- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.941
Merhaba hoş geldiniz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilelim inşallahSelamlar
Ben de 2022 Temmuz ayı tüp bebek transferi topiğinden geliyorum. Sat: 5 temmuz 2022. Hesaplamama göre Nisan ortası beklenen doğum tarihi. Yaşım 35.
Bu 3. Hamileliğim ancak diğerleri kürtaj ve düşükle sonuçlandı malesef
Bugün ilk defa ultrasona girdim, kese göründü. Umarım her şey yolunda gider hepimiz için. Allah isteyen herkesi anne yapsın, kucağını boş bırakmasın
Hoş geldiniz, kaybınız için çok üzüldüm. Allah'ım bi daha böyle bi şey yaşatmasın, sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah hepimizBeni de yazın kızlar :)
Yaş 29
İstanbul
10 nisan gibi doğum gözüküyor.
4.5 haftalık hamileyim.
3 ay önce 37 haftalık bebeğimi kaybettim Allah yine nasip etti çok şükür.
Evet canım vajinal bakıldı rahmimin içe dönük ters olduğunu da söyledi ilk kez duydum bunu da :) bu sebeple vajinal baktı cumartesi günü tekrar gideceğim sağlıkla bu süreci atlatalım inşallahBen daha bugün gördüm ilk kez keseyi, 8 mm ölçtü doktor. Sizin de 3.8 mm imiş demek ki. Vajinal mi bakıldı, vajinalde daha küçükken de görülebiliyo sizinki gibi. Ya da cihaz kaliteliydi belki de. Yani küçük olmasında hiçbir sıkıntı yok önemli olan büyümesi
Kuzum ya sen bunuda atlatıcaksın ins bebişe ve sana zarar olmadan merak etme bol bol dinlen askım bişey yapmaİyi geceler kızlar. Bugün muayenem vardı. Keseyi ve kalp atışını gördüm.kese altında kanama var düşük riski oluşturuyor dedi. Oksapar bitti Tekrar kullanmama gerek yokmuş farklı bir iğne verdi rahim içindeki kanama için. İki hafta sonra kontrole çağırdı o zamana kadar ayakta kalmadan bolca yatarak dinlenmem gerekiyormuş. İnşallah bunu da atlatacağız
Amin canım hosgeldin benimde sat 4 temmuzdu:) saglıkla ilerlesin tüm bebişlerimizSelamlar
Ben de 2022 Temmuz ayı tüp bebek transferi topiğinden geliyorum. Sat: 5 temmuz 2022. Hesaplamama göre Nisan ortası beklenen doğum tarihi. Yaşım 35.
Bu 3. Hamileliğim ancak diğerleri kürtaj ve düşükle sonuçlandı malesef
Bugün ilk defa ultrasona girdim, kese göründü. Umarım her şey yolunda gider hepimiz için. Allah isteyen herkesi anne yapsın, kucağını boş bırakmasın
Vajinalde daha küçük bile görebiliyolar.Evet canım vajinal bakıldı rahmimin içe dönük ters olduğunu da söyledi ilk kez duydum bunu da :) bu sebeple vajinal baktı cumartesi günü tekrar gideceğim sağlıkla bu süreci atlatalım inşallah
Evet 50 gün geçince yapılan kan testi kesindir ve 50 gün geçtikten snra genelde kese görünürArkadaşlardan ilişkiden 50 gün sonra yapılan kan testi kesin midir bi de ultrasonda kese kesin görünmesi mi lazım yardımcı olabilir misiniz
Hayır yokturİlişkiden 50 gün geçti hala geç döllenme ihtimali var mıdır
Ay ben öğrediğimden beri kabızım yavrum ya. Afedersin resmen 3 günde bir yapar oldum. Daha akşam bile bu konuda sıkıntım vardıAnnişler tuvalete rahat cıkabiliyomusunuz genelde kabızlık olur derler bende tam tersi oldu
Bende allah tan tersi oldu cok zor kabızlık kuzum ya gerçekten bol kayısı tüket süt iç bide ılık suya bal ekle bir kasık iç onu hergünAy ben öğrediğimden beri kabızım yavrum ya. Afedersin resmen 3 günde bir yapar oldum. Daha akşam bile bu konuda sıkıntım vardı
Ilık suya bal ekleyip deniyim onu canım. Kayısı yiyorum arada, su da çok içiyorum amaBende allah tan tersi oldu cok zor kabızlık kuzum ya gerçekten bol kayısı tüket süt iç bide ılık suya bal ekle bir kasık iç onu hergün
Bende öyleyim maalesef kuru erik sabah uyanınca 2 3 tane ye üstüne su iç kayısı gaz sancısı yapabiliyorIlık suya bal ekleyip deniyim onu canım. Kayısı yiyorum arada, su da çok içiyorum ama
Sormadım kuzum belirtilerin azalması bir sey ifade etmiyor biliyorumYaa doktora sordun mu cnm belirti muhabbetini
Canım çalışıyorsan bu dediğim zor olur ama evdeysen bir kac saatte bir çok küçük küçük yeIlık suya bal ekleyip deniyim onu canım. Kayısı yiyorum arada, su da çok içiyorum ama
Maşallahhh harika bir haber hosgeldinn çok sevindimmmgüüünaydın kızlar
güzel haberle geldim
Doktordan çıktım , bebişin kalp atışını duyduk 6+1miş bugün
Evet bende de tam tersi durum var. Ancak gün içinde yoğurt ve kefir tüketiyorum. Bir de kavun karpuza dadandım, onlardan dolayı diye düşünüyorum açıkçasıAnnişler tuvalete rahat cıkabiliyomusunuz genelde kabızlık olur derler bende tam tersi oldu
Sağ ol canım kuru erik alayım bi de onu deniyim o zamanBende öyleyim maalesef kuru erik sabah uyanınca 2 3 tane ye üstüne su iç kayısı gaz sancısı yapabiliyor
Çalışmıyorum şu an canım, sağ olasın bi deniyim onun faydası olabilir gerçektenCanım çalışıyorsan bu dediğim zor olur ama evdeysen bir kac saatte bir çok küçük küçük ye
Bağırsaklar bu dönemde yavas calisabilir. Yani sen ye sindirsin sonra tekrar ye gibi yaparsan daha rahat edersin