memnun kaldığınız bir sayfa ya da yer var mı
Toptantokamalzemeleri diye bir site var tokalar çok uygunArtık yeter kızıma herkes erkek mi diyor saçları yok kız anneleri saçsız bebek tokası diye bişey varmıs alıp memnun kaldığınız bir sayfa ya da yer var mı
Ya bildiğin şeker pembesi giyinikti taşlı parlaklı falan. Aaa ne güzel bebek erkek mi adı ne diyorlarBizimkinin de saçı var ama erkeğe benzetiyorlar pembik lila giydiriyorum sahi pembede giyinmiş diyorlar
Bizim de baya sacımız var fusya pembe pijama ve kazakla dediler herkes erkeğe benziyor arkası erkek bak doğur diyor yersenYa bildiğin şeker pembesi giyinikti taşlı parlaklı falan. Aaa ne güzel bebek erkek mi adı ne diyorlar
Bak ona inanıyorum ogluma da kız güzeli bu arkası kız doğur diyorlardı kız olduBizim de baya sacımız var fusya pembe pijama ve kazakla dediler herkes erkeğe benziyor arkası erkek bak doğur diyor yersen
İshal artar canım hafif ateşte yapar ya sürekli emmek ister ya emmez. Salya çok olur burun akıntısı bile olur şeffaf.Diş çıkarma döneminde ishal artıyor mu, bilmiyordum
Maşallah ne kadarlık oldu canımOğlum sürünüyor biraz yavaştı iki gündür baya sürünmeye başladı ileriye doğru gidiyor
17 sinde 5 aylık olacakMaşallah ne kadarlık oldu canım
Ah benim kuzummm. Onun o bakislarini yerim. Benim kizim da tedirgin oldugunda ve uyurken parmagimi tutuyor direkt bu minigim gibi. Dikkat et annesi gecicek insallahMinnoşuma alerji testi yapıldı aynı bu şekilde 15 dk durduk sonucunda yumurta beyazına, sarısına ve buğdaya alerjisi çıktı.. Dr 3 ay takip verdi yumurta diyeti verdi şimdilik buğday için vermedi ama ben buğdaya da dikkat ediceğim.. Süt ürünlerinden şüpheliydim onda bişi çıkmadı umarım atlatırız
Bugün doktora gittik, "Günde 3-4 bez için ishal demiyoruz ama yine de test yapalım." dedi. Gaita testi yaptık, rota, kan vs yok. İçim rahatladı enfeksiyondan korkuyordum. Heralde ya söylediğiniz gibi bir durum var ya da benim yediğim şeyler etkiliyor sindirim sisteminiİshal artar canım hafif ateşte yapar ya sürekli emmek ister ya emmez. Salya çok olur burun akıntısı bile olur şeffaf.
Benim ki de yüzüstü döndükten sonra sürünüyor emeklemeye hazırlık sanırımOğlum sürünüyor biraz yavaştı iki gündür baya sürünmeye başladı ileriye doğru gidiyor
masmavi tulumlu bebeğimin de cinsiyetini soruyorlar kız mı erkek mi diye 100 metre uzaktan erkek olduğu belli olan bebeğime ben artık anladım maksat muhabbet olsun laf açılsın vsBizim de baya sacımız var fusya pembe pijama ve kazakla dediler herkes erkeğe benziyor arkası erkek bak doğur diyor yersen
Kız güzeli oğlumun peşine gelen 3. Oğlum çok ara verdik ondan mı acaba 8 sene kadarBak ona inanıyorum ogluma da kız güzeli bu arkası kız doğur diyorlardı kız oldu
Ahagsfs ah şu çok bilmiş teyzeler yaa benimki de 7 yaşKız güzeli oğlumun peşine gelen 3. Oğlum çok ara verdik ondan mı acaba 8 sene kadar