- 30 Ağustos 2021
- 160
- 203
- 30
- Konu Sahibi Papatya0593
Kaçlık başladı canım sana ? Öncesinde düşüğün varmı ?Ben dün başladım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçlık başladı canım sana ? Öncesinde düşüğün varmı ?Ben dün başladım canım
Bir boş gebelik geçirdim canım. 0,4 lük clexane ve 81 mg ecoprin kullanıyorum. Sen kullanıyor musun?Kaçlık başladı canım sana ? Öncesinde düşüğün varmı ?
Hoşgeldin canımmKızlarr merhaba çok şükür bende buraya geldim hepimiz sağlıklı güzel bı gebelik geçirelim
Hoşbuldumm canım hangi folik asiti kullanıyorsun benim aile hekimim bunu yazdı da iyimidir acabaHoşgeldin canımm
Ben folidoce kullanıyorum canım. Kadın doğum a gittiğinde Dr önerir sana da folik asit ihtiyacına göreHoşbuldumm canım hangi folik asiti kullanıyorsun benim aile hekimim bunu yazdı da iyimidir acaba
İnsallah canm:))Darısı bana olsun inşallah pazartesi günü ölçülecek benimde bir daha
Bu benim 10. Günüm canım kullanıyorum bende boş gebelik geçirdim kesenin şekli bozuldu sonrasında kürtaj oldum birde lupus hastasıyım o yüzden doktorum başladı babada ecopirin hayat boyu kullanıyordum şuan extra 0,4 oksapar başladı canımBir boş gebelik geçirdim canım. 0,4 lük clexane ve 81 mg ecoprin kullanıyorum. Sen kullanıyor musun?
B BarbieveKen düzgün bir doktor bulun da ben de geleyim üçümüz paket alsak kardeş indirimi yapmıyorlar mıdırGöztepedekine mi gidiceksin canım medical ? Benim doktorum da orda birazdan gidicdm ilk kontrole
30 canım :)Günaydın kızlar
Merak ettim yaşlar kaç bu grupta, kaç yaşındasınız :)
Günaydın ben Ağustos 12 de 29 olucam, suan 28 im yaniGünaydın kızlar
Merak ettim yaşlar kaç bu grupta, kaç yaşındasınız :)
Ben kullanıyorum. Daha önce bir düşük, bir dış gebelik var. 4000 lik başladıkKızlar aranızda oksapar kan sulandırıcı vurulan var mı ?
Kendiniz mi yapıyorsunuz? Yaktığı için ben kendime yapamıyorumBen kullanıyorum. Daha önce bir düşük, bir dış gebelik var. 4000 lik başladık
Ben kendim yapıyorum göbekten.Kendiniz mi yapıyorsunuz? Yaktığı için ben kendime yapamıyorum
Evet yakıyor ve ben iğneden çok korkarım. Şu ana kadar eşim yapıyordu ama önümüzdeki hafta vardiyası değişince mecbur kendim yapmaya başlayacağım. Şimdi zor geliyor evet ama mutlaka alışacağız ona daKendiniz mi yapıyorsunuz? Yaktığı için ben kendime yapamıyorum
İnşallah alışırım. Bana herhangi genetik pıhtılaşma testi yapılmadı size yapıldı mı acaba?Evet yakıyor ve ben iğneden çok korkarım. Şu ana kadar eşim yapıyordu ama önümüzdeki hafta vardiyası değişince mecbur kendim yapmaya başlayacağım. Şimdi zor geliyor evet ama mutlaka alışacağız ona da
Genetik pıhtılaşma testi yaptın mı acaba?Ben kendim yapıyorum göbekten.
Hayırlı, sağlıklı doğumlar inşallah canım. Senin de nisana yakın olduğu için belli olmaz belki nisanda gelirKızlar herkese sağlıklı bir süreç diliyorum benim doğum 31 Mart görünüyor aslında ama şimdilik 2-3 gün geriden geliyor o yüzden Nisan'a sarkabilir. Hem Nisan bizim için çok özel. 1 Nisan eşim, 3 Nisan benim doğum günüm. Belki kuzumuzda bizimle aynı gün doğar 3 koç burcu olacağız evde ayrıca bu topikte çok sevdiğim yol arkadaşlarım var
Evet canım ilk düşükten sonra bütün herşeye bakıldı sonucunda lupus pozitif geldiGenetik pıhtılaşma testi yaptın mı acaba?
Hoş geldin canım, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizKızlarr merhaba çok şükür bende buraya geldim hepimiz sağlıklı güzel bı gebelik geçirelim