- 4 Ocak 2022
- 3.156
- 6.813
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Anladım canım teşekkür ederim. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.En azından düşüyor mu bakmak gerekiyor canım galiba benim 16 ydı beta değerim iki gün sonra 3.94 e düştü doktor tamam sıkıntı yok demişti umarım en yakın zamanda güzel haberleri alırsın sen de
Misafir geliyor evime 3 gun kalcak firsat bulursam gidicem vericemEvet canim gozun aydin var gibi gorunuyorbugun bir kan ver bence
2 çizgide net görülüyor canım hayırlı uğurlu olsun. Adetin geçsin bir kaç gün kan testi ver ki netleşsin. ❤Günaydın kızlar. Benim de bata 1 gün var. Test yaptım. Sizce hamilelik var mı?
Teşekkür ederim canım. Sağlık ocağında adet 3 gün geçtikten sonra gel demişlerdi. O zaman giderim2 çizgide net görülüyor canım hayırlı uğurlu olsun. Adetin geçsin bir kaç gün kan testi ver ki netleşsin. ❤
Merhaba bat neydi?Kızlar durum buUmarım sağlıkla ilerler
Bence kimyasal değil geç döllenme olmuştur canım iki günde bir kan ver yükselişine bakadet olmam gereken tarih 23 temmuz'du 2 gün geçti bugün kan verdim beta 84.99 çıktı, ama kimyasal olabilir diye sevinemiyorum.1 kere başıma gelmişti 10'lu beta değeri vardı hemen 3'e düşmüştü 84 şu an bana fazla geldi, kimyasalın beta değeri bu seviyeye çıkabilir mi?
Merhaba bu değer 4+0 değeriMerhaba bat neydi?
Kaçıncı gün değeri bu ?
Hayırlı olsun :) :) sağlıkla inşallah
yani adet gecikmenin kaçıncı gününde bu değeri gördün ve adet olman gereken tarih ne zamandı?Merhaba bu değer 4+0 değeriteşekkür ederim bu değerden iki gün sonra 1446 çıktı bu cuma doktora gidicem. Su an 4+5 teyim
kimyasal olmadığını nasıl anlıyorsunuz? bana da öğretir misinizBence kimyasal değil geç döllenme olmuştur canım iki günde bir kan ver yükselişine bak
merhaba adet gecikmesi yaşadın mı?Selam kızlar. Ben de katıldım aranıza galiba ama daha net mi bilemiyorum. Sabahki test hayalet çizgi gösterdi. Gec dollenme yaşadım bu ay. Ovulasyon testi ile ilerledik bu ay. Dollenmenin 11.gunu hayalet çizgi gördüm bakalım ins yarın sabah daha koyulasmistir
Herkes sağlıkla kucagina alsin güzel anne adaylari
Benim döngüm 28 gün adet bir gün gecikince 479 gördüm yani döngümün 29.gününde değer bu sekildeydi (20 temmuz) ben geçen ay kimyasal geçirdiğim için döngü de biraz şaştı tabi ama genel olarak 28-30 günde bir adet oluyorum ben.yani adet gecikmenin kaçıncı gününde bu değeri gördün ve adet olman gereken tarih ne zamandı?
benim son adet tarihim 22 haziran
döngüm 31 gün
olmam gereken adet 23 temmuz'du.
25 temmuz'da beta hcg değeri 84.99 çıktı
seninkileri'de böyle yazabilir misin?
Ama önemli olan ilk değerin kaç olduğundan çok iki günde bir en az yüzde altmıs artıp artmadıgıyani adet gecikmenin kaçıncı gününde bu değeri gördün ve adet olman gereken tarih ne zamandı?
benim son adet tarihim 22 haziran
döngüm 31 gün
olmam gereken adet 23 temmuz'du.
25 temmuz'da beta hcg değeri 84.99 çıktı
seninkileri'de böyle yazabilir misin?
öyle mi .. ben de benim değerim az galiba size bakılınca yine kimyasal geçiricem diye düşünüyorum nedenseAma önemli olan ilk değerin kaç olduğundan çok iki günde bir en az yüzde altmıs artıp artmadıgı
Yok hayır kişiden kişiye değişir bu siz iki günde bir takip edin artık düzenliyse sıkıntı yok demektiröyle mi .. ben de benim değerim az galiba size bakılınca yine kimyasal geçiricem diye düşünüyorum nedense
bir arkadaşda geç döllenme olabilir yazmış benim için
çünkü geçen hafta pazartesi beta baktırdım 1,21 negatifti
bu pazartesi adetim 2 gün geçince baktırdığımda 84.99 gördüm şok oldum nasıl olur diye
hamilelikler adete 7 gün fala belli olmaz mı genelde?
yarın gidicem bakalım eğer artış olmuşsa cuma yine gitmeme gerek var mı acaba?Yok hayır kişiden kişiye değişir bu siz iki günde bir takip edin artık düzenliyse sıkıntı yok demektirBenimki büyük ihtimalle erken döllendi ya da ikiz de olabilir bilemiyorum sizde de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum