- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.545
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.441
Bende papatyalı bakıyordum bildiğin gelinlik modeller vardı ayy ama o kadar güzel kii hepsiBen şundan aldım doğum günü için, çekirdek aile olarak kutlamamız muhtemel ama olsun yine de bir fotoğraflık süslenelim
penu baby kids Beyaz Papatya I?şlemeli Askılı Kız Bebek Elbise - Elisa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
penu baby kids Beyaz Papatya I?şlemeli Askılı Kız Bebek Elbise - Elisa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çıldırmalık, ben birkaç tane elbise aldım ama çok dövüşüyoruz giyinirken, giymesiyle çıkarması bir oluyor. Kızlara çeşit çookBende papatyalı bakıyordum bildiğin gelinlik modeller vardı ayy ama o kadar güzel kii hepsi
Bu da güzel uygundiğer modellere göre
Papyonlu da olunca küçük adam gibi oluyorlar çok dadluuuW woodhousemmaRprnn kızlar ben de kot salopet bakıyorum oğlana, eşimle birlikte kombin yapmamız kolay olur diye düşündüm. Bir de ben oğlan çocuklarının salopet giymesine bayılıyorum
Evet bunu ben de duymuştum ama öyle büyük bir şey düşünmediğim için önemsemedim. Düşünüyorsan geç kalmaÇıldırmalık, ben birkaç tane elbise aldım ama çok dövüşüyoruz giyinirken, giymesiyle çıkarması bir oluyor. Kızlara çeşit çook
Papyonlu da olunca küçük adam gibi oluyorlar çok dadluuu
Fotoğraf çekimi sordum ben önüme düşen sayfalara, yaş çekimini 10.ayda yapıyorlarmış, sonra yürüdükleri için çok zor oluyormuş. Ona da bir hevesliyim, ilk yaşının albümü olsun diye
Evet yakışır ciddenW woodhousemmaRprnn kızlar ben de kot salopet bakıyorum oğlana, eşimle birlikte kombin yapmamız kolay olur diye düşündüm. Bir de ben oğlan çocuklarının salopet giymesine bayılıyorum
Sorma sorma baktıkça eriyormÇıldırmalık, ben birkaç tane elbise aldım ama çok dövüşüyoruz giyinirken, giymesiyle çıkarması bir oluyor. Kızlara çeşit çook
Papyonlu da olunca küçük adam gibi oluyorlar çok dadluuu
Fotoğraf çekimi sordum ben önüme düşen sayfalara, yaş çekimini 10.ayda yapıyorlarmış, sonra yürüdükleri için çok zor oluyormuş. Ona da bir hevesliyim, ilk yaşının albümü olsun diye
Kızlar bebişlerinizle akşama kadar neler yapıyorsunuz özellikle evde olan anneler? Soğuk diye dışarı çok çıkarmıyorum. Öyle olunca da evde sıkılır oldu. Oyuncaklarından da bıkıyor hemen. Siz neler yapıyorsunuz fikir verirseniz çok sevinirim
Canım teşekkür ederim bu konuda cidden kafam karışık, bi doktor 6 ay emzirebilirsin dedi biri 12 haftadan sonra kes dedi, gündüz zaten uykuya geçerken emiyor 2-3 kez ama gece bol bol emiyor hala, nasıl bırakacam diyorum bi ama bi yandan da bi göğsüm de hassasiyet oluştu hiç olmamıştı bende göğüslerde yara çatlak ilk kez bu kadar acıyor , bakalım
Gece tamamen alışkanlıktan ötürü uyanıp emiyor olmalıCanım teşekkür ederim bu konuda cidden kafam karışık, bi doktor 6 ay emzirebilirsin dedi biri 12 haftadan sonra kes dedi, gündüz zaten uykuya geçerken emiyor 2-3 kez ama gece bol bol emiyor hala, nasıl bırakacam diyorum bi ama bi yandan da bi göğsüm de hassasiyet oluştu hiç olmamıştı bende göğüslerde yara çatlak ilk kez bu kadar acıyor , bakalım
Hahah sorma ya benimki de oturmama izin vermiyor sürekli hadi gel hadi gel, gidiyorum yanına bikaç dk oyuncak bakıyoruz yine başlıyor hadi hadi ne istediğini kendi de bilmiyor ben de anlayamıyorumBirbirimizi yiyoruzzz
Aynısiiiiiii sürekli yanında olayım istiyor. Ya kucağımda gezdircem yada yanına oturup oyun oynicaz kii haklida yani biz sıkılıyoruz kaldı bebeler sıkılmasnHahah sorma ya benimki de oturmama izin vermiyor sürekli hadi gel hadi gel, gidiyorum yanına bikaç dk oyuncak bakıyoruz yine başlıyor hadi hadi ne istediğini kendi de bilmiyor ben de anlayamıyorum
Sert rüzgar yoksa her gün dışarı çıkarmak lazım.Bütün hava koşullarına alışması için bu önemli.Ben yarım saatliğine de olsa,çıkarıyorum.Kızlar bebişlerinizle akşama kadar neler yapıyorsunuz özellikle evde olan anneler? Soğuk diye dışarı çok çıkarmıyorum. Öyle olunca da evde sıkılır oldu. Oyuncaklarından da bıkıyor hemen. Siz neler yapıyorsunuz fikir verirseniz çok sevinirim
Aynen bende işte bilemiyorum, gece hala uykusu da çok bölünüyor emmek istediği için, bide 11 kiloya yaklaştı benim oğlan bi yandan diyorum emdi yeterince artık gündüz herşeyi yiyor zaten emzirmiyorum uyku öncesi haricinde genelde bi yandan da kıyamıyorum halaGece tamamen alışkanlıktan ötürü uyanıp emiyor olmalıBilemedim ki canım eğrisi doğrusu nedir bu işin. Öte yandan on aylık oldu epeyce de emdi çok şükür.
Gücün yettiğince emzir canım. Anne sütü hastalıklara karşı ilaç hükmünde şu an. Gece sık emme işini bıraksa senin problem çözülecek aslında ama onu nasıl yapacaksın hiç bilemiyorum. Profesyonel destek almayı düşündün mü hiç?Aynen bende işte bilemiyorum, gece hala uykusu da çok bölünüyor emmek istediği için, bide 11 kiloya yaklaştı benim oğlan bi yandan diyorum emdi yeterince artık gündüz herşeyi yiyor zaten emzirmiyorum uyku öncesi haricinde genelde bi yandan da kıyamıyorum hala
Bende emebildiği kadar emsin istiyorum, canım çok araştırdım ya profesyonel destekle değişecek birşey değil çünkü biliyorum aslında yapmam gerekeni, bizim bu gece emme dürtüsü tamamen bana bağlı benim yapmam lazım direyetli olmam lazım, gece ağlamasına sabredip o memeyi kısıtlamam lazım ama öyle bir beni ve memeyi istiyor ki eşimin kucağından bana atlıyor pes ediyoruz bizde, meme onun uyku arkadaşı resmen ve bu çocuğu böyle ben alıştırdım ama şuda var bi yakınımın çocuğu da güzel emen bir bebek memeye düşkün ama asla memede uyumuyor yani uykusu varsa memeyi bırakıp onu uyutmalaeı gerekiyor, onu görünce de acaba bu huy mu dedimGücün yettiğince emzir canım. Anne sütü hastalıklara karşı ilaç hükmünde şu an. Gece sık emme işini bıraksa senin problem çözülecek aslında ama onu nasıl yapacaksın hiç bilemiyorum. Profesyonel destek almayı düşündün mü hiç?
Valla kuzum benim oğlan memeye düşkün hiç olmadı o yüzden karışık konular benim içinBende emebildiği kadar emsin istiyorum, canım çok araştırdım ya profesyonel destekle değişecek birşey değil çünkü biliyorum aslında yapmam gerekeni, bizim bu gece emme dürtüsü tamamen bana bağlı benim yapmam lazım direyetli olmam lazım, gece ağlamasına sabredip o memeyi kısıtlamam lazım ama öyle bir beni ve memeyi istiyor ki eşimin kucağından bana atlıyor pes ediyoruz bizde, meme onun uyku arkadaşı resmen ve bu çocuğu böyle ben alıştırdım ama şuda var bi yakınımın çocuğu da güzel emen bir bebek memeye düşkün ama asla memede uyumuyor yani uykusu varsa memeyi bırakıp onu uyutmalaeı gerekiyor, onu görünce de acaba bu huy mu dedim
Sizin yemeniz ne durumda biraz rahatladın mı canım
Canım senin de Allah yardımcın olsun büyüdükçe inşallah değişir yemeyen bebekte ayrı zor benim kinin bir iki gün iştahı olmuyor bazen çok rahatsız oluyorum her saniye aç gibi geliyorValla kuzum benim oğlan memeye düşkün hiç olmadı o yüzden karışık konular benim içinAllah yardımcın olsun bir kolaylığını bulursun umarım
Benimki yeme konusunda beni zorluyor maalesef. Ne derdi var anlamıyorum
Sağ ol canım evet uykusuzluk ayrı zor iştahsızlık ayrı memeye düşkünlük apayrı… her türlü sabır gerekiyorCanım senin de Allah yardımcın olsun büyüdükçe inşallah değişir yemeyen bebekte ayrı zor benim kinin bir iki gün iştahı olmuyor bazen çok rahatsız oluyorum her saniye aç gibi geliyor