2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Selam kızlar. Bugün okuldaki öğretmen arkadaşım 14. ayda emzirmeyi bıraktığını söyledi. Kızım da isterse 2 yaşına kadar emzirmeyi düşündüğümü söyledim. Kemik erimesi olursun. O kadar emzirme dedi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Selamm 😌 gittiği yere kadar emzirmeyi düşünüyorum. Nette ne yazıyor diye baktım tam tersi kemik erimesi riskini azaltır yazıyor 🙂
Ki öyle olmasaydı da ben yine emzirmeyi düşünürdüm kaldı ki böyle bir şey aklıma bile gelmedi. Çocuğun anne sütü rızkını kendi elimle kesmem, benim tercihim bu yönde 🙂

Selam kızlar. Bugün okuldaki öğretmen arkadaşım 14. ayda emzirmeyi bıraktığını söyledi. Kızım da isterse 2 yaşına kadar emzirmeyi düşündüğümü söyledim. Kemik erimesi olursun. O kadar emzirme dedi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kalsiyumlu,D vitaminli gıdaları fazla tüketirseniz,güneşlenirseniz(D vit için) böyle bir şey olacağını düşünmüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Dr Osman Gönülal'ı takip ediyorum. 1.5 yaş tan sonra emme gerekliliği kalmadığını söylemişti. Eğer bebeğim zorlanmazsa 1.5 yaşta bırakırız diye düşünüyorum. Ama artık sürekli emmiyorlar ki eskisi gibi. Katı gıda gittikçe artıyor. Eskisi kadar çok süt yapmıyoruz bence. Hatta ben kendimi daha iyi hissetmeye başladım zaman geçtikçe.

MelodiminEsi MelodiminEsi Canm dün kızı doktora götürdüm, çok şükür iylesmis çok az bi açı açıklığı kalmış onu da toplarlar zaten bı daha ki kontrol 6 ay sonra dedi ❤️ o kadar mutlu oldum ki 🌸💗💗
Ayyyyy ya çok sevindim çok sevindimmm 😍😍😍
Tekrar sormaya çekiniyordum hani belki moralin bozulur diye. Çok şükür canım gözün aydın 🥰

Ayyyyy ya çok sevindim çok sevindimmm 😍😍😍
Tekrar sormaya çekiniyordum hani belki moralin bozulur diye. Çok şükür canım gözün aydın 🥰
Teşekkür ederim ❤️ geciktikce gecikiyordu son dakika da aldım randevuyu gittim.
Çok şükür güzel haberlerle döndüm.
Siradayken o kadar bebek vardı ki kıyamam hepsine aparata bağlı olanlar faln Rabb'im hepsinin yardımcısı olsun orda ki herkes baya övüyordu da doktoru o konuda da çok memnun kaldım. 6 aya tam iylesir inşallah 🤲💕

Siradayken o kadar bebek vardı ki kıyamam hepsine aparata bağlı olanlar faln Rabb'im hepsinin yardımcısı olsun orda ki herkes baya övüyordu da doktoru o konuda da çok memnun kaldım. 6 aya tam iylesir inşallah 🤲💕
Bende tortikollis için götürdüm kızlar ben artık eğdiğini görmüyorum dedim doktor çok hafif var ama 2 yaşında tamamen geçer zaten sizin ki muhtemelen daha erken de geçer dedi, egzersize devam edin dedi. MelodiminEsi MelodiminEsi

Aparata devam ediyor mu senin kız?
Bende tortikollis için götürdüm kızlar ben artık eğdiğini görmüyorum dedim doktor çok hafif var ama 2 yaşında tamamen geçer zaten sizin ki muhtemelen daha erken de geçer dedi, egzersize devam edin dedi. MelodiminEsi MelodiminEsi
Çok şükür 😍 çaresiz dert vermesin Allah 🤲🏻
Nasılsın? Nasıl geçiyor yeni hamilelik?

Aparata devam ediyor mu senin kız?

Çok şükür 😍 çaresiz dert vermesin Allah 🤲🏻
Nasılsın? Nasıl geçiyor yeni hamilelik?
Amin canım, hamdolsun kuzum ya benim oğlanın hamileliği de son ay çok ağırlaşmıştım onun haricinde iyiydi , bunda da öyle hafif bulantılarım ve arada halsizliğim oluyor ama iyiyim oğlanı da emziriyorum ama oğlandan daha çok hatırlatıyor kendini bulantı , bu hafta gene kontrolüm var bakalım 😊

Yok kullandirtmadi bu doktor kızına eziye olur kendiliğinden iylesebilecek bi durum demişti
Sevindim canım çocuk da rahatlamıştır 😌
Amin canım, hamdolsun kuzum ya benim oğlanın hamileliği de son ay çok ağırlaşmıştım onun haricinde iyiydi , bunda da öyle hafif bulantılarım ve arada halsizliğim oluyor ama iyiyim oğlanı da emziriyorum ama oğlandan daha çok hatırlatıyor kendini bulantı , bu hafta gene kontrolüm var bakalım 😊
Maşallah canım bu da kolay geçsin yormasın 😇

Valla kuzum biz ek gıdada çok zorlanıyoruz şu aralar. Çok çok az yiyor. Dört haftadır tam öğün yaptığımız yok. Bakalım ne kadar daha devam edecek 😕
Onun dışında bol hareketli, kuduruk geçiyor günler 😃
Oh oh maşallah 🧿😀
Ek gıda konusunda bende bazen çok zorlanıyorum hele ki yumurta bildiğin tiksiniyor.
Zorlamiyorum sevdiği şeylerle devam etmeye çalışıyorm

Oh oh maşallah 🧿😀
Ek gıda konusunda bende bazen çok zorlanıyorum hele ki yumurta bildiğin tiksiniyor.
Zorlamiyorum sevdiği şeylerle devam etmeye çalışıyorm
Bizimki öyle bir durum değil kuzum ya sevdiği şeyleri de yemiyor çok uzun zaman oldu. 250 grama yakın verdi. Bakalım ne zaman düzelir.

Bizimki öyle bir durum değil kuzum ya sevdiği şeyleri de yemiyor çok uzun zaman oldu. 250 grama yakın verdi. Bakalım ne zaman düzelir.
Aaa anladm neden öyle peki doktorunuzla konuştunuz mu hiç.
Eğer çok da aşırı zayıf bir bebek değilse dert etme zamanla düzelir belki iştahsız olan çok bebek duydum.

“Sevdiği şeyleri de yemiyor” ne acı bir cümle. 😏 bizde de durum öyle. Yemeyi tamamıyla reddetme hali. Yemek seçme durumu gibi bir şey yok ortada. Her şeye ret.
1 yaş itibariyle düzene giren bebekler var bu konuda. Bizimkilerde de bir gelişme yaşanır umarım.

X