2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok komikler yahu. Maşallah uuzun cümle kuruyor.Konuşup o anı ifade etmesi de çok güzel

Özel bir şey de yapmadık biz sadece her gün tabi aksilik olsa da aynı saate yatırdık . Bi gün kalkmadı gece sonra da öyle devam etti . Elbet uyurlar . Gündüz yeterince enerjisini atamazsa gece alkış yağar diyor Dr Osman ama tabi rüya da olabilir

Bu kitap okumaya kadar yazdığın hiçbir şeyi yapmıyor aslında yapıyor ama temkinli. Tırmanır ama yavaş güzelce iner. İnat çok nadir biraz kızıyor ama sonra başka şey buluyor ne bileyim İlber Ortaylı gibi dede çocuk

Aslında siz normal olması gerekrektiği gibi bir çocuk anlatıyorsunuz maşallah . Benimki bilgi yarışması izlemeyi seviyor çizgi film aç bakmaz inanın nasıl anlatsam bilemiyorum acaba karakteri mi böyle sakin valla bak sen anlattıkça düşünüyorum asla hiçbir şeyi itmez oyuncağı masanın altına kaçıyor sandalyeyi güzelce çeker girer alır

Bugünü sorunsuz atlatırsınız inşallah bende pazartesi götüreceğim
Ah.. Çok şükür aşı ateş yapmadı. Kol ağrısı da olmadı. Fakat ben evde yokken masaya çıkmış düşmüş ve ön dişin biri kökten çıkmış. Malesef 7 8 yaşına kadar ön dişi olmayacak. Tek tesellim kafasını vurmamış olması. Çok üzülüyorum ama yapacak hiç bir şey yok. Aşı için değil diş ağrısı için calpol verdim.

İnşallah pazartesi günü aşı sizin de sorunsuz geçer.

Çok geçmiş olsun çocuk oldular artık maalesef böyle şeyler oluyor kendini suçlama . Neyse 7 yaşında çıkacak dişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…