- 4 Ocak 2022
- 3.156
- 6.813
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Doktorunuza tekrardan sorarsınız cuma vermeme gerek var mi diye umarım yarınki sonuç tatmin edici oluryarın gidicem bakalım eğer artış olmuşsa cuma yine gitmeme gerek var mı acaba?
bir de hesaplama araçlarında doğum tarihi olarak 29 mart ya da 01 nisan 2023 veriyor, o yüzden sizinkini didikledim biraz :)
şimdilik iş yerimin doktoruna gidiyorum, haftaya tatile gidicem dönünce adam akıllı bir doktor bulacağım.Doktorunuza tekrardan sorarsınız cuma vermeme gerek var mi diye umarım yarınki sonuç tatmin edici olurSıkıntı yok benim için yardımcı olabilmisimdir insallah
Kimyasal olsaydı adetinle birlikte atılmış olması lazım senin günün geçmişkimyasal olmadığını nasıl anlıyorsunuz? bana da öğretir misiniz
sanırım var bişeyler kasıklarımda kramp hissediyorum. yarın netleşicek teşekkür ederim ::)Kimyasal olsaydı adetinle birlikte atılmış olması lazım senin günün geçmiş
Rica ederim bende beklemedeyim bakalım nasıl olucak banada dua edermisinsanırım var bişeyler kasıklarımda kramp hissediyorum. yarın netleşicek teşekkür ederim ::)
Hayir henüz yaşamadım. Bu sabah yaptığım test biraz daha koyulasmisti. Gec dollenme olduğu için, geç dollenme tarihine göre adetime suan 2 gün var gözüküyor.merhaba adet gecikmesi yaşadın mı?
Ben de yarın kan vermeye gideceğim. Hayırlısı olsun. Adet gecikmesi yasamadiniz henüz sanırım dimiMerhaba kızlar :) bende pazartesi günü gebelik testi bhcg.50 olduğunu öğrendim sat: 29 Haziran 5 nisan muhtemel doğum tarihi görünüyor umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ve gebeliklerimiz sağlıklı ilerler. Daha nice kalp durması ve kimyasalım vardı 2 yıldır bebek istiyorduk. Umarım değerim artar ve sağlıklı olur
Tahmini bat a 3-4 varken kaset test yaptım. Kasık ağrısı sık idrar belirtimdiBen de yarın kan vermeye gideceğim. Hayırlısı olsun. Adet gecikmesi yasamadiniz henüz sanırım dimi
hayırlı olsun ne kadar erken belli olmuş ben adet 2 gün geçince yaptırdım 84.99 çıktı niye düşük anlamıyorumçTahmini bat a 3-4 varken kaset test yaptım. Kasık ağrısı sık idrar belirtimdi
Bende çok şaşırdım 2 gebeliğimde de çıkmamıştı. Laboquik marka kaset testte çıktı. Bugün 2. Kanımı verdim 111 çıktı. İnş hepimizin artarak devam eder
inşallah bakalım :)
başka çocuk var mı sizde tecrübeli misiniz?
Cok güzel bir değer çıkar inşallahSelam kızlar ben de bugün sağlık ocağında kan verdim. Yarın sonucu öğreneceğim. Batın 2. günü bugün. Bata 4 gün ve 1 gün kala test yaptım pozitif çıktı
Cok güzel artmisKızlar 2 gün önce 84 bugün 224 çıktı. Artık hamileyim diyebilir miyim :))
bi türlü konduramıyorum yok daha kese var yok daha kalp atışı var diye diye hamile olduğuma inandıramıyorum kendimi
Gözünüz aydınEki Görüntüle 3103258
Selam kızlar benmde bugüm adetime 5 gün var ama üstüne görmüş olabileceğimi düşünüyordum yanışmışım ama yine de sonuç böylee
7 aydır bu haberi bekliyordum çok şükür darısı tüm isteyenlerimizin başına