Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 3103258
Selam kızlar benmde bugüm adetime 5 gün var ama üstüne görmüş olabileceğimi düşünüyordum yanışmışım ama yine de sonuç böylee
7 aydır bu haberi bekliyordum çok şükür darısı tüm isteyenlerimizin başına
7. hafta hem kese hem de kalp atışı için doktora gitmeyi düşünüyorum. Taşınma durumumuz var. Gideceğim yerde ssvd yapan bir doktor buldum. Onunla baştan itibaren tedbirli bir şekilde ilerlemeyi düşünüyorum.
7. hafta hem kese hem de kalp atışı için doktora gitmeyi düşünüyorum. Taşınma durumumuz var. Gideceğim yerde ssvd yapan bir doktor buldum. Onunla baştan itibaren tedbirli bir şekilde ilerlemeyi düşünüyorum.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en iyisi sabretmek aslinda ama sabirsiz oluyoruz cogu zaman beni haftaya cagirdi doktorum kese icin insallah gorurum
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en iyisi sabretmek aslinda ama sabirsiz oluyoruz cogu zaman beni haftaya cagirdi doktorum kese icin insallah gorurum