- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.401
İlaç veriyorlar canım kesilmesi için. Kolaylıkla geçer umarım süreçYavaş yavaş azalttı canım 7. Aydan itibaren. 10. Ayda da tamamen bıraktı. Erkek kardeşim de öyle imiş annem dayısına çekmiş diyor :) Hayırlısı bakalım
Gece de emmiyor deniyorum ama yok. Sağmaya da vakit ve mecalim kalmıyor artık madem emmiyor kesilsin o zaman dedim ben de. Dediğin gibi doktora da danışayım ben çok sağol canım
Benim oğlanın yürüme arkadaşı evdeki kovaYürüme arkadaşı almak için şu an geç mi yoksa tam yeni yürümeye başlama öncesi mi kullanılıyor?
Ek gıda da sıkıntı yaşamıyorsanz emmemesi sorun olmaz bence. Büyüdüler 5 6 saat emmeden durabilirler.Bugün okula başladım arkadaşlar. Ama sağdığım sütü emmemiş benim kız. Biberon düşmanıdır kendileri. Sabah 8de emiyor. Öğlen 12 buçuğa kadar emmese sorun olur mu?
Teşekkür ederim.Ek gıda da sıkıntı yaşamıyorsanz emmemesi sorun olmaz bence. Büyüdüler 5 6 saat emmeden durabilirler.
bazen deliksiz uyuyor 7-8 saat bazen 3-4 kere uyanıyor. Ama sık uyanması da bi sıkıntısı olduğundan oluyor. Ya gazı olur ya diş dönemidir vs. Onlar dışında gece uykumuz düzene girdi çook şükürCanım bazı bebekler öyle yapabiliyor demek ki
Uykular hemen farketti mi gece uzun uyuyor mu artık
Ay maşallah biz bu gece o kadar çok kalktık ki, heralde diş zorluyorbazen deliksiz uyuyor 7-8 saat bazen 3-4 kere uyanıyor. Ama sık uyanması da bi sıkıntısı olduğundan oluyor. Ya gazı olur ya diş dönemidir vs. Onlar dışında gece uykumuz düzene girdi çook şükür
Öyledir canım dönem dönem diş zorlayacak hepimizi tamamlanana kadar, annelere bol sabır bebelere daha kolay diş çıkarma dönemleri diliyorumAy maşallah biz bu gece o kadar çok kalktık ki, heralde diş zorluyor
MaşallahBenim oğlanın yürüme arkadaşı evdeki kovaçok güzel yürüyor onunla. Gerçi şu an her yere tutunup kalktığı için hevesini aldı kovadan
Doktorum 5 saat aralıkla emebileceğini söyledi. O arada ek gıda alır, kahvaltısını yapar. Zaten güzel yedi mi memeyi aramaz.Bugün okula başladım arkadaşlar. Ama sağdığım sütü emmemiş benim kız. Biberon düşmanıdır kendileri. Sabah 8de emiyor. Öğlen 12 buçuğa kadar emmese sorun olur mu?
Diş mi? O da ne?Maşallahbenimki yeni yeni öne doğru sürünüyor, geç dünyaya geldiği gibi herşeyi de geç oluyor
Senin oğlanın dişi çıktı mı ? Benimki altta beyazlık var başka birşey yok annemde geçen o diş değil dedi tam afalladm kaldım
Sağol canım, kandilimiz mübarek olsunÖyledir canım dönem dönem diş zorlayacak hepimizi tamamlanana kadar, annelere bol sabır bebelere daha kolay diş çıkarma dönemleri diliyorum
Herkese hayırlı kandiller…
Canım çok geç ya , onu 9 a en geç 9.30 a çekmen lazım, çünkü büyüme hormonu gece 10 da max seviyeye ulaşıyor gelişimi için uykuya geçmiş olması lazım o saaatlerde gündü mü çok uyuyor yada geç mi kalkıyor düzenleyebilirsin bence, buradaki yakınlığımıza güvenerek yazıyorum yanlış anlama lütfen cidden bilimsel bişey bu araştırabilirsin , bence uyku saatini ayarla canım ya alışkanlık olur okul dönemi de zorlanırsınBenimki de sık sık uyandırdı. Gece uykusunda 12 de yatıyor zaten 11.30 gibi karnını bi güzel ek gıdayla doyuruyorum daha az uyaniyo Artk
Ahhahaaha niye ama yaDiş mi? O da ne?
Yok estağfurullah bende zaten uykunun bebeğin gelişimini etkilediğini düşünüyorum ahh keşke 10 da bile uyusa Yeter bana düzensiz olduğundan beri çökmüş biraz kızım.Canım çok geç ya , onu 9 a en geç 9.30 a çekmen lazım, çünkü büyüme hormonu gece 10 da max seviyeye ulaşıyor gelişimi için uykuya geçmiş olması lazım o saaatlerde gündü mü çok uyuyor yada geç mi kalkıyor düzenleyebilirsin bence, buradaki yakınlığımıza güvenerek yazıyorum yanlış anlama lütfen cidden bilimsel bişey bu araştırabilirsin , bence uyku saatini ayarla canım ya alışkanlık olur okul dönemi de zorlanırsın
Çıkmıyor canım hiç çıkacağa da benzemiyor. Müthiş bir iştah kaybı var, her türlü çile var ama diş yokAhhahaaha niye ama ya
Ay seninkinin uyku düzeni çok değişik ya, hiç duymadım başkasından. Gece uykuya geç dalması değil de öğlene kadar uyumasına şaşırıyorum, bebeler geç de yatsa sabahın köründe zıplarlar hep yataktanAhhahaaha niye ama ya
Yok estağfurullah bende zaten uykunun bebeğin gelişimini etkilediğini düşünüyorum ahh keşke 10 da bile uyusa Yeter bana düzensiz olduğundan beri çökmüş biraz kızım.
Amaa inan ki olmuyor öğlene kadar uyur 3.5 gibi de Max 2 saat uyur ondan sonra gece 12 de uyur ki bide diğer uykuları kolay olurken gece uykusunda 12de bile zar zor yatıyor bildiğin kavga ediyorm kızımlazorla yatirmasam 2 3 e Kadar durur öyle
Kaynanam ve görümcem de demin uyumuyor bilmem ne diyor. Şey dediler bebeklerin uykusu için damla varmış ben bilmiyorum siz biliyor musunuz duydunuz mu öyle birşey ne kadar doğru olur kullanmak gerçi kullanmam da yaaa söylediler aklıma takıldı var mı ki öyle bir ilaç uyku ilacı değil mi direk.
Anladım canım seni de öyle zorluyor demek ki, benim ki 9 gibi yatıyor 8-9 gibi de kalkıyor ama gece uykularımız hala sık uyanmalı bizim de mesela, gündüz de 2 uyku yapıyor 2.5 saat toplam, bay bay damla diye bi damla canım bende mart annelerinde okudum sanırım ama ek bişey vermek ne kadar doğru bilemedim doktora danışılabilir tabi, içeriği de önemli, Allah yardımcın olsun sanada o saate kadar yorucu oluyordur eminimAhhahaaha niye ama ya
Yok estağfurullah bende zaten uykunun bebeğin gelişimini etkilediğini düşünüyorum ahh keşke 10 da bile uyusa Yeter bana düzensiz olduğundan beri çökmüş biraz kızım.
Amaa inan ki olmuyor öğlene kadar uyur 3.5 gibi de Max 2 saat uyur ondan sonra gece 12 de uyur ki bide diğer uykuları kolay olurken gece uykusunda 12de bile zar zor yatıyor bildiğin kavga ediyorm kızımlazorla yatirmasam 2 3 e Kadar durur öyle
Kaynanam ve görümcem de demin uyumuyor bilmem ne diyor. Şey dediler bebeklerin uykusu için damla varmış ben bilmiyorum siz biliyor musunuz duydunuz mu öyle birşey ne kadar doğru olur kullanmak gerçi kullanmam da yaaa söylediler aklıma takıldı var mı ki öyle bir ilaç uyku ilacı değil mi direk.
Aaa dişten dolayı mı iştahsızlgiÇıkmıyor canım hiç çıkacağa da benzemiyor. Müthiş bir iştah kaybı var, her türlü çile var ama diş yok