- 14 Aralık 2021
- 2.368
- 2.599
- Konu Sahibi Papatya0593
Gercekten hep bi panik hali normal diyolar ama insan endiseleniyo kalbini bi duysam bi nebze rahatlicamVe benimde karnıma ağrı vuruyor aklım çıkıyor hemen uzanıyorum bol su içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten hep bi panik hali normal diyolar ama insan endiseleniyo kalbini bi duysam bi nebze rahatlicamVe benimde karnıma ağrı vuruyor aklım çıkıyor hemen uzanıyorum bol su içiyorum
Bende bi kucağıma alsam rahatlicam surekli belirti arıyorum olmayınca üzülüyorum olunca panik oluyorum bu nasıl bir ruh haliGercekten hep bi panik hali normal diyolar ama insan endiseleniyo kalbini bi duysam bi nebze rahatlicam
Bende de hiç belirti uok goguslerimdeki hassasiyetle azaldı bayagiKızlar bende hiç ağrı sızı yok sadece göğüslerde hafif hassasiyet var ne bulantı ne ağrı bişey yok
Kırmızı olmadığına göre ciddi bi şey değildir. Takip edersin kendini duruma göre bi doktora gidersin canım. Zaten progestan da kullanıyomuşsunKırmızı değil koyu renkti. Aksi gibi kalıcı bir doktorum yok normalde istanbuldayım ama şu an edremitte bi doktora gittim geçen keseyi görmeye. Ayrıca yarın 2 günlüğüne yunanistan’a geçicem valla korktum öyle koyu renk görünce. Allah korusun oralarda naparım dedim
Hangi şehirdesin
İlerlerse gidicem ama anormal hissetmiyorum kendi kendine akmış
Normal canım sürekli ağrı olmaz zaten, bulantılar için de çok erken ve belki de hiç olmaz zaten. Bunları takma kafana :)Kızlar bende hiç ağrı sızı yok sadece göğüslerde hafif hassasiyet var ne bulantı ne ağrı bişey yok
Sağlıkla gelsinler yeter ki ama işte bazılarının biraz zor geçebiliyo hamilelik. İnşallah zor geçmez, zamanla geçer bunlar da canımBen hep dua etdim rahat hamileliğim olsun..ama halsizlik var..dün akşam çok midem bulandı..tuzlu krep yedim saat 2 kadar yedim..azda olsa geçti.bel ağrıları..midem iyi digil..sanki hep uyumak istiyorum.İn şa Allah bunlarda geçer..
Kuzum işte ben bata iki gün kala vermiştim 307 ydi iki gün sonra 553 oldu yarın ztn doktor randevum var iki gün için bidaha vermedim kan direk gidicem bakalım insallaj seninde kat kat artmıstır kuzumYa pozitifi görmesem inanmicam adet olcakmisim gibi aynı korkuyorum da bir yandan aksam da kan vericem bakalim artmış mı sen naptin verdin mi daha kan senin degerin baya yuksekti
Akıntı var mı canım?Bende de hiç belirti uok goguslerimdeki hassasiyetle azaldı bayagi
Normal bence. Benim de şu an ara ara gelen kasık ve bel ağrım var başka bi şey yok. Ama normaldir canım rahim genişliyoKızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor cok hafif ama sonra geciyor normal mi?
Benim kendimi bildim bileli hep akintim var ekstra bi farklılık yokAkıntı var mı canım?
Gunde1 tane izin veriyorlarKızlar sorum var türk kahvesi içiyormuşsunuz ben alısmısım günde 2 içmeye 2 gündür içmiyoruö geçen gün bir fincan içtim basıma vuruyo içmeyince
Benim doktorum günde 1 tane Türk kahvesi içebilirsin, biri geçmesin dedi. Çay kahve dengesini ayarla, çay da açık ve çok içme dedi. Allahtan çok çay sevmem ve açık içerim :)Kızlar sorum var türk kahvesi içiyormuşsunuz ben alısmısım günde 2 içmeye 2 gündür içmiyoruö geçen gün bir fincan içtim basıma vuruyo içmeyince
Benimde oluyor özellikle sol tarafımdaKızlar ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor cok hafif ama sonra geciyor normal mi?
Haklısın canımNormal canım sürekli ağrı olmaz zaten, bulantılar için de çok erken ve belki de hiç olmaz zaten. Bunları takma kafana :)
İnşallahKuzum işte ben bata iki gün kala vermiştim 307 ydi iki gün sonra 553 oldu yarın ztn doktor randevum var iki gün için bidaha vermedim kan direk gidicem bakalım insallaj seninde kat kat artmıstır kuzum
Bende o da pek yokBenim kendimi bildim bileli hep akintim var ekstra bi farklılık yok
Tatlım doktordan çıkınca haber vermeyi ve beni etiketlemeyi unutma güzel haberlerini bekliyorumKuzum işte ben bata iki gün kala vermiştim 307 ydi iki gün sonra 553 oldu yarın ztn doktor randevum var iki gün için bidaha vermedim kan direk gidicem bakalım insallaj seninde kat kat artmıstır kuzum