- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.981
İşte ilk haftalar hesaplar hiç tutmuyo her doktora gidişte farklı sonuçlar çıkıyo kuzum. Bak gör bi kaç haftaya normal sat tarihini bile yakalarSatım normalde 22 haziran
Ama doktor haftasına 6+1 dedi. Böyle hesaplayınca satı 28 haziran saymalıyım.
İki sat arasındaki fark 6 gün oynarken
Beklenen doğum tarihi arasındaki fark niye 4 dün oldu anlamadım
Bir sonraki muayenen ne zaman olacak canım. Bana doktor 3 hafta sonra gel dedi ama ben 4 hafta sonra düşünüyorumYAa evet karından çok küçük dedi
Vajinal baktı ben daha ağzım yüzüm demeden bir kalp atışı duydum 5-6 sn tuttu tutmadı eşimle ne olduğunu şaşırdık
Ben de sordum bi daha ne zaman gideyim diye 3 hafta sonra git dedi. İstanbula dönücem şu an edremitte idareten bi doktora gittim çünkü.Bir sonraki muayenen ne zaman olacak canım. Bana doktor 3 hafta sonra gel dedi ama ben 4 hafta sonra düşünüyorum
İnşallah kafam çok karıştı çünküİşte ilk haftalar hesaplar hiç tutmuyo her doktora gidişte farklı sonuçlar çıkıyo kuzum. Bak gör bi kaç haftaya normal sat tarihini bile yakalar
Hepimiz aynı durumdayız merak etmeKızlar günaydın ya ben çok ağlak biri oldum ya herşeye ağlıyorum herşeye alınıyorum çok sinir bozucu.
Çok stres yapıyorum kalp atışını ya duymamazsam diye çok korkuyorum.
Hiç öyle düşünme, hepimiz duyucaz inşallah canım. Kontrolün ne zamanKızlar günaydın ya ben çok ağlak biri oldum ya herşeye ağlıyorum herşeye alınıyorum çok sinir bozucu.
Yaa maşallahgüüünaydın kızlar
güzel haberle geldim
Doktordan çıktım , bebişin kalp atışını duyduk 6+1miş bugün
Ay harikaGittim canım duyduk pıt pıt kalp atışını
Doktor 6+1 dedi
Açıkçası değerim kaç bimiyorum canımYaa maşallahbenide haftaya çarşamba çağırdı 6+0 oluyorum o zaman degerlerde tahminen 4000-5000lerde oluyor acaba bebisi görebilir miyim bende
İnşallah sen de duyarsın pıt pıtAy harikaşimdi benimki 5 hafta 1 günlük. Haftaya perşembe gidiyorum dr a. Eğer ben de duyarsam içim rahatlayacak. En önemli muayene kısmı bu sanki
17 sinde canımHiç öyle düşünme, hepimiz duyucaz inşallah canım. Kontrolün ne zaman
Yaaa yerimmm masallah kuzumgüüünaydın kızlar
güzel haberle geldim
Sabredicez canım. Benim kendi doktorum bana randevuyu taaa 2 eylüle verdi 8 haftalık olucam. Uzak biraz doktorum, çok git gel yapmana gerek yok dedi ama benim dayanmam mümkün değil. Yakınımda başka bi doktorum var özel muayenehanesi var ona gitcem haftaya cuma kalp atışlarını duymaya17 sinde canım
Amin çok teşekkür ederimMaşallah canım hep sağlıkla büyüsünkanama da ilaçlarla düzelir hiç merak etme. Ama bu süreçte hep dinlen
Hayırlısı olsun canım.Bu defa tutunsunSelamlar
Ben de 2022 Temmuz ayı tüp bebek transferi topiğinden geliyorum. Sat: 5 temmuz 2022. Hesaplamama göre Nisan ortası beklenen doğum tarihi. Yaşım 35.
Bu 3. Hamileliğim ancak diğerleri kürtaj ve düşükle sonuçlandı malesef
Bugün ilk defa ultrasona girdim, kese göründü. Umarım her şey yolunda gider hepimiz için. Allah isteyen herkesi anne yapsın, kucağını boş bırakmasın
Hiçbişey yapmamayı planlıyorum iki hafta canım , diğer tüm işler bekleyebilir. Benim güçlü bebişimle Bunu da atlatıcaz inanıyorumKuzum ya sen bunuda atlatıcaksın ins bebişe ve sana zarar olmadan merak etme bol bol dinlen askım bişey yapma
Ayyy ne güzel..darısı duymayanların başınagüüünaydın kızlar
güzel haberle geldim
Bende öyleyim..duymamak korkusu bendede var..Kızlar günaydın ya ben çok ağlak biri oldum ya herşeye ağlıyorum herşeye alınıyorum çok sinir bozucu.