2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Analar, canim analar.. Selam olsun sizlere 🙂
Tuvalet egitimine kimler basladi, kimler tamamladi, niyeti olan olmayan.. bir yaziverin olmaz mi.. benim niyetim var lakin motivasyonum sifir sifir sifir.. korkuyorum.. ama haksiLik da etmek istemiyorum yavruma.. sizler ne dersiniz?
Ben de yaza başlayacağım, şimdiden zorlamak anlamsız geldi. Kala yapınca kaka diyor bezini getiriyor . Sabah kuru kalkar yine de önce memeden keseceğim anlatarak tramvasız. Sonrasında tuvaleti anlatacağım yaza geç olmaz 2,5 yaş

Analar, canim analar.. Selam olsun sizlere 🙂
Tuvalet egitimine kimler basladi, kimler tamamladi, niyeti olan olmayan.. bir yaziverin olmaz mi.. benim niyetim var lakin motivasyonum sifir sifir sifir.. korkuyorum.. ama haksiLik da etmek istemiyorum yavruma.. sizler ne dersiniz?
Burdan bildirim gelince bir garip hissettim 🥺benim kızım kakasını yapınca söylüyor çiş zaten söylemiyor, birde malum geç yürüdü o yüzden kaslarının hazır olduğunu düşünmüyorum yaza doğru denemelere başlarım gibi, 2 yaş tam dolunca kazasız belasız şu emme işini bitirmek istiyorum önce

Ben de yaza başlayacağım, şimdiden zorlamak anlamsız geldi. Kala yapınca kaka diyor bezini getiriyor . Sabah kuru kalkar yine de önce memeden keseceğim anlatarak tramvasız. Sonrasında tuvaleti anlatacağım yaza geç olmaz 2,5 yaş
Etkilenmeden meme işini nasıl bırakacak ya bana öyle zor geliyor ki bu iş benimki aşırı düşkündü 10 dk da bir emmeler başlamıştı anlata anlata şuan öğle uykusu ve akşam ile gece uyanıp emme kaldı onda da sürekli diyorum 2 yaşında olunca bay bay diyeceğiz pasta üfleyeceğiz artık süt bitecek ama biz bol bol oynayıp sarılacağız vs diye ama özellikle gece çok zorlayacak gibi

Kizlar , özellikle kız anaları, 2 yaş kız çocuğunun meme dokusu olur mu ? Her iki memede de yuvarlak ,elleyince saga sola kayan biseyler var . Görüntü olarak da belirgin . Kilolu bi çocuk da değil kızım . 2 yaş kontrolüne henüz gitmedik , gidince soracağım da , içime dert oldu ,sabredemedim

Kizlar , özellikle kız anaları, 2 yaş kız çocuğunun meme dokusu olur mu ? Her iki memede de yuvarlak ,elleyince saga sola kayan biseyler var . Görüntü olarak da belirgin . Kilolu bi çocuk da değil kızım . 2 yaş kontrolüne henüz gitmedik , gidince soracağım da , içime dert oldu ,sabredemedim
Canim cocuk endokrine götür tabi doktorunuza sorarirsiniz ilk o baksın.
Benim arkadsimin kizindA 2 yaşında meme büyümesi oldu tabi sekli nasıldı bilmiyorum o hissetmis. 6 yaşına kadar takipteydi 6 yaşında iğneye başladı erken ergenlik için. Siz doktora götürün o zaten siziyönlendirir gerekliyse başka doktora belkide normal bişey canınızı sikilmasin.

Sen söyleyince baktım bişey yok gibi geldi bana iyice dokundum, baya beze gibi mi geliyor eline

Vallahi ben cok korkuyorum tuvalet egitimi surecinden ya. Oyle bir donem ki cocugu herhangi bir konuda egitebilmek utopik geliyor :) Kaka yapinca soyluyor, bezini alip geliyor ama sonra altimi actirmicam diye deliriyor. Yarim saat dil dokuyorum kaka temizlicem diye. Bu ara her seye itiraz, her seye hayir zaten. 2.5 yasa kadar gecer mi bu yoksa artar mi acaba? Simdi tuvalet egitimine baslasam sirf bana inadindan yapmaz gibi geliyor cunku.

Vallahi ben cok korkuyorum tuvalet egitimi surecinden ya. Oyle bir donem ki cocugu herhangi bir konuda egitebilmek utopik geliyor :) Kaka yapinca soyluyor, bezini alip geliyor ama sonra altimi actirmicam diye deliriyor. Yarim saat dil dokuyorum kaka temizlicem diye. Bu ara her seye itiraz, her seye hayir zaten. 2.5 yasa kadar gecer mi bu yoksa artar mi acaba? Simdi tuvalet egitimine baslasam sirf bana inadindan yapmaz gibi geliyor cunku.
Benim doğdu doğalı en kolay sürecim emzik oldu önce gündüz kullanmayı kendi bıraktı sonra gece yine kendi attı ağzından almadı bir daha keşke emzirme de böyle olsaydı yada tuvalet🤣

X