- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Bu acil işlem sayılmaz diyip yollamışlat bir arkadaşımıBende acilde yaptırdım canım yapıyorlar gemde sonuç çabuk çıkıyor 1,5 saat içinde çıkmış oluyor
Gebelikte hic bi lekelenme normal değil doktorunla iletişime geçmelisin progestan başlayabilirKoyu renkli lekelenme normal mi?
Dün daha açıktı bugün sanki bi tık dahabkoyu leke gelmiş gibi hissediyorum
Ama peçeteye sildiğimde birşey gelmiyor
aynı benNe güzel sürpriz yapmissiniz bence oda biseybende silik çizgiyi görünce koşarak eşime sen de görüyor musun dedim oda evet ama çok silik bundan belli olmaz dedi inanmadi
Şu haftalarda kırmızı kan olmadığı sürece normal ama doktorunla görüşmekte fayda var. Daha önceki gebeliğimde yaşadım 5.hafta 2-3 gün sürdü. Progestanı fitil olarak kullandım. Rahim genişlemeye ve bebek kendine yer etmeye çalışıyo o yüzden normal ama ihmal etme tabi yine de canımKoyu renkli lekelenme normal mi?
Normalmiş doktor videosu dinledimGebelikte hic bi lekelenme normal değil doktorunla iletişime geçmelisin progestan başlayabilir
Kontrol amaçlı 2 günde 1 beta hcg bakılıyor diyorum ben bakıyorlar hemen canımBu acil işlem sayılmaz diyip yollamışlat bir arkadaşımı
Sen işlem yaptırmak için ne diyorsun acaba?
Bence yerleşme falan olabilir kuzum ama yinede doktoruna danışmanda fayda varBu acil işlem sayılmaz diyip yollamışlat bir arkadaşımı
Sen işlem yaptırmak için ne diyorsun acaba?
Kırmızı değil koyu renkti. Aksi gibi kalıcı bir doktorum yok normalde istanbuldayım ama şu an edremitte bi doktora gittim geçen keseyi görmeye. Ayrıca yarın 2 günlüğüne yunanistan’a geçicem valla korktum öyle koyu renk görünce. Allah korusun oralarda naparım dedimŞu haftalarda kırmızı kan olmadığı sürece normal ama doktorunla görüşmekte fayda var. Daha önceki gebeliğimde yaşadım 5.hafta 2-3 gün sürdü. Progestanı fitil olarak kullandım. Rahim genişlemeye ve bebek kendine yer etmeye çalışıyo o yüzden normal ama ihmal etme tabi yine de canım
Hangi şehirdesinKontrol amaçlı 2 günde 1 beta hcg bakılıyor diyorum ben bakıyorlar hemen canım
İlerlerse gidicem ama anormal hissetmiyorum kendi kendine akmışBence yerleşme falan olabilir kuzum ama yinede doktoruna danışmanda fayda var
Benim gittiğim bir doktor da şuan kullanma bol su iç 8. Haftadan sonra enf. Olursa o zamanlar başlarız ilaca dedi.Banada verdi monurol şase ama kullanmaya korkuyorum bir şey olmadı di mi canım ben 8+2 günlük hamileyim
Kendim acilde çalışıyorum. biz bakıyoruz,kimisi bakmıyor ama takip için acili önermem çünkü aciliyeti olan hastaların önüne geçmiş oluyoruz.günaydın
Devlet hastanelerinin acilinde hamilelik testi yaptırılabiliyor mu ????
Benimde 4 gün kahve lekelenmem oldu doktor açık kırmızı ağrılı olmadığı sürekli devam etmediği sürece bir şey olmaz dedi. Kese göründükten sonra progestan verdi. Azda olsa Lekelenme olunca kullanmaya başla dedi.Koyu renkli lekelenme normal mi?
Hamile olduğum belli olur olmaz istdaki doktorum bana progestan başlatmıştı baktım da burda henüz kimse kullanmıyor.Benim gittiğim bir doktor da şuan kullanma bol su iç 8. Haftadan sonra enf. Olursa o zamanlar başlarız ilaca dedi.
Kendim acilde çalışıyorum. biz bakıyoruz,kimisi bakmıyor ama takip için acili önermem çünkü aciliyeti olan hastaların önüne geçmiş oluyoruz.
Benimde 4 gün kahve lekelenmem oldu doktor açık kırmızı ağrılı olmadığı sürekli devam etmediği sürece bir şey olmaz dedi. Kese göründükten sonra progestan verdi. Azda olsa Lekelenme olunca kullanmaya başla dedi.
Ben kızımda kullanmıştım. Hamilelige zararlı bir ilaç değil canimBanada verdi monurol şase ama kullanmaya korkuyorum bir şey olmadı di mi canım ben 8+2 günlük hamileyim
Doktora git muhakkak canımKoyu renkli lekelenme normal mi?
İlk gebeliğimde bende lekelenmem oluyordu günde 3 tane kullanıyordum. Şuan doktor tekrar leke olursa kullan dedi. Benim leke de koyuydu kahve siyah gibi. Bence hiç stres yapma benimki 4 gün boyunca sürdü. Gebeliği boyunca kanama vs. Olanda oluyor önemli olan iyi düşünüp gebeliğin keyfini çıkarmak hiç stres yapma. benim lekelenmem iÇin doktor bana bol bol dinlen dedi. Çalışıyorum yine de elimden geldiği kadar dinleniyorum . İmkanın varsa doktorla görüş, için rahat etsinHamile olduğum belli olur olmaz istdaki doktorum bana progestan başlatmıştı baktım da burda henüz kimse kullanmıyor.
Aynen ben de dediğin renk lekelenme olsaydı çoktan koşturmuştum hastaneye hayır bi de kötüde hissetmiyorum Allah vermesin bir şey olsa böyle sızıntı şeklinde hissetmeden gider mi bebek?
Kuzum cok normal benim hala şiddetli vuruyo sonra geçiyor tuvalete kosuyorum fln hatta panikliyorum cok normalmiş vucut alışmış regl olmaya smdi bebege alısmaya calısıyorKızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor cok hafif ama sonra geciyor normal mi?
Ya pozitifi görmesem inanmicam adet olcakmisim gibi aynı korkuyorum da bir yandanKuzum cok normal benim hala şiddetli vuruyo sonra geçiyor tuvalete kosuyorum fln hatta panikliyorum cok normalmiş vucut alışmış regl olmaya smdi bebege alısmaya calısıyor
Benimde oluyo ya endiseleniyorum insallah normaldirKızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor cok hafif ama sonra geciyor normal mi?