- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.961
Ay süper bi haber maşallahgüüünaydın kızlar
güzel haberle geldim
Doktordan çıktım , bebişin kalp atışını duyduk 6+1miş bugün
Günaydın. Ne kadar güzel bir haber bu. Ben de yarın gideceğim de daha keseyi göreceğiz bakalım.güüünaydın kızlar
güzel haberle geldim
Maşallahhh harika bir haber hosgeldinn çok sevindimmm
Ay süper bi haber maşallahhep böyle sağlıkla ilerlesin inşallah. Senin de sattan geride mi gidiyo yani canım
çook teşekkürler kızlarGünaydın. Ne kadar güzel bir haber bu. Ben de yarın gideceğim de daha keseyi göreceğiz bakalım.
Anladim cnm cok tesekkur ederimSormadım kuzum belirtilerin azalması bir sey ifade etmiyor biliyorum
Doktor sadece bu dönemde bebeğe bir şey olduğunu kanama harici anlayamazsınız dedi
İse yarar cnm bol su içmeyi unutmaSağ ol canım kuru erik alayım bi de onu deniyim o zaman
4 gün kadar farklı çıkmış, o da bi şey sayılmaz ilerleyen haftalarda normal gününü yakalar bile canımçook teşekkürler kızlar
Darısı herkesin başına sağlıklaa
Sata uyumlu değil malesef revize edicem doktor tahmini doğuma 05 nisan dedi sata göre 01 nisan çıkıyordu
Satım normalde 22 haziran4 gün kadar farklı çıkmış, o da bi şey sayılmaz ilerleyen haftalarda normal gününü yakalar bile canım
Şimdilik ben rahatın her gün çıkabiliyorum ama kefir gibi fermente içeçek tüketiyorum yoğurt Mutlaka yiyorumAnnişler tuvalete rahat cıkabiliyomusunuz genelde kabızlık olur derler bende tam tersi oldu
Geliyor gelmekte olan dördüncüGünaydın kızlar, dün sağlık ocağına kan vermiştim,e nabizdan baktım hcg 549Sanırım artık kesin Değer çok yüksek değil muhtemelen tam tahmin ettiğim gibi geç döllenme
Geç okumaya başladımgüüünaydın kızlar
güzel haberle geldim
Gittim canım duyduk pıt pıt kalp atışınıSen bugün doktora gittin mi?
Geliyor gelmekte olan dördüncü
Hadi Allah kolaylık versin çook tebrikler
Eşin ne dedi bayıldı mı
Ay iki kere alıntı yapmışımGeliyor gelmekte olan dördüncü
Hadi Allah kolaylık versin çook tebrikler
Eşin ne dedi bayıldı mı
YAa evet karından çok küçük dediGeç okumaya başladım
Tebrikler çok mutlu oldum darısı başıma
Vajinal mi dinletti anlatır mısın
Maşallah ya minigeGittim canım duyduk pıt pıt kalp atışını
Doktor 6+1 dedi
Ohhh çok sevindimGittim canım duyduk pıt pıt kalp atışını
Doktor 6+1 dedi
YAa evet karından çok küçük dedi
Vajinal baktı ben daha ağzım yüzüm demeden bir kalp atışı duydum 5-6 sn tuttu tutmadı eşimle ne olduğunu şaşırdık