- Konu Sahibi Papatya0593
Çok teşekkür ederim canım inşallahCok güzel bir değer çıkar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım inşallahCok güzel bir değer çıkar inşallah
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3103258
Selam kızlar benmde bugüm adetime 5 gün var ama üstüne görmüş olabileceğimi düşünüyordum yanışmışım ama yine de sonuç böylee
7 aydır bu haberi bekliyordum çok şükür darısı tüm isteyenlerimizin başına
TeşekkürlerHayırlı olsun canım
Bende bunu merak ediyorum, doktora ne zaman gideceğiz, şimdi gitsek birsey gormuyorlarmis, birde adet ağrısı gibi agriniz oluyor mu?Kızlar keseyi görmek için kaçıncı hafta gitmemiz gerekir?
Evet bende çok şiddetli olmasa da var. Ara sıra ağrı giriyor.Bende bunu merak ediyorum, doktora ne zaman gideceğiz, şimdi gitsek birsey gormuyorlarmis, birde adet ağrısı gibi agriniz oluyor mu?
Aynısı, ara ara giriyor ve geçiyor.Evet bende çok şiddetli olmasa da var. Ara sıra ağrı giriyor.
Pozitif gorunuyo canim adete ne kadar var 2 gun arayla yaklasik 2 kat artmasi onemli olan insallah saglikla artarKızlar beta-HCG değerim 145 çıkmış. Hamile miyim?
İnşallah canım hayırlı olsunMerhaba kizlar 2 gun once 93 du beta bugun 255 cikti bende buraya geldimm insallah hayirlisiyla saglikla artar ❤
Adetim 2 gün geçti canım. 2 gün sonra tekrar mı kan vermem gerekir?Pozitif gorunuyo canim adete ne kadar var 2 gun arayla yaklasik 2 kat artmasi onemli olan insallah saglikla artar
Insallah cok tesekkur ederim ❤İnşallah canım hayırlı olsun
Evet canim en az yuzde 60 artis olmasi bekleniyo saglikli gebeliklerde insallah artar ❤Adetim 2 gün geçti canım. 2 gün sonra tekrar mı kan vermem gerekir?
İnşallah canım pek kan vermek istemiyorum. Damarlarım görünmüyor. 4 hemşire baktı bulamadı. En sonunda elimin üstünden kan aldılar.Evet canim en az yuzde 60 artis olmasi bekleniyo saglikli gebeliklerde insallah artar ❤
Istersen evde kaset testle koyulasmayi takip edebilirsin yada bi hafta beklersen direkt keseyi gorursun insallahİnşallah canım pek kan vermek istemiyorum. Damarlarım görünmüyor. 4 hemşire baktı bulamadı. En sonunda elimin üstünden kan aldılar.
7. hafta hem kese hem de kalp atışı için doktora gitmeyi düşünüyorum. Taşınma durumumuz var. Gideceğim yerde ssvd yapan bir doktor buldum. Onunla baştan itibaren tedbirli bir şekilde ilerlemeyi düşünüyorum.Istersen evde kaset testle koyulasmayi takip edebilirsin yada bi hafta beklersen direkt keseyi gorursun insallah
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en iyisi sabretmek aslinda ama sabirsiz oluyoruz cogu zaman beni haftaya cagirdi doktorum kese icin insallah gorurum7. hafta hem kese hem de kalp atışı için doktora gitmeyi düşünüyorum. Taşınma durumumuz var. Gideceğim yerde ssvd yapan bir doktor buldum. Onunla baştan itibaren tedbirli bir şekilde ilerlemeyi düşünüyorum.
İnşallah görürsün canım. İlk gebelik mi?Hakkinizda hayirlisi olsun insallah en iyisi sabretmek aslinda ama sabirsiz oluyoruz cogu zaman beni haftaya cagirdi doktorum kese icin insallah gorurum