- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 32
-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #24.881
Kafası her zaman vücuduna göre sıcak olur i, belki nezle tarzı bir şey geçiriyordur. İnşallah bir şeyi yokturHayırlı olsun. Hemşire de cocuk dr u da gelip görünce, emzir üzerine de mama ver dedi. Hatta oraya sıcak su ve mama koydular (aptamil), 2 saatte bir yaptım. benim emzirerek, hoşaf çorba su kahve meyve suyu ile 3. Günümde geldi. Ama bebeğim ateşli bu gece. Mama vermedim sürekli süt içti, emdi. Vücut iyi ama kafa 38 derece. Ne yapacağımı şaşırdım. Ateş ölçerle yanlış mı oluyor anlamıyorum. Oysa rahat görünüyor, emiyor, nefes alıyor.. Hiç uyumadım benim de psikolojim bozuk
Gozun aydin canim, hayirli ugurlu olsunArkadaşlar ben de doğurdum, herkes dağlıkla kucağına alır inşallah .
Cok gecmis olsun, hastane insani korkutuyor ama aslinda boyle durumlarda yatis verilmesi en iyisi. En guvenli ortamda surekli takip edileceksiniz oyle dusunun. Bana bir doktor bebegin haftasi kilodan daha onemli demisti, yani 35. haftayi tamamlamis bir bebegin kuvoze girme ihtimali ondan birkac hafta once ama ayni kiloda dogmus bir bebekten cok daha azmis. Yakinda saglikla kavusacaksiniz insallah, dualarimiz seninle.Kızlar bugün doktor kontrolüne gelmiştim üniversite hastanesine. 35 hafta bitti. Acil yatış kararı verdiler ve su an hastanedeyim. Cok ani oldu. Tansiyon ve seker nedeniyle hastanede takip edilicem. Bebeğim kilo almıyor. Benim için de dua edin olur mu
Doktora götürün bebek ateşlenmez 38,de çok bebeğe, kendinizi ölçtünüz mü doğru mu alet,bide koltuk altından ölçünHayırlı olsun. Hemşire de cocuk dr u da gelip görünce, emzir üzerine de mama ver dedi. Hatta oraya sıcak su ve mama koydular (aptamil), 2 saatte bir yaptım. benim emzirerek, hoşaf çorba su kahve meyve suyu ile 3. Günümde geldi. Ama bebeğim ateşli bu gece. Mama vermedim sürekli süt içti, emdi. Vücut iyi ama kafa 38 derece. Ne yapacağımı şaşırdım. Ateş ölçerle yanlış mı oluyor anlamıyorum. Oysa rahat görünüyor, emiyor, nefes alıyor.. Hiç uyumadım benim de psikolojim bozuk
Haftasina uyumlu geldi biraz onden gidiyordu ilk zamanlar sonra haftasini buldu ayni oranda gittiBebegi erken doğan anneler. Ultrasyon tarihine goremi dogdu. Asıl kendi tarihinde mi? Bebegin haftası önde olan bebekler için soruyorum.
Takipli olmak daha iyi canim merak etme emin ellerdesin 36 da dogurdum ben eger bebis gelecekse bile tedirgin olmaKızlar bugün doktor kontrolüne gelmiştim üniversite hastanesine. 35 hafta bitti. Acil yatış kararı verdiler ve su an hastanedeyim. Cok ani oldu. Tansiyon ve seker nedeniyle hastanede takip edilicem. Bebeğim kilo almıyor. Benim için de dua edin olur mu
Aynen öyle çok bekledikİpegimizi sabırla çok bekledik dileek o yüzden mecbur herşey yapılacak onun içinnaptın kardeslerin arası düzeldi mi ipeği kabullendi mi
Sütünü biraz sağsana goguslerini hazir hale getirir benim 2. Gun zar zor gelmisti bebigime sut tasiyordu küvezde kalıyordu 2 saatte bir hep sağdım biraz kanallarini acmayi denesenSelam arkadaslar 4 ocakta acil sebebi ile sezeryanla dogum yaptim 39+4 gunluktuk masallah yavrum 4.300 kg dogdu. Sorun su ki hala sutum gelmedi mama veriyoruz ve cok uzuluyorum. Doktorlar hemsireler bebegi emzire emzire sutun gelecek sabret diyorlar, biberon, mama kullanma taraftari degiller. Anne sutunun faydalarini anlatip duruyorlar ya tamamda sutum yok sutum dedikce emzir diyorlar napacam bilmiyorum emziriyorum bos memeyi sonrasinda mamayi veriyorum kafayi yiyecem piskolojim bozuk agliyorum Varmi bi oneriniz anneler?
Kesinlikle yatış verilmesinden memnun oldum insan kendini daha güvende hissediyor. Bir bebek kilo almadan devam edebilir mi anne karnında? Bunu merak ediyorum. Doktora sorucam. Insallah tek istegim bu su anda..cok teşekkürlerCok gecmis olsun, hastane insani korkutuyor ama aslinda boyle durumlarda yatis verilmesi en iyisi. En guvenli ortamda surekli takip edileceksiniz oyle dusunun. Bana bir doktor bebegin haftasi kilodan daha onemli demisti, yani 35. haftayi tamamlamis bir bebegin kuvoze girme ihtimali ondan birkac hafta once ama ayni kiloda dogmus bir bebekten cok daha azmis. Yakinda saglikla kavusacaksiniz insallah, dualarimiz seninle.
Peki kilosu nasıldı? Ben ondan tedirgin oldum. Bir de insan hiç yaşamadığı bir şeyde ürküyor ne olacak diye.Takipli olmak daha iyi canim merak etme emin ellerdesin 36 da dogurdum ben eger bebis gelecekse bile tedirgin olma
3.450 dogdu ama tabi sonra 3.250 yi dustu sislikler inince . Benimde ilk dogumum du bir de ben acil alındım o yüzden korkmaPeki kilosu nasıldı? Ben ondan tedirgin oldum. Bir de insan hiç yaşamadığı bir şeyde ürküyor ne olacak diye.
Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun canım. Çok şükür 35 hafta bitmiş. En kritik süreç atlatiilmis. Bak benimde aynı sıkıntıdan bugün alacaklar bebeği. Bizde 37+2 oldukKızlar bugün doktor kontrolüne gelmiştim üniversite hastanesine. 35 hafta bitti. Acil yatış kararı verdiler ve su an hastanedeyim. Cok ani oldu. Tansiyon ve seker nedeniyle hastanede takip edilicem. Bebeğim kilo almıyor. Benim için de dua edin olur mu
Hatirliyorum canim yazdığını. Hani belki cihaz yanlış ölcmüştür diye umut etmistik ya ondan sordum degisiklik yok mu diye.Sağol canım. 2060gr. Gecen size yazmıştım 2020grdi.
Hic hatirlmiyorumSezeryan sonrası gazı nasıl çıkarttınızçıkmıyo
Benim onerim hurma suyu canim .bir küçük tencereye 7 adet at hurmayi kaynat. Daha sonra gelip gectikce doldur doldur ic gun icinde. Içindeki hurmalari da yiyebilirsin en son ben yiyordum. Gün içinde bol su iç en az 2,5-3 litreSelam arkadaslar 4 ocakta acil sebebi ile sezeryanla dogum yaptim 39+4 gunluktuk masallah yavrum 4.300 kg dogdu. Sorun su ki hala sutum gelmedi mama veriyoruz ve cok uzuluyorum. Doktorlar hemsireler bebegi emzire emzire sutun gelecek sabret diyorlar, biberon, mama kullanma taraftari degiller. Anne sutunun faydalarini anlatip duruyorlar ya tamamda sutum yok sutum dedikce emzir diyorlar napacam bilmiyorum emziriyorum bos memeyi sonrasinda mamayi veriyorum kafayi yiyecem piskolojim bozuk agliyorum Varmi bi oneriniz anneler?
Burnunu neyle temizleyeceksin canim?Hafif enfeksiyon geciriyor olabilir canım bol bol emzir. Oglum 20 günlükken babasından grip kapmıstı. Doktor hicbirsey vermemişti sadece emzir burnunu temiz tut demişti
Kesinlikle hayır diyeceksiniz. Tabi anlayan olur anlayamayan olur ama bebek opulmez.Kızlar merhaba ben Mart annesi olacağım inşallah.. Bebek doğunca insanların gelip öpmesine nasıl karşı koydunuz var mı bir yöntem. Aşırı duyarsız olanlar var bu konuda. Malum her hastalık var şuanda :/
Sezeryan ağrısı geçti mi rahat misniz?Aynen öyle çok bekledikbiraz daha iyi gibi... Etkinlik gruplarına gidiyoruz birlikte ipeği babsnneye bırakıp çok mutlu oluyor. Dün arkadaşımla denk geldim etkinlikte özledin mi kardeşini diye sordu hayır diyor direk birlikte gidelim o gelmesin diyor... Bakalim zamanla daha da alışacak sanırım. Çünkü bu sene kreş çok zor
3100 istedilersen naptin artık çok az kaldı
Offf ya seni oyle anliyorum ki esimde surekli hasta oluyor iki hafta sonra dogum var bebege bulastircak diye oyle korkuyorum ki.Bebeğim 3 günlükEşim hasta 4 gündür, evde maske ile geziyor. Saat başı emziriyorum. Başka yapacak birşeyim yok. Çaresiz kalıyorum. Burnu açık nefes alıyor, emiyor, rahat uyuyor, ama ateş alnında yüksek çıkıyor.
Ben odasına maske koymayi dusunuyorum canim.gelene gidene maske ver .ayip geliyorsa doktor bir muddet maske onerdi dersin gecersin.Kızlar merhaba ben Mart annesi olacağım inşallah.. Bebek doğunca insanların gelip öpmesine nasıl karşı koydunuz var mı bir yöntem. Aşırı duyarsız olanlar var bu konuda. Malum her hastalık var şuanda :/