- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #24.861
Sağol canım. 2060gr. Gecen size yazmıştım 2020grdi.Cok gecmis olsun inşallah problemsiz kavusursun bebegine .Kac kilo simdi canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. 2060gr. Gecen size yazmıştım 2020grdi.Cok gecmis olsun inşallah problemsiz kavusursun bebegine .Kac kilo simdi canim.
Amin Canım. Hep dua ediyorum sağlıklı olsunlar. Zor günler su gibi geçsin gitsin anı olarak kalsın biz büyüdüklerini görelim insallahCanim allah senin de yavrunun da yardimcisi olsun. Sakin olmaya calis. 35 hafta bitmis, en kotu senaryoda bile bebisi alsalar Allah’in izniyle buyuk oranda kurtarmis kendini. Duaciyiz, sen de dua etmekten vazgecme
Cok teşekkürlerAllah yardımcın olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canim ne yapacaklar peki ne kadar böyle takip tansiyonun şekerin kaç cikiyorKızlar bugün doktor kontrolüne gelmiştim üniversite hastanesine. 35 hafta bitti. Acil yatış kararı verdiler ve su an hastanedeyim. Cok ani oldu. Tansiyon ve seker nedeniyle hastanede takip edilicem. Bebeğim kilo almıyor. Benim için de dua edin olur mu
Gözün aydın cabimmArkadaşlar ben de doğurdum, herkes dağlıkla kucağına alır inşallah .
Bence de rahat hissediyorlar.Doktora gittiğimizi ya hissediyorlar ya biz kendimizi güvende hissedip rahat olunca onlar da rahat oluyor salı benim için değişecek olan en azından coraspirin bırakacağım o var sezeryan gününü beklesin aksiyon yaratmasın bana yeter
Sağol canım. Tansiyon genelde 13 8 ama 14 9 15 9 da oluyor. Şeker ise sınırda insulinle ..Esas sorun bebeğin gelişiminde geriye düşmesi. 3 4 gun buradasin dedi doktor. Gidişata göre karar verecekler sanırım.Allah yardımcın olsun canim ne yapacaklar peki ne kadar böyle takip tansiyonun şekerin kaç cikiyor
En azından gözetim altindasin acil bişey olsa müdahale edilir. Buraya kadar geldik hayırlısıyla sonunda hepimiz bebeklerimize hayırlısıyla kavusalimSağol canım. Tansiyon genelde 13 8 ama 14 9 15 9 da oluyor. Şeker ise sınırda insulinle ..Esas sorun bebeğin gelişiminde geriye düşmesi. 3 4 gun buradasin dedi doktor. Gidişata göre karar verecekler sanırım.
İpegimizi sabırla çok bekledik dileek o yüzden mecbur herşey yapılacak onun için naptın kardeslerin arası düzeldi mi ipeği kabullendi miÖnceden bu saatlerde mide yanması ya da dış ağrısı yüzünden uyanırdım şimdi de iposu emzirmeye uyanıyorum sanırım kaderim uykusuzluk benim
Stres yaptıkca daha cok gelmez sutun canım rahat ol. Hem bebişin kilolu dogmus sutun olsa da takviyeye devam etmelisin sarılık ihtimali bitene kadarSelam arkadaslar 4 ocakta acil sebebi ile sezeryanla dogum yaptim 39+4 gunluktuk masallah yavrum 4.300 kg dogdu. Sorun su ki hala sutum gelmedi mama veriyoruz ve cok uzuluyorum. Doktorlar hemsireler bebegi emzire emzire sutun gelecek sabret diyorlar, biberon, mama kullanma taraftari degiller. Anne sutunun faydalarini anlatip duruyorlar ya tamamda sutum yok sutum dedikce emzir diyorlar napacam bilmiyorum emziriyorum bos memeyi sonrasinda mamayi veriyorum kafayi yiyecem piskolojim bozuk agliyorum Varmi bi oneriniz anneler?
Hayırlı olsun. Hemşire de cocuk dr u da gelip görünce, emzir üzerine de mama ver dedi. Hatta oraya sıcak su ve mama koydular (aptamil), 2 saatte bir yaptım. benim emzirerek, hoşaf çorba su kahve meyve suyu ile 3. Günümde geldi. Ama bebeğim ateşli bu gece. Mama vermedim sürekli süt içti, emdi. Vücut iyi ama kafa 38 derece. Ne yapacağımı şaşırdım. Ateş ölçerle yanlış mı oluyor anlamıyorum. Oysa rahat görünüyor, emiyor, nefes alıyor.. Hiç uyumadım benim de psikolojim bozukSelam arkadaslar 4 ocakta acil sebebi ile sezeryanla dogum yaptim 39+4 gunluktuk masallah yavrum 4.300 kg dogdu. Sorun su ki hala sutum gelmedi mama veriyoruz ve cok uzuluyorum. Doktorlar hemsireler bebegi emzire emzire sutun gelecek sabret diyorlar, biberon, mama kullanma taraftari degiller. Anne sutunun faydalarini anlatip duruyorlar ya tamamda sutum yok sutum dedikce emzir diyorlar napacam bilmiyorum emziriyorum bos memeyi sonrasinda mamayi veriyorum kafayi yiyecem piskolojim bozuk agliyorum Varmi bi oneriniz anneler?
Hafif enfeksiyon geciriyor olabilir canım bol bol emzir. Oglum 20 günlükken babasından grip kapmıstı. Doktor hicbirsey vermemişti sadece emzir burnunu temiz tut demiştiHayırlı olsun. Hemşire de cocuk dr u da gelip görünce, emzir üzerine de mama ver dedi. Hatta oraya sıcak su ve mama koydular (aptamil), 2 saatte bir yaptım. benim emzirerek, hoşaf çorba su kahve meyve suyu ile 3. Günümde geldi. Ama bebeğim ateşli bu gece. Mama vermedim sürekli süt içti, emdi. Vücut iyi ama kafa 38 derece. Ne yapacağımı şaşırdım. Ateş ölçerle yanlış mı oluyor anlamıyorum. Oysa rahat görünüyor, emiyor, nefes alıyor.. Hiç uyumadım benim de psikolojim bozuk
Bebeğim 3 günlük Eşim hasta 4 gündür, evde maske ile geziyor. Saat başı emziriyorum. Başka yapacak birşeyim yok. Çaresiz kalıyorum. Burnu açık nefes alıyor, emiyor, rahat uyuyor, ama ateş alnında yüksek çıkıyor.Hafif enfeksiyon geciriyor olabilir canım bol bol emzir. Oglum 20 günlükken babasından grip kapmıstı. Doktor hicbirsey vermemişti sadece emzir burnunu temiz tut demişti
Hayırlı olsun bebeğin. Ve geçmiş olsun :/Bebeğim 3 günlük Eşim hasta 4 gündür, evde maske ile geziyor. Saat başı emziriyorum. Başka yapacak birşeyim yok. Çaresiz kalıyorum. Burnu açık nefes alıyor, emiyor, rahat uyuyor, ama ateş alnında yüksek çıkıyor.
Ben bile açık bir yerinden öpmedim. Gelene direk söyledim. Doğumdan önce de söylüyordum. Gülüyorlardı. Olsun onlar için tehlikeye atamam. Buna rağmen ateşliKızlar merhaba ben Mart annesi olacağım inşallah.. Bebek doğunca insanların gelip öpmesine nasıl karşı koydunuz var mı bir yöntem. Aşırı duyarsız olanlar var bu konuda. Malum her hastalık var şuanda :/