Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun kızım doğal oldu evliliğimizin 4. Yılından sonra ilk aşılamayı yaptık negatif oldu sonra ikinci aşılamayı olmak için adetlerimi beklerken süpriz bir şekilde girdi hayatımıza ve ondan sonra hiçbir şekilde doğal hamile kalamadım sonra baya tedaviler vs derken doktor dedi artık tüp bebek 👶 olmalı kendimi tüp bebeğin içinde buldum 🫣😅
Ve hala da gelmekte inat eden bir mucizeyi bekliyoruz nasip dilerim bu sefer yakalıyabiliriz Allah’ın izniyle 🤲🥰
İnşallah 🙏

şöyle olabilir,bebek zaten minicik yani ona ait bir materyal derken doğrudan bebeği değilde hamileliği kastetmiş olabilir Dr. Dış gebelik olsa da HCG salgıladığı için rahimi kalınlaştırabiliyormuş. Hele biz zaten progestan filan kullanıyoruz, rahim duvarı hamile gibi oluyor. İşte dış gebelikle bebeği alsalar bile, o rahim duvarı da hamileliğe ait bir parça olduğu için, kanamayla ve pıhtıyla dökülebilir. Öyle anladım ben, yoksa zaten bebek minicik onun parçasından nolur. Ama düşüklerin hepsinde büyük parçalar ve pıhtılar oluyor. Hepsi rahim duvarından kopup geliyormuş. Velhasıl hepsinde canımız yanıyor, çok üzülüyoruz. Rabbim öyle sevinçler nasip etsin ki şu konuşmaları ve yaşadıklarımızı hiç hatırlamayalım...
Amin inşallah evet doktorum da öyle söylemişti sonradan olayı kavradım ☺️ önceden sanıyordum diğer bebeği düşürdüm iki adet embriyo transfer edilmişti onun için inşallah dilerim bu sefer olur Allah’ın izniyle 🤲❤️

Aslında bebiş kediler için ziyaretçiler çok geliyor komşu çocukları🥹🥰 . Arkadaslar. Tüm çocuklar bayılıyor . Çok şirinler. Yaramazlık dönemleri tam🥹
Ayy ne güzel canım sana yarenlik ediyor minnoşlar 😍 benim kızım da anne kedi 🐱 alalım dedim ev sahibi bizi kovalar 🤣 benim ev sahibi kendini sevmiyor evcil hayvan alsak kriz geçirir 🫣

Geçmiş olsun 💐 Allahım şifa versin inşallah 🤲 evet iğne ucu uzun olduğu için yakıyor benimde aynısı kızarıyor o bölge sonradan geçiyor ah ah çok zor ama sonunda mucizemize kavuşacağız inşallah 🤲🥹👼💕
Amin canım ben bu gece çatlatma iğnesi vuruldum kısmetse çarşamba yumurta toplama olacak 🫠

Maşallah 🧿 canım çok şükür inşallah güzel yumoşların çıkar kaliteli embriyoların olur sonra da bebiş olsunlar inşallah Amin 🤲👼💕
Amin canım ben bugün doktoruma tek mi yoksa çift embriyo mu transfer edilecek dedim doktorum 32 yaşında olduğun için tek olacak dedi yasal olarak 35 yaş üstüne çift embriyo konuluyor dedi size daha önce denildi mi böyle birşey

Amin canım ben bugün doktoruma tek mi yoksa çift embriyo mu transfer edilecek dedim doktorum 32 yaşında olduğun için tek olacak dedi yasal olarak 35 yaş üstüne çift embriyo konuluyor dedi size daha önce denildi mi böyle birşey

Evet canım 35 yaş altı yasal değil normalde ama burada baktım 24 yada 28 yaşında olanlar çift transfer olmuş Almanya’da yasal değil benim yaşım 36 olduğu için çift katıyoruz

Amin canım benim hepimiz için inşallah. Doktora iğneler artık bitti dimi dedim daha vericez dedi tutunması için dedi bi ağlama tuttu beni :( rabbim yardımcımız olsun gerçekten

Amin amin inşallah dilerim çektiğimiz bu acıların mükafatını alırız Allah’ın izniyle 🥺🤲

Amin canım benim hepimiz için inşallah. Doktora iğneler artık bitti dimi dedim daha vericez dedi tutunması için dedi bi ağlama tuttu beni :( rabbim yardımcımız olsun gerçekten
Gonal f ve diğerlerinin gözünü seveyim. Progestan kalçadan olanın acısını cumartesiden beri çekiyorum. O tarafa yatılmıyor nasıl bişeyse

Evet canım 35 yaş altı yasal değil normalde ama burada baktım 24 yada 28 yaşında olanlar çift transfer olmuş Almanya’da yasal değil benim yaşım 36 olduğu için çift katıyoruz
benim de 29 yaş 2 transfer edildi canım .

Back
X