- 16 Haziran 2020
- 4.296
- 9.592
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.761
Neren minnak acaba ben 1.54 um ayy Allah'ım çok kısa hissettimAhahaha bende minnagım 160 sen
Bana çok yeni bı riski yok abartmadan olabilr dediKızlar bişey sorucam doktorunuz size ilişki hakkında ne söyledi ? Benim doktor kalp atısını duy ama gene de 3 aya kadar önermiyoruz dedi 3. Ayda rahim için faydalı dedi sizinkiler ne ddi
Bunu doktora sor bence böyle anlamadım benim doktorum sağdan yumurtlamışsın sağ kısımda kese dedişimdi ben size bir şey soracağım
bu ultrason fotoğrafına göre kese ne tarafta sol mu sağ mı? Kesenin yerini sarı okla gösterdim
Bilmediğim için soruyorum kusura bakma sağ sol olunca ne oluyor kiBunu doktora sor bence böyle anlamadım benim doktorum sağdan yumurtlamışsın sağ kısımda kese dedi
Ay ben de minnakım 1.58Neren minnak acaba ben 1.54 um ayy Allah'ım çok kısa hissettim
Bana çok yeni bı riski yok abartmadan olabilr dedi
Ben bunu anlayamıyorum malesefşimdi ben size bir şey soracağım
bu ultrason fotoğrafına göre kese ne tarafta sol mu sağ mı? Kesenin yerini sarı okla gösterdim
Nisan annelerinin yanına minnak analar mi yazsak ne yapsakAy ben de minnakım 1.58
Ben bunu anlayamıyorum malesef
Çünkü sağ tarafımda bazen bir hissiyat oluşuyorBilmediğim için soruyorum kusura bakma sağ sol olunca ne oluyor kiaynı değil mi acaba
Amannn sağ sol ne farkeder rahîmin içinde olduğu biliniyor yeterÇünkü sağ tarafımda bazen bir hissiyat oluşuyor
Acaba kese orda mı diye düşünüyorum
Benimde solda batma var soracağım, cinsiyeti belli ediyor diyenler var ama cinsiyeti sperm belirlediği için buda çin ve Rus takvimi gibi eglence sayilirÇünkü sağ tarafımda bazen bir hissiyat oluşuyor
Bence hiç bir şey olmuyor aynıdırBilmediğim için soruyorum kusura bakma sağ sol olunca ne oluyor kiaynı değil mi acaba
Aynen bir şey farketmezAmannn sağ sol ne farkeder rahîmin içinde olduğu biliniyor yeter
Ben belki sağ sol olunca bı özellik bi farklılık vardır dedim
Benim tek yumurtam var da neyi kaçırdım acaba diye merak ettim
Hoş geldin tebriklerKızçeler merhaba. Allah izin verirse bende Nisan annesi olacağım. 8 ağustosta betam 129 çıkmıştı bugün 324 çıktı. Hepimiz sağlıkla sıhhatle süreci geçirir bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah :)
Teşekkürler. İlk gebeliğimin üstünden 5 yıl geçti süreçten baya uzaklaşmıştım. Sanırım 10 güne kese görülür daha sonra da kalp atışını bekleyeceğiz. Sizler ne durumdasınız acaba?Hoş geldin tebrikler
Ultrason fotoğrafı ayna gibiymiş diye duydum ben böyle baktığımda sağda gözüküyor yani demektir ki solda tam tersi diyorlar ben diyenlerin yalancısıyımşimdi ben size bir şey soracağım
Bence hiç bir şey olmuyor aynıdırsadece nerden yumurtlama olduğunu gösteriyor bana kalırsa
Bende onu duydum sağ sol cinsiyet belirliyor diye ama bana saçma geliyor sonuçta erkek belirliyorAynen bir şey farketmez
Sadece bulunduğu yer ağrımın olduğu yer mi diye meraktan
Gerçi bilimsel olmayan cinsiyet tahminleri de varmıi geçtiğimiz sayfalarda biri yazmıştı
Merhaba yaşım 29. Son adet tarihim 6 temmuz. Zonguldakta yaşıyorum. 2.çocuğum olacak ve 50 kiloyum :) arkadaşlara başarılar diliyorumMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
�
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET
TARİHİŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO İSİM
CİNSİYETİGERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ B BarbieveKen 33 22 Haziran İstanbul 1 58 @Nare196 26 25 Haziran Hatay 1 55@NastenkaAleksey 32 27 Haziran Balıkkesir 1 55@ipti 30 27 Haziran İstanbul 2 82@Mei-chan 30 26 Haziran Mersin 1 67@cankus_ 30 28 Haziran 3 73ejce 32 29 Haziran Bursa 1 43@gebelikyolunda 26 29 Haziran 1 56A AloeeVeraa 30 29 Haziran İzmir 2 60Papatya0593 29 30 Haziran Ankara 1 62@E B R U 26 30 Haziran Bursa 1 55 @meva126 29 1 Temmuz Hatay 1 93@Hemsiree2e 28 1 Temmuz Çanakkale 1 82@kayramberamveram 30 2 Temmuz Ankara 4 90Rprnn 26 4 Temmuz 1 55@laviniaam 28 4 Temmuz 1 60@sultansultan90 30 4 Temmuz İstanbul 1 60@Niqu 34 6 Temmuz Tekirdağ 1 57@kertenkelebekim 30 6 Temmuz İstanbul 1 60 25 6 Temmuz Tekirdağ 2 65@manolya2909 26 7 Temmuz Adana 1 60@Anne adayi48 29 7 Temmuz Muğla 1 94@Z e r d e c a l 29 9 Temmuz İstanbul 1 62
Ay ben artık takmıyorum minyon ve çıtır dururuz işte her yaştaNisan annelerinin yanına minnak analar mi yazsak ne yapsak
Ama halen en minnak benim
Olabilir ama rahim de büyüyo ya canım onun ağrısıdır benceÇünkü sağ tarafımda bazen bir hissiyat oluşuyor
Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza, sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım hepimizKızçeler merhaba. Allah izin verirse bende Nisan annesi olacağım. 8 ağustosta betam 129 çıkmıştı bugün 324 çıktı. Hepimiz sağlıkla sıhhatle süreci geçirir bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah :)