- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #24.841
Merak ediyorlar iste yaninizda destek olmak istiyorlar aslında kalmamalari iyimiş en azindan kendin bebegin ve esinle bas basa kalabilirisnizBize iki aileden gelecekler, anne babamız, onun kız kardeşi ve benim erkek kardeşim toplam 6 kişi. Ama bizde kalmayacaklar, otel ayarladılar. gündüzleri birden salonumuz dolucak, bizde yurt dışındayız onlar da iki taraf başka ülkelerden geliyorumarım stres yapmam uykum gelirse gündüz vakti uyumaya giderim.. Gece zaten uyumak yok bebekle kocam da öyle olur ikimiz uykusuz uykusuz ben onlara dedim doğum dan sonra gelin diye (23/24 ocaktan sonra) şimdi herkes aynı tarihlerde geliyor bakalım bebek ne zaman gelecek
Güzel düşün güzel olsun bizim şuan tevekkülden başka şansımız yok şu raddeye kadar kul olarak sen elinden geleni yaptın gerisi Rabbime kalmışKızlar yarın sezeryabım var 38+3 de dua edin nolur desteğinize ihtiyacım var.
Mis gibi bı hikaye maşallah sağlıkla büyüsün oğlunuzBen de bugün oğlumu spinal sezaryen ile 38+2 kucağıma aldım. Sabah 8 de hastanedeydik. Kan aldılar damar yolu açtılar. 9 gibi ameliyathaneye aldılar beni. Herkes çok tatlı dilliydi, hemşireler, anestezi ekibi... spinal iğnesi hafif acıdı, bir kerede uyuştu belden altım. Bi 15 dk bekledik uyussun diye. Sondayi taktılar orada. Doktorum geldi, hemen başladı, oğlumu hemen çıkardılar bana gösterdiler. Bu arada bana birkac kez sedasyon verdiler saniyorum, çünkü doktor işini yaparken acimasa da çok rahatsız hissettim. Ama bebeğimin ağlamasına odaklandigimda daha kolay oldu benim için. Oğlumu hemen çıkarmışlar odaya, beni de dikisim bitince çıkardılar. Ağrım çok olmadı, ayağa kalktım yürüdüm bu saate kadar 3,4 kez. Tuvalete gidebildim. Oğlum 3710 gr 50 cm. Emiyor uyuyor, çiş kaka yapiyor. Bense hala sarhoş gibiyim, kafam dumanlı, ilaçların etkisini atlatamadım henüz. Tabi bu gece hastanedeyiz, yarin her şey yolunda giderse çıkacağız evimize. Bizim doğum hikayemiz de böyle. Allah herkese kolayca bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Devlet mi canım?Kızlar benimde yatışımı yaptılar gece 12 den sonra bişi yiyip içme dedi hemşireler.. Yarın ameliyata alacaklar inşallah.. Dualarınızda bana da yer verin
Kızlar herkes spinal sezerysn oldu çoğunluk. Genel anestezi olan kimlerdi? Nasıl geçmişti doğum sonrası? Bı yazarlar mi onceki dogumlarinda falan olan olduysa
Bugün çok sessiz buralar.. dogumlar arttıkça sakinleşti grup bebelerle uğraş başladı bile
Masallah her sey yolundaBen de bugün oğlumu spinal sezaryen ile 38+2 kucağıma aldım. Sabah 8 de hastanedeydik. Kan aldılar damar yolu açtılar. 9 gibi ameliyathaneye aldılar beni. Herkes çok tatlı dilliydi, hemşireler, anestezi ekibi... spinal iğnesi hafif acıdı, bir kerede uyuştu belden altım. Bi 15 dk bekledik uyussun diye. Sondayi taktılar orada. Doktorum geldi, hemen başladı, oğlumu hemen çıkardılar bana gösterdiler. Bu arada bana birkac kez sedasyon verdiler saniyorum, çünkü doktor işini yaparken acimasa da çok rahatsız hissettim. Ama bebeğimin ağlamasına odaklandigimda daha kolay oldu benim için. Oğlumu hemen çıkarmışlar odaya, beni de dikisim bitince çıkardılar. Ağrım çok olmadı, ayağa kalktım yürüdüm bu saate kadar 3,4 kez. Tuvalete gidebildim. Oğlum 3710 gr 50 cm. Emiyor uyuyor, çiş kaka yapiyor. Bense hala sarhoş gibiyim, kafam dumanlı, ilaçların etkisini atlatamadım henüz. Tabi bu gece hastanedeyiz, yarin her şey yolunda giderse çıkacağız evimize. Bizim doğum hikayemiz de böyle. Allah herkese kolayca bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Haklisin, doguranlar analik vazifelerini ifa ediyorBugün çok sessiz buralar.. dogumlar arttıkça sakinleşti grup bebelerle uğraş başladı bile
Cok gecmis olsun inşallah problemsiz kavusursun bebegine .Kac kilo simdi canim.Kızlar bugün doktor kontrolüne gelmiştim üniversite hastanesine. 35 hafta bitti. Acil yatış kararı verdiler ve su an hastanedeyim. Cok ani oldu. Tansiyon ve seker nedeniyle hastanede takip edilicem. Bebeğim kilo almıyor. Benim için de dua edin olur mu
Canim allah senin de yavrunun da yardimcisi olsun. Sakin olmaya calis. 35 hafta bitmis, en kotu senaryoda bile bebisi alsalar Allah’in izniyle buyuk oranda kurtarmis kendini. Duaciyiz, sen de dua etmekten vazgecmeKızlar bugün doktor kontrolüne gelmiştim üniversite hastanesine. 35 hafta bitti. Acil yatış kararı verdiler ve su an hastanedeyim. Cok ani oldu. Tansiyon ve seker nedeniyle hastanede takip edilicem. Bebeğim kilo almıyor. Benim için de dua edin olur mu
Canim benim ikinci olucak bu ama ilki ani dogum olmustu bir iki damla anca dokebildim hemen sezeryana aldilar. Yani dusunme firsatim olmamisti.Haklisin, doguranlar analik vazifelerini ifa ediyor
37+1 e giris yaptik.
Ctesi kontrol var. Kafam allak bullak.
Zihnimde sadece dogum nasil olacak sorusunun turlu senaryolari var. Esim stres yapmaya basladi ki gec bile kaldi, yapisi evhamli streslidir. Bi yandan onunla ugrasiyorum ama ben icimdekileri kimselere anlatamiyorum.
Anca agliyorum. Boyle olunca da esim tarafindan elestiriliyorum.
Kacis yolum aglamakmis, oh ne guzel stres atiyomusum, o aglamayinca duygulari olmuyomuymus falan filan. Bizde durumlar boyle
Bunu bende merak ediyorumBebegi erken doğan anneler. Ultrasyon tarihine goremi dogdu. Asıl kendi tarihinde mi? Bebegin haftası önde olan bebekler için soruyorum.
Kızlar yarın sezeryabım var 38+3 de dua edin nolur desteğinize ihtiyacım var.
Sağlıcakla kolaylıkla gelsin bebişlerKızlar benimde yatışımı yaptılar gece 12 den sonra bişi yiyip içme dedi hemşireler.. Yarın ameliyata alacaklar inşallah.. Dualarınızda bana da yer verin
Allah yardımcın olsun inşallahKızlar bugün doktor kontrolüne gelmiştim üniversite hastanesine. 35 hafta bitti. Acil yatış kararı verdiler ve su an hastanedeyim. Cok ani oldu. Tansiyon ve seker nedeniyle hastanede takip edilicem. Bebeğim kilo almıyor. Benim için de dua edin olur mu