- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #1.701
Tabi ki elimizden geldiğince yardımcı oluruz her şeyde. Burası zaten onun için varHoşbuldumamin inşallah. Tahlil sonuçlarından sonra yine sizlere soracağım. Bana yardımcı olun. Şuan doktordan bile utanıyorum sizde de böyle miydi acaba? Çoğunuz tecrübeli diye düşünüyorum. Ben dün sonuç pozitif falan dedi doktor sonra bir şey soramadım utandım bakamadım bile, iyi ki eşim yanımda girmişti o dinlemiş
Canm ben henüz hiç gitmedim. Yarın istanbuldan memlekete dönüyoruz bikaç gün içinde gideceğim inşallahCmtsi keseyi gördüm canım 10 gün içince gel ddi ben garanti olsun diye 20 sine randevu aldım sen ne zaman
Çok teşekkür ederimTabi ki elimizden geldiğince yardımcı oluruz her şeyde. Burası zaten onun için var
Sen durumun heyecanıyla da biraz neye uğradığını şaşırmışsındır, zamanla bebişi ultrasonda gördükçe geçer :)
Evet evet o zamana denk geliyorSanırım 7+0 da çağırmış kalp atışına öyle mi?
Bende gizem hanimdaydm bana da kan tahlili yapmadı sağlık ocağında yaptırmami söyledi. Zaten orda doktoru görmek biraz zor her zaman asistanlar olur ben bugüne kadar hepsinden çok memnun kaldım.Bilmiyorum bende anlamadım kan tahlili VS de yapmadı sadece ultrason da baktı kese yi gördü ilki düşük oldu deyince önemsemedimi anlamadımki sadık şahine randevu almıştım içerde bayan asistan vardı o dedi bana bunları kalp atışını duyunca folik asşte başlarız dedi çok ilginç ilk defa duyuyorum yni zaten ben içiyorum kendim
Yukarıda zaten içiyorum demişsn belki biliyorlar o yüzden vermediler sana çünkü muaneden önce bana sordular kullandığım ilaç var mı yok mu diyeBak sana vermişler benim kesemde 8 mldi
Hadi hayırlısı olsun şimdi geçmez Zaman :) ben keseyi gördüm ya çok mutluyum o kadar mükemmel birsey kiÇok şükğr kuzum benimde 10 gün kaldı kalp atıslarına
Çok güzel değerin..1000 olarken ben doktora gitmişdim..sende git doktoruna..bekleye bilirsin..daha iyi belki keseyi gördün))Kızlar benim betahcg 1180 cikti bugün adetim 5 gün gecikmis sonucu bu. Sizce 2 gün sonra tekrar yaptirmali miyim kadin dogum randevum haftaya salı çünkü yoksa o zamana kadar beklemeli miyim?
Ah bilinç altı nelere Kadir…günaydınkalp atışı duyma gününe (inşallahh) son 1 gün..
Rüyamda doktor yerine çırak bi çocuk bırakmıştı, çocuk oyun kulaklıklarını kulağıma geçirdi, bir tarafıda çalışmıyordu derinlerden gelen sesi bana dinletiyordu. Bu arada bu sesi bilgisayarsan media playerdan dinletiyordu, hatta kulaklığın kablosu kısa diye kasaya doğru eğilmiştim
evett dünyanın en saçma rüyasıAh bilinç altı nelere Kadir…
Yarın güzel olsun inşallah
Çizelge ne imza mı?evett dünyanın en saçma rüyası
Karnıma dayanan bir alet bile yok üstelik, öyle mp3 kıvamında dinliyorum
Senin çizelge olmadığı için durumu takip edemiyorum yapsana
Sanmam. belki steril etmek için kullandığı alkol vs olabilir.H Hemsiree2e cnm ben şimdi progestan jgne oldum geldim çamaşırıma enjeksiyon yerinde kan harici boyle yuvarlak ıslaklık olusmus acaba ilacın geri çıkma durumu olabilir mi
Benim akşam randevum var umarım iyi haberler alırımGünaydınlar,
Bugün kimler doktora gidiyor
Protestan iğneler akıntı yapar canım gayet normalH Hemsiree2e cnm ben şimdi progestan jgne oldum geldim çamaşırıma enjeksiyon yerinde kan harici boyle yuvarlak ıslaklık olusmus acaba ilacın geri çıkma durumu olabilir mi
Güzel haberler olsun kalp atışı için mi çağırdı doktor?Sanmam. belki steril etmek için kullandığı alkol vs olabilir.
Benim akşam randevum var umarım iyi haberler alırım
Evet imzaÇizelge ne imza mı?
Ay sabah sabah ben yanlış okumuşum canımH Hemsiree2e cnm ben şimdi progestan jgne oldum geldim çamaşırıma enjeksiyon yerinde kan harici boyle yuvarlak ıslaklık olusmus acaba ilacın geri çıkma durumu olabilir mi
Bugün 6+0 ımEvet imza