2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    244
Merhaba kızlar.
Bugün keseyi gördüm ben de, haftaya kalp atışı inşallah.
Şuan 5+1 deyim. 23 Nisan gibi görünüyor doğum.
Hayırlı ve sağlıkla inşallah
Sizinle aynıyız. Ben de bugün kese gördüm karından. Bebek var mı içinde diye sormadım. Ama ultrason fotoğrafında görünmüyor kese içinde bir şey. Sizde bebek görünüyor mu?
 
Sorun yaşayan ve hamileliği sonlananlar için çok üzgünüm. Allah herkese sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Olmuyorsa da vardır bir hayır. Hepimiz 3 ay için dikkat edeceğiz mecbur.

Bu arada bugün daha yeni doğum yapmış olan kuzenimi görmeye gittim. Bebeği için 2li test yaptırmış. Çocuğun down sendromlu doğacak demişler. Test için yurt dışına bir şey yollanacakmış kuzenim istememiş. Çok korkmuşlar üzülmüşler. Endişe dolu bir hamilelik geçirmiş maalesef.
Fakat sonuç: bebek sapasağlam doğuyor. Hasta falan değil.
Yani bu testi kesinlikle yaptırmamaya bugün net olarak karar verdim. Onca endişe bebeğe de zarar zaten. Ne gerek var ki.
 
Sizinle aynıyız. Ben de bugün kese gördüm karından. Bebek var mı içinde diye sormadım. Ama ultrason fotoğrafında görünmüyor kese içinde bir şey. Sizde bebek görünüyor mu?
Ben 5+6da gittim daha bu haftalarda oluşan şeye bebek demiyoruz biz dedi dr.um.
Kalp atışları başlamış demesine rağmen henüz bebek kelimesini kullanmayı doğru bulmuyor kendisi.
 
Bu arada şunu anladım ki bir bebek düşecekse düşüyor. Progestanı günde 2 kere kullandığını yazmış bir üye ona rağmen sağlıksız sonuçlanmış.
Kendim de kullanıyorum 1 kez hap olarak 200mg.
Her an her şey olabilir demek ki.
 
Evet kimi zaman ne kadar dikkat edilirse edilsin gidebiliyor, nasipten öte köy yok denir ya onun gibi demek. Hayırlısı
 
Bizler önlem alıyoruz tabi ama dünyaya geleceği varsa bir bebeğin her türlü gelecek sağlıkla gelsin miniklerimiz hepimiz sağlıklı kolay hamilelik geçirelim inşallah
 
Kızlar merhaba benim 13 aylık bir bebeğim var. Araları açılmasın diye hemen istiyorduk nasip olmuş bugün test yaptım ve pozitifi gördüm Tatildeyim annemlerle eşim de bugün dönmüştü yanımızdan. Telefonda da paylaşmak istemiyorum yanyana olmak istiyorum o yüzden şuan bir tek en yakın arkadaşım ve ablam biliyor. İçim içimi yiyor öğrendiğimden beri hem çok çok mutluyum hem de tuhaf bir burukluk var eşim yanımda değil diye sanırım. Bir de bebeğim diş çıkarıyor ve çok huysuz biraz gözüm korktu açıkcası daha ilk günden tatilde adada olduğum için dönüşte anca gitcem doktora.
Bir de ilk hamileliğimde plasenta previaydım. Bu hamileliğimde umarım normal şeyler yaşarım Dualarınızı bekliyorum
 
Kızlar demin ben bişeyler okudum bu ara lekelenme kanama olanların cogu erkek bebekmiş erkek bebekler tutunurken daha hassaslarmıs zor tutunurlarmıs anneyi hırpalarlarmıs kız bebekler hemen tutunuyomus
 

Eklentiler

  • 14C525B9-781A-4545-9FF7-3F946F7250C1.jpeg
    97,3 KB · Görüntüleme: 56
  • BFF6F419-88E3-4183-9D9D-58A9AAD26FDF.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 57
  • B7A0E9DD-B9A9-4825-9CCE-A9582F8930DF.jpeg
    149,2 KB · Görüntüleme: 56
  • A90F49D0-30D1-4957-8C03-A9A133B35D66.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 56
Xoş geldin aramıza.Sağ salim büyüsün İn şa Allah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…