• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

O zaman kesin değerlendirmeye al canım bu gün ama testi 3 4 gün daha devam ettir garanti olsun
Tamam canim bugunu de degerlendireyim. Dünü de degerlendirmistik. Ay inşallah güzel sonuc alırız bu ayy 🥲🥲🙏🙏
Bu aksam daha yapmayayim test degil mi gerek yok. Yarin bakarim yine teste

kızlar merhaba, ben temmuz ayında rahim filmi çekildim iki tüpümde kapalı çıktı 21 kasımda tüp açma ameliyatı oldum çok şükür iki tüpümde açıldı. 24 aralıkta adetimi oldum. 9uncu günden itibaren 3 ocaktan başlayarak ovülasyon testi yaptım ama 9 ocakta il dışına çıkmam gerekecek sizce bu ovülasyon testleri 9una kadar pik olur mu? adetim çok düzenli değildir o yüzden takvimden bakıp sayarak hesap yapamıyorum döngüm çok değişiyor bazen 30-35 bazen 40 oluyor
1 2 güne pik olur bence teste göre

Merhaba arkadaşlar, regl den 4-5 gün önce kahverengi akıntım oluyor sonra normal regl kanaması başlıyor 6 gün kadar sürüyor oda ve bitiyor. Bu kahverengi akıntı neden oluyor olabilir?

Koyulasma olması lazımdı sen degerlendirme yaparak bir kaç gün daha test yap bence canım
Bende bugun koyulasir diyordum ama pcosta cok asiri koyulasma yada tamamen silinme pek olmuyor ben bunla 4.defa sanirim deniyorum ovülasyon testi hep oyle oluyor. Sanirim benim bu kadar oluyor en fazla. Test yapmaya devam edicem ama

Bende bugun koyulasir diyordum ama pcosta cok asiri koyulasma yada tamamen silinme pek olmuyor ben bunla 4.defa sanirim deniyorum ovülasyon testi hep oyle oluyor. Sanirim benim bu kadar oluyor en fazla. Test yapmaya devam edicem ama
Ozman en koyu halini pik kabul edip öyle bir gün arayla 3 gün daha ilişki yap sonra 2 3 güne bir yap canım

tek derdim 9unda il dışına çıkıcam eşim burda kalacak eğer pik olmazsa gittiğim için kendimi kötü hissedicem ya ailemin yanına gideceğim biletlerimi babam aldığı için erteleyemedim
Ozman yarın ilişki olsun ve gidegin gün mutlaka olsun artık gerisi şansına cnm

Tamam canim bugunu de degerlendireyim. Dünü de degerlendirmistik. Ay inşallah güzel sonuc alırız bu ayy 🥲🥲🙏🙏
Bu aksam daha yapmayayim test degil mi gerek yok. Yarin bakarim yine teste
Yarın yaparsın canım artık kimine üst üste değerlendirip gebe kalıyor kimi tek gün de o yüzden sal gitsin olur Allah’ın izniyle 🙏

Benim için şokluk bir olay var. Kayınvalidem evime misafir çağırdı kızlar 🤣🤣🤣 haftaya cuma yola çıkacağız 16saat fln aracla. Son hafta valiz hazırlığı yapacakken görümcesini benim evime çağırdı. Oynatmama az kalfı desem hak verir misiniz. Misafirin misafir cagırdıgı nerede gorulmus ben mi abartıyırum. Kendi memleketimizdenngelecek 1 haftalık

Eneaciz Eneaciz balım ben senin kürünü denedim bugün son gün inşallah 2 güne bir ilişki demiştin yumurtlamadan sonra da mı olmalı yoksa o an akışa mı bırakılmalı
Yumurtlama sonrası da devam olmalı. Çünkü ben yediğimde geç yumurtlama oluyor. Öyle durum olabilir. Ya da iki kez bile yumurtlama olabilir. Regl gününe kadar düzenli olması daha iyi olur.

Yok kuşum üzülmem adet olucam biliyorum zaten o yüzden hiç test toplarına girmem önümüzdeki aya lazım olur pazartesi hormon testi yaptırıcam bir de eşim içinde kapsamlı sperm testi verdircem ona verdirmiştim bi sıkıntı yoktu ama doktorum tek tek istedi çünkü 6 ay bitti detaylı incelemeye alalım artık dedi ilk de hiç bir sorun yok dendi doktora gittiğimiz de en azından böyle destekle daha iyi olur gibime geliyor ne yazdım ya yoruldum 😂
Canım kendini rahat hissediyorsan yapma ama olumsuz fa düşünme hep🥰 sperm baktırma olayını ben de istiyorum mısafrlerden kafamızı kaşıcak vakit bulursak🤣

Benim için şokluk bir olay var. Kayınvalidem evime misafir çağırdı kızlar 🤣🤣🤣 haftaya cuma yola çıkacağız 16saat fln aracla. Son hafta valiz hazırlığı yapacakken görümcesini benim evime çağırdı. Oynatmama az kalfı desem hak verir misiniz. Misafirin misafir cagırdıgı nerede gorulmus ben mi abartıyırum. Kendi memleketimizdenngelecek 1 haftalık
Yatılımı

Back