- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #25.001
İsim işi zormuş gerçekten ya.Annem Mihrimah diyor eşim Zeynep ben gökçe yada kumsal kararsızız bakalım ne olcak
Benim de ikinciye cesaretim yokEvet canım doğru hatırladın.
İkinciye düşünebilirsin sende uyumlular.
Zira benim 3. Ye cesaretim yokta
Valla benden de o kadar. Geceleri uyuyamıyorum. Gündüzleri uykum geliyorBikac gün sonra uyku diye olucez şimdi de uyuyamıyoruz
Homozigot bendeki..40 mıçok mu sıkıntılı genlerin hoş öyle olmasa da bazı doktorlar öyle istiyor doğru
Yürüdüm canım gazım hemen çıktı zaten o konuda da sorun yaşamadım. Ben tek kişilik odada kaldığım için şahit olamadım ama benim ilk doğumum geneldi. Açıkçası spinal genelden daha rahatmış..İsim işi zormuş gerçekten ya.
İnsan ısınamiyor ve eşle aynı karara varmak ta zorne yaptın ayaklandın mi ilk yürüyüş gaz?
Genel anestezi olan oldu mu sahit olmuşsundur belki
Gozunaydin canımMerhaba teyzoşlarben 2.900 gr doğan minnak bir bebiş..
Kızlar sabah 9.30 gibi doğuma alındım spinal anestezi ile kızıma kavuştum herkes çok ilgiliydi Dr hemşire anestezi uzmanı.. Hatta doğum esnasında fotoğraf ve vıdeo çekip eşime yolladılar.. Sonda dan korkuyordum uyuştuktan sonra taktılar. Hemen sonra odama getirdiler bebişi emzirdim hatta kakasını çişini bile yaptı..
İki bez değiştirdik.. Ağrım oldu ama ağrı kesici ile daha iyiyim.. Annem çok yardımcı oluyor zaten.. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz..
Benimki lansinoh ikili elektrikli sağım. Memnunum canım.Merhaba çalışan anneler için süt sağım makina tavsiyeniz varmı
Ah canim benim, sag olasinBize anlst canım rahatla neyi tsktin kafaya ilk doğum dimi senin
Uykusuz 3. Gecem bebek alistiriyor herhalde şimdidenBikac gün sonra uyku diye olucez şimdi de uyuyamıyoruz
Hayirli ugurlu olsunMerhaba teyzoşlarben 2.900 gr doğan minnak bir bebiş..
Kızlar sabah 9.30 gibi doğuma alındım spinal anestezi ile kızıma kavuştum herkes çok ilgiliydi Dr hemşire anestezi uzmanı.. Hatta doğum esnasında fotoğraf ve vıdeo çekip eşime yolladılar.. Sonda dan korkuyordum uyuştuktan sonra taktılar. Hemen sonra odama getirdiler bebişi emzirdim hatta kakasını çişini bile yaptı..
İki bez değiştirdik.. Ağrım oldu ama ağrı kesici ile daha iyiyim.. Annem çok yardımcı oluyor zaten.. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz..
Kızlar ben de doğum yaptım. Her şey yolunda çok şükür spinal anestezi ile yaptım inanılmaz konforluydu. Oğlum ile birlikte hastanedeyiz. Biraz ağrım var evet ama dayanılmıcak gibi değil ona bakmaktan gözüme uyku girmiyor. Sütüm gelmedi kızlar sütün gelmesi için yaptığınız bir şey var mı sürekli emzirmek dışında.
gözünaydınKızlar ben de doğum yaptım. Her şey yolunda çok şükür spinal anestezi ile yaptım inanılmaz konforluydu. Oğlum ile birlikte hastanedeyiz. Biraz ağrım var evet ama dayanılmıcak gibi değil ona bakmaktan gözüme uyku girmiyor. Sütüm gelmedi kızlar sütün gelmesi için yaptığınız bir şey var mı sürekli emzirmek dışında.
Bir çok marka var aslında bütçene bağlı canım,ben avent tekli aldım deneyeceğim doğunca minnoşum,ama ben mastit olmamak İçin aldım daha ziyade,sütü artırmak İçin de iyiymişMerhaba çalışan anneler için süt sağım makina tavsiyeniz varmı
Sıcak duş sütü inanılmaz indiriyor. Şimdi hastanede hoşaf, meyve suyu vs içebilirsmKızlar ben de doğum yaptım. Her şey yolunda çok şükür spinal anestezi ile yaptım inanılmaz konforluydu. Oğlum ile birlikte hastanedeyiz. Biraz ağrım var evet ama dayanılmıcak gibi değil ona bakmaktan gözüme uyku girmiyor. Sütüm gelmedi kızlar sütün gelmesi için yaptığınız bir şey var mı sürekli emzirmek dışında.
Hepsi geçici bir dönem canım canını sıkma zamanla hepsi düzene girecek duyguların kendin toparlanacaksin. Sıkma kendini akışına bırak.Ah canim benim, sag olasin
Evet ilk bebis ve aslinda butun mesele buicimde firtinalar ama disariya pek aktaramiyorum. Genelde guclu ve sogukkanli biri olarak bilinirim ve bu nedenle sanirim tikandigim an evde agliyorum :/
Canım gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmek büyümek nasip etsinKızlar ben de doğum yaptım. Her şey yolunda çok şükür spinal anestezi ile yaptım inanılmaz konforluydu. Oğlum ile birlikte hastanedeyiz. Biraz ağrım var evet ama dayanılmıcak gibi değil ona bakmaktan gözüme uyku girmiyor. Sütüm gelmedi kızlar sütün gelmesi için yaptığınız bir şey var mı sürekli emzirmek dışında.
Canım bende seni merak ediyordum. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünKızlar bende 2 gün önce doğum yaptım şükür bebekte bende iyiyiz ama dun gece apar topar acile gittim gaz sancisiyla. Halbiki ilkini hastanede çıkardım lavman ile sonra da kendim evde yapmıştım ama sancidan duramadim. Rezene kimyon komposto bunları denedim baska fikri olan var mi