- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.721
Ayyyy cok heycanlıııııı az kalmıs ben bile şimdiden heycanlanıyorum randevuma 10 gün vargünaydınkalp atışı duyma gününe (inşallahh) son 1 gün..
Rüyamda doktor yerine çırak bi çocuk bırakmıştı, çocuk oyun kulaklıklarını kulağıma geçirdi, bir tarafıda çalışmıyordu derinlerden gelen sesi bana dinletiyordu. Bu arada bu sesi bilgisayarsan media playerdan dinletiyordu, hatta kulaklığın kablosu kısa diye kasaya doğru eğilmiştim
Hadi rast gitsin kuzucum güzel haberlerle dönSanmam. belki steril etmek için kullandığı alkol vs olabilir.
Benim akşam randevum var umarım iyi haberler alırım
Kız bizim sat aynı kilolarda aynı ahahahah bende kendimi 56 sanıyodum bi tartıldım 60 cıktım yaH Hemsiree2e canım sana zahmet sen benim kiloyu düzelt 55 sanırdım 60 mış meğerse hiç de kendimden haberim yok
Doktor demedi mi Neyin teklifiy bu şimdiKız bizim sat aynı kilolarda aynı ahahahah bende kendimi 56 sanıyodum bi tartıldım 60 cıktım yadoktora diyorum bir iki kilo eksik yazamaz mıyız
Ahahaha bende minnagım 160 senDoktor demedi mi Neyin teklifiy bu şimdihadi boyunu da söyle bakalım
Ben birazcık minnagmdir
Günaydın ben gidiyorum inşallah akşamGünaydınlar,
Bugün kimler doktora gidiyor
Hahahah çok iyiymisgünaydınkalp atışı duyma gününe (inşallahh) son 1 gün..
Rüyamda doktor yerine çırak bi çocuk bırakmıştı, çocuk oyun kulaklıklarını kulağıma geçirdi, bir tarafıda çalışmıyordu derinlerden gelen sesi bana dinletiyordu. Bu arada bu sesi bilgisayarsan media playerdan dinletiyordu, hatta kulaklığın kablosu kısa diye kasaya doğru eğilmiştim
Benim de bu akşam ve içimi telaş kapladı. Ayyy kızımı tam 16. Haftada hissetmiştim bunda da hissetmeye baslayacagimiz zamanlara isinlansak keskeeeeAyyyy cok heycanlıııııı az kalmıs ben bile şimdiden heycanlanıyorum randevuma 10 gün var
Kuzum yolundadır merak etme pıt pıt duycaksın minik kalbiGünaydın ben gidiyorum inşallah akşam
Ama bu sabah göğüslerim eski haline döndü biraz moralim bozuk ay inşallah her şey yolundadır
Ben kızımda gittigimde ayagimda kar botlari (aralik ortasiydi) üstümde kalin bir kazak vardiKız bizim sat aynı kilolarda aynı ahahahah bende kendimi 56 sanıyodum bi tartıldım 60 cıktım yadoktora diyorum bir iki kilo eksik yazamaz mıyız
Ya bende cok merak ediyorum hissetmeyi tekme atsınlar fln o aşama cok özel olcak bide sen biliyosun ben hiç hissetmedim aglarım heralde her hissettikçeBenim de bu akşam ve içimi telaş kapladı. Ayyy kızımı tam 16. Haftada hissetmiştim bunda da hissetmeye baslayacagimiz zamanlara isinlansak keskeeee
Heyecanını anlıyorumBenim de bu akşam ve içimi telaş kapladı. Ayyy kızımı tam 16. Haftada hissetmiştim bunda da hissetmeye baslayacagimiz zamanlara isinlansak keskeeee
Ahhh inşallahKuzum yolundadır merak etme pıt pıt duycaksın minik kalbi
Evet 8-9 aylikken aglarsin pis vuruyorlarYa bende cok merak ediyorum hissetmeyi tekme atsınlar fln o aşama cok özel olcak bide sen biliyosun ben hiç hissetmedim aglarım heralde her hissettikçe
Evet inşallahHeyecanını anlıyorum
GüZel haberler olsun
İlk kalp atışı senden gelecek sanırım
Olabilir mi bende onu sordum cnmAy sabah sabah ben yanlış okumuşum canım
Yapılan enjeksiyon dışarı çıkmaz kuzum pamuğun ıslaklığı olabilir mi ?
Güzel haberlerini duyalım ins benim randevum daha 2 hafta varSanmam. belki steril etmek için kullandığı alkol vs olabilir.
Benim akşam randevum var umarım iyi haberler alırım
3 gündür benimde goguslerim eskisi gibi ☹ doktordan çıkınca bize de haber ver ve doktora sorar mısın belirti kaybolması kötü mü diyeGünaydın ben gidiyorum inşallah akşam
Ama bu sabah göğüslerim eski haline döndü biraz moralim bozuk ay inşallah her şey yolundadır