Bu arada benim dış gebeliğimi ameliyatla sonlandırıldı tüpümü de almak zorunda kalmışlar çok kanama olmuş ve doktor dedi Ana rahime hiç müdahale etmedik sadece karından dört delik açıldı ve benim hastanede kaldığım sürede kahverengi lekelerim gelmeye başladı ben hatta diyordum ameliyat oldum onun için hastaneden çıktığım gün kanamam artmıştı adet oldum sanıyorum acemilik

eve geldim böyle bir bel ağrısı yok kopacak normal doğum yapanlar bilir o ağrıyı ne otura bildim ne uzanabildim bir gün boyunca çektim ve pazar akşamı saat 8 de karnıma bir sancı girdi doğum sancı gibi adım atamıyorum çok kötü oldum ağrıdan duramıyorum ve tam iki saat sürdü bu sancı ama full sancı sonra birden büyük bir parça düştü korktum dedim bu ney

düşük mü yaptım nedir anlamadım neyse iki saat geçti yine bir sancıyla uykudan uyandım tekrar büyük bir parça düşürdüm aynı düşük gibi oldu sonra doktora gittim dedim ben adet mi oldum dedi bu daha adet değil kalınlaşan rahim parçası dışarı çıkmış neyse sonradan lekelerde kesildi ameliyattan 35 gün sonra ilk adetimi olmuştum tüp bebek doktoruma gittim durumu anlattım dedi o hamile kaldığın için bebeğe ait metaryallari düşürmüşsün kız diyom bebek tüpe yerleşmiş rahim de ne alaka