Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim adet günü yaklaştıkça geriliyorum ve migren ile gelirdi genelde sanki atak gelecek gibi oluyor pozitif olanlar ilk adeti nasıl atlattınız senelerce o kadar negatif gördüm ki hala adet olacağım sanıyorum
Benim adet günü yaklaştıkça geriliyorum ve migren ile gelirdi genelde sanki atak gelecek gibi oluyor pozitif olanlar ilk adeti nasıl atlattınız senelerce o kadar negatif gördüm ki hala adet olacağım sanıyorum
Regl zamanı olduğu için hafif kramplar bel ağrıları olabilir artık rahat ol çok şükür hamdolsun bebeğin seninle inşallah onu da görürsen rahatlarsın genelde migreni olanlar hamilelik döneminde yaşamıyorlar gebelik hormonları onu bastırıyor atak geçirecek kadar olmuyor hafif baş ağrısıyla atlatırsın inşallah Amin
Regl zamanı olduğu için hafif kramplar bel ağrıları olabilir artık rahat ol çok şükür hamdolsun bebeğin seninle inşallah onu da görürsen rahatlarsın genelde migreni olanlar hamilelik döneminde yaşamıyorlar gebelik hormonları onu bastırıyor atak geçirecek kadar olmuyor hafif baş ağrısıyla atlatırsın inşallah Amin
Rica ederim canım bende de migren var şeytanın kulağı sağır olsun şu ana kadar baş ağrısı yaşamadım dilerim hayırlı sağlıklı güzel gebelikler geçiririz hep birlikte inşallah Amin
Gözlerim kapanıyor artık sabah görüşürüz inşallah çok sağol sana da iyi sağlıklı istirahatler diliyorum
iyi geceler hanımlar,
Aklıma takıldı da; cinsel ilişki yasaklandı mı sizlere? Dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladım cuma günü.Estrofem kullanıyorum.Bugün reglim bitti.Sizlere yasakladı mı doktorunuz?
Benimde regl 2.günümde gidip başladığımda tedaviye ilaçlara,folikül büyüklükleri 7.günde 13 mm en büyük şeklinde not düşmüşüm canım.9.günde 16 mm olmuş.11.günde en büyük 19,5 olmuş 13.gün zaten Opu olmuşum. Tek tek not almıştım da.
2.OPU sürecimde (havuz yaptık da biz folikül sayım az diye):
Reglin 8.günü en büyük 13, 10.günü 16 mm,13.günde zaten toplanmış.