- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.545
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.421
Bide gündüz 9 dan 12 ye deliksiz uyuyo şok oluyorm evet işte saatler sıkıntılı Sabahtan öğleye hiç sıkıntımız yok şükür.Ay seninkinin uyku düzeni çok değişik ya, hiç duymadım başkasından. Gece uykuya geç dalması değil de öğlene kadar uyumasına şaşırıyorum, bebeler geç de yatsa sabahın köründe zıplarlar hep yataktan Var var ama önerilmiyor damlalar, bebeği uyuşturuyorsun gibi bir nevi. Diren görümcene ve kaynanana karşı Seninkinin uyumamaktan ziyade uykuya dalma uyanma saatlerinde düzen sıkıntısı var. Doktora sormuş muydun bir önerisi olmuş muydu hiç? Acaba erken uyandırsan, bir saat bir saat öne çeksen gece uykusu gelir mi? Uyku damlalarını da doktor önerirse kullanırsın, bazen öneriyorlarmış, ben bay bay night diye bir şey duymuştum. Uykuya geçişi kolaylaştırıyormuş, kullanıp olumlu yorum yapan da var işe yaramadı diyen de
Bugun gün içi 20 dakka uyudu akşam 10 gibi uyutmaya çalışcam inşallah uyur dediğin gibi saatleri erkene çeksem olur gibi. Aslında öğlene kadar uyuması işime geliyor gece 10 da yatırsam acaba gündüz kaçta kalkar ona da bakayım bi inşallah çok uyur yine
Küçük bir yerdeyim kızı hiç doktora götürmüyorm ben :/ sağlık ocağında aşıları oldukça götürüyorum.
İşte bende ne kadar doğru olur diye düşünüyorum direk uyku ilacı sandım evet işte düzenimiz biraz değişik. Senin gebelik nasıl gidiyorAnladım canım seni de öyle zorluyor demek ki, benim ki 9 gibi yatıyor 8-9 gibi de kalkıyor ama gece uykularımız hala sık uyanmalı bizim de mesela, gündüz de 2 uyku yapıyor 2.5 saat toplam, bay bay damla diye bi damla canım bende mart annelerinde okudum sanırım ama ek bişey vermek ne kadar doğru bilemedim doktora danışılabilir tabi, içeriği de önemli, Allah yardımcın olsun sanada o saate kadar yorucu oluyordur eminim