-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #25.021
Kumsal çok tatlı ismiAnnem Mihrimah diyor eşim Zeynep ben gökçe yada kumsal kararsızız bakalım ne olcak
Gözünüz aydınKızlar ben de doğum yaptım. Her şey yolunda çok şükür spinal anestezi ile yaptım inanılmaz konforluydu. Oğlum ile birlikte hastanedeyiz. Biraz ağrım var evet ama dayanılmıcak gibi değil ona bakmaktan gözüme uyku girmiyor. Sütüm gelmedi kızlar sütün gelmesi için yaptığınız bir şey var mı sürekli emzirmek dışında.
Ay maşallah toparlanmis çıkıyorsunuz. Biz Ankara'da bu kadar rahat ciksnsyiz sanırım hava soğukKızlar nasılsınızAntalyada hava inanılmaz güzel her gün kızımla tur atıyoruz
Harikasın yaaa açık hava ikinize de çok iyi gelirKızlar nasılsınızAntalyada hava inanılmaz güzel her gün kızımla tur atıyoruz
Allah analı babalı büyütsün minnoşKızlar bende bu sabah doğurdum 38+4 spinal anestezi ile minik kızımı kucağıma aldım dua eden herkese çok teşekkür ederim.. Toparlanınca yazarım inşallah.. Darısı bekleyen diğer güzel annelerin başına..
Geçmiş olsun sonuçta bu bir ameliyat. Bebeğin ve senin sağlığın için böylesi varmış belki. Allah analı babalı büyütsünKizlar 40 saat normal dogum yapmaya calisip olmayinca sezeryana alindim. Cok istemistim normal ama
Kismet degilmis. Isteyene nasip olur umarim
MaşAllah prenseseMerhaba teyzoşlarben 2.900 gr doğan minnak bir bebiş..
Kızlar sabah 9.30 gibi doğuma alındım spinal anestezi ile kızıma kavuştum herkes çok ilgiliydi Dr hemşire anestezi uzmanı.. Hatta doğum esnasında fotoğraf ve vıdeo çekip eşime yolladılar.. Sonda dan korkuyordum uyuştuktan sonra taktılar. Hemen sonra odama getirdiler bebişi emzirdim hatta kakasını çişini bile yaptı..
İki bez değiştirdik.. Ağrım oldu ama ağrı kesici ile daha iyiyim.. Annem çok yardımcı oluyor zaten.. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz..
Ya maşallah bende Kuşadası'nda yım hava harikaydi şimdiye kadar ama önümüzdeki hafta tam doguracagim gün yağmurlar başlıyor. Bende hava yine böyle güzel olursa çıkıp yürürüm devamlı. Bu sene kış pek gelmedi burayada çünküKızlar nasılsınızAntalyada hava inanılmaz güzel her gün kızımla tur atıyoruz
Aynısı oluyor bana da, yatağa geçince uykum kaçıyorBikac gün sonra uyku diye olucez şimdi de uyuyamıyoruz
Allah analı babalı büyütsünKızlar ben de doğum yaptım. Her şey yolunda çok şükür spinal anestezi ile yaptım inanılmaz konforluydu. Oğlum ile birlikte hastanedeyiz. Biraz ağrım var evet ama dayanılmıcak gibi değil ona bakmaktan gözüme uyku girmiyor. Sütüm gelmedi kızlar sütün gelmesi için yaptığınız bir şey var mı sürekli emzirmek dışında.
Salı günü mü seninde canım. Ayniymisiz kaç hafta gün olacakGünaydın kizlar doğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütsün yavrularını. Çok geçmiş olsun. Sıra bize geliyor. 3günkaldi bizimde ama bugün resmen yerim dar çıkarın diye vuruyor içerden hatta vurmuyor baya kolunu bacağını sağdan soldan gösteriyor
Hayirli ugurlu olsunKızlar ben de doğum yaptım. Her şey yolunda çok şükür spinal anestezi ile yaptım inanılmaz konforluydu. Oğlum ile birlikte hastanedeyiz. Biraz ağrım var evet ama dayanılmıcak gibi değil ona bakmaktan gözüme uyku girmiyor. Sütüm gelmedi kızlar sütün gelmesi için yaptığınız bir şey var mı sürekli emzirmek dışında.
Çarşamba günü canım. 38+6 olacak o gün. Ben bugünü saymadım 3gun dedimSalı günü mü seninde canım. Ayniymisiz kaç hafta gün olacak
Haber ver bizedeDogumhaneden yazıyorum. Sabah beni buraya aldılar servisten.. Bebeğin kalp atışları düşmüştü. Dedim bu sefer doğuruyorum. Şu an oksijen ve serum veriliyor. Nst sürekli bağlı. Sanirim servise geri donucem. Heyecanlandım bir an..
Çok geçmiş olsun.. inş güzel haberler verisiniz..Dogumhaneden yazıyorum. Sabah beni buraya aldılar servisten.. Bebeğin kalp atışları düşmüştü. Dedim bu sefer doğuruyorum. Şu an oksijen ve serum veriliyor. Nst sürekli bağlı. Sanirim servise geri donucem. Heyecanlandım bir an..