- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
-
- Konu Sahibi Papatya0593
günaydın
Devlet hastanelerinin acilinde hamilelik testi yaptırılabiliyor mu ????
Annelik = delilik demiyolar bosuna simdiden basladikBende bi kucağıma alsam rahatlicamsurekli belirti arıyorum olmayınca üzülüyorum olunca panik oluyorum bu nasıl bir ruh hali
Cok haklısın gercekten ins güzel haberler verirsin bizeBende akşama randevu aldım kizlar, gideceğim artık muayeneye, birde belirti olması da olmaması da normal , her vücudun tepkisi alışması farklı oluyor, benim de mesela gün günü tutmuyor dün hafif bulantim vardi sabah bugün iyi mesela, önemli olan stres yapmamak gercekten hersey olacağına varıyor, ben yasadiklarimdan bunu öğrendim sağlıkla dogacaklarsa Rabbım ömür verdiyse gelecekler ,yoksa biz ne yapsak hangi doktora gitsek te boş, tabi tedbirimizi alalim ama çok düşünmenin bize hiç bir faydası yok️
KesinlikleAnnelik = delilik demiyolar bosuna simdiden basladik
Ben 2 gunde 1 fincan falan iciyorum abartmadikca sorun olmazmis cogu doktot oyle diyo hatta gunde 1 tane icilebilirmisKızlar sorum var türk kahvesi içiyormuşsunuz ben alısmısım günde 2 içmeye 2 gündür içmiyoruö geçen gün bir fincan içtim basıma vuruyo içmeyince
Kesinlikle öyle. Tedbirimizi alalım önemli olan o.Bende akşama randevu aldım kizlar, gideceğim artık muayeneye, birde belirti olması da olmaması da normal , her vücudun tepkisi alışması farklı oluyor, benim de mesela gün günü tutmuyor dün hafif bulantim vardi sabah bugün iyi mesela, önemli olan stres yapmamak gercekten hersey olacağına varıyor, ben yasadiklarimdan bunu öğrendim sağlıkla dogacaklarsa Rabbım ömür verdiyse gelecekler ,yoksa biz ne yapsak hangi doktora gitsek te boş, tabi tedbirimizi alalim ama çok düşünmenin bize hiç bir faydası yok️
Amin tabi yeterki sağlıkla gelsinler.İn şa Allah canımSağlıkla gelsinler yeter ki ama işte bazılarının biraz zor geçebiliyo hamilelik. İnşallah zor geçmez, zamanla geçer bunlar da canım
Ohoo. Siz doğunca gorunAnnelik = delilik demiyolar bosuna simdiden basladik
Kesinlikle haklısın canım suan fazla ztn üzerine düşüyoruz riskli oldukları için ilk 2.5 aya dikkat etmek gerekiyor 3. Aydan sonra keyfini cıkarırız artıkBende akşama randevu aldım kizlar, gideceğim artık muayeneye, birde belirti olması da olmaması da normal , her vücudun tepkisi alışması farklı oluyor, benim de mesela gün günü tutmuyor dün hafif bulantim vardi sabah bugün iyi mesela, önemli olan stres yapmamak gercekten hersey olacağına varıyor, ben yasadiklarimdan bunu öğrendim sağlıkla dogacaklarsa Rabbım ömür verdiyse gelecekler ,yoksa biz ne yapsak hangi doktora gitsek te boş, tabi tedbirimizi alalim ama çok düşünmenin bize hiç bir faydası yok️
Canım sana bi şey sorucam 2019 Ekim annesi misin sen. Adın tanıdık geliyo, bi yerden hatırlıyorum seni ama nerden :)Ohoo. Siz doğunca gorun
İlk hamileligimde dişim ağrıdı. Daha İlk 3 ay geçmemişti. Disciye gittim. Dedi bisey yapamayız İlk 3 ay riskli. 4.aydan sonra gelin diyip geçici dolgu koydu. Ben de daha İlk aksam yemeğine dolguyu yuttum. Beni bi panik aldı. Aksam saat 9 oldu. Disci kapandi. Yok olmuyor panik geldi bi kere. Doktorun adı soyadını randevu mesajından bulup sonra instagram da kendisini bulup Dm attım adama. Bu öğlen bana hamileyim diye geçici dolgu yapmistiniz. Dolgunun malzemesi nedir. Amalgam dolguysa hamileler için tehlikeliymis internetten baktım da. Size sormak istedim dedim. Doktor da sagolsun cevap attı. İçiniz rahat olsun diyehatta foruma da bunla ilgili konu açmıştım. Profilime girip geçmiş konulardan bakabilirsiniz. Annelik dellilik kesinlikle ve doğduktan sonra daha da deli oluyorsunuz ama dunyanin en güzel şeyi evlat
Ohoo. Siz doğunca gorun
İlk hamileligimde dişim ağrıdı. Daha İlk 3 ay geçmemişti. Disciye gittim. Dedi bisey yapamayız İlk 3 ay riskli. 4.aydan sonra gelin diyip geçici dolgu koydu. Ben de daha İlk aksam yemeğine dolguyu yuttum. Beni bi panik aldı. Aksam saat 9 oldu. Disci kapandi. Yok olmuyor panik geldi bi kere. Doktorun adı soyadını randevu mesajından bulup sonra instagram da kendisini bulup Dm attım adama. Bu öğlen bana hamileyim diye geçici dolgu yapmistiniz. Dolgunun malzemesi nedir. Amalgam dolguysa hamileler için tehlikeliymis internetten baktım da. Size sormak istedim dedim. Doktor da sagolsun cevap attı. İçiniz rahat olsun diyehatta foruma da bunla ilgili konu açmıştım. Profilime girip geçmiş konulardan bakabilirsiniz. Annelik dellilik kesinlikle ve doğduktan sonra daha da deli oluyorsunuz ama dunyanin en güzel şeyi evlat
İnsallah kuzucum yaTatlım doktordan çıkınca haber vermeyi ve beni etiketlemeyi unutmagüzel haberlerini bekliyorum
Evet 2019 Ekim annesiyim. Oglum 2 ay sonra 3 yaşında olacakCanım sana bi şey sorucam 2019 Ekim annesi misin sen. Adın tanıdık geliyo, bi yerden hatırlıyorum seni ama nerden :)
Evet. Mesela anneler hep der ya iyi insanlarla karşılaştırsın diye. En yakın arkadaşımla ogullarımızın arası çok az. Hep deriz biri kiz olsaydı evlendirirdik diyedaha bu gunler ne ki diyosun, ablamin bi lafi vardir cocuk konusunda 'korma bu gunler gecicek daha fenalari gelicek' o an ki paniginizi tahmin edebiliyorum. Gercekten oyle ya daha 2 haftadir biliyorum hamile oldugumu ama 2 haftadir dusunmedigim anim yok diyebilirim rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin annemi simdiden anlamaya basliyorum
Eveet ben de ordaydımEvet 2019 Ekim annesiyim. Oglum 2 ay sonra 3 yaşında olacaksen de mi oyleydin yoksa
İyi kuzum yaa arada ufak kasık ağrısı oluyor o kadar.. hala belirti falan yok bende. Sadece gündüz kestirmelere alıştım halsiz oluyorum uykum geliyor. Salı günü gidicem ben de kalp atışını duyacağız inşallahİnsallah kuzucum yaunuturmuyum tabiside sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben mehmet efendinin kafeinsiz olanını aldım ama hiç normalin yerini tutmuyor. Kahve çok içerdim içmiyorum. Cay da çok icerdim onu da en fazla günde 2 bardak açık içiyorumKızlar sorum var türk kahvesi içiyormuşsunuz ben alısmısım günde 2 içmeye 2 gündür içmiyoruö geçen gün bir fincan içtim basıma vuruyo içmeyince
Ayyy hadi insallah pıt pıt atsın miniğin kalbiİyi kuzum yaa arada ufak kasık ağrısı oluyor o kadar.. hala belirti falan yok bende. Sadece gündüz kestirmelere alıştım halsiz oluyorum uykum geliyor. Salı günü gidicem ben de kalp atışını duyacağız inşallah
Yaa bende ole yapayım o zaman canım istiyo korkuyorum da alısmısım bende günde iki fincan yada double koca bardak Türk kahvesineBen mehmet efendinin kafeinsiz olanını aldım ama hiç normalin yerini tutmuyor. Kahve çok içerdim içmiyorum. Cay da çok icerdim onu da en fazla günde 2 bardak açık içiyorum
Benimde size benzer bir durum son adet tarihimle beta değeri de uyumsuz geç döllenme olmuş sanırım siz kaç gün gecikmeyle kaç betayla ogrendinizBenim de öyleydi doktor 4 haftalık dediğinde Sat a göre 6 haftalık gibiydi. Geç döllenme olmus