2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Aaa anladm neden öyle peki doktorunuzla konuştunuz mu hiç.
Eğer çok da aşırı zayıf bir bebek değilse dert etme zamanla düzelir belki iştahsız olan çok bebek duydum.
Kan değerleri normal. Henüz hiç dişi yok, elleri sürekli ağzında ve damakları aşırı şiş. Ona bağlayacağım ama çok uzun sürdü bilemiyorum da
Amin bir yaşa bir şey kalmadı umarım düzelir

Kızlar selam, size sorularım var, yardım edin

Kızım 10 aylık oldu ve eşim başlarda çok ilgiliyken son aylarda bebekle çok ilgilenmemeye başladı. Daha doğrusu ilgileniyor ama yarım saat olmadan bana kitlemeye çalışıyor çocuğu ve ben aşırı boğulmuş hissetmeye başladım. Bugün dayanamayıp öğleden sonra çocuğu uyutup ben yürüyüşe çıkıyorum, gözün çocukta olsun deyip kaçtım resmen.

Bir de lohusalık sonrası birlikteliklerimiz hem seyrek hem de eskisi gibi değil artık. Sanki bir soğukluk girdi aramıza gibi. Bir de çocuğa bakmadıkça kendime vakit ayıramadıkça iyice gıcık olmaya başlayıp, daha da kendimi çeker oluyorum. Sizde durumlar nasıl, hep böyle mi olacak ya da ileride düzelir mi?

Benimkinin alt 2 dişi çıktı, geçen hafta da bir ateşlendi demek ki üst 2 diş çıkacak dedik, baktık bu hafta hem salyaları akıyor hem de sürekli kaşınıyor.

Balkona çıkarıyorum, kitap okuyorum, bazen müzik açıyorum, dans etmeme bayılıyor bana da spor oluyor sonra onu da alıyorum. Camdan arabalara bakıyoruz, kucağımdayken tek elimle yapabileceğim ev toplamak olsun vs işleri yapıyoruz. gerisi de yemek, emzirmek, uyku

Canım inşallah sende güzel şeyler duyarsın, kesinlikle öylee

Teşekkür ederim inşallah senin kız için de herşey çok iyi yolunda derler. Öyle gerçekten onlar iyi olsun başka bir şey istemiyor insan
Kan değerleri normal. Henüz hiç dişi yok, elleri sürekli ağzında ve damakları aşırı şiş. Ona bağlayacağım ama çok uzun sürdü bilemiyorum da
Hmm anladm Canm bilemedim ki inşallah geçici bir durumdur böyle ne olduğunu bilmediğimiz durumlar ne can sıkıcı ya inşallah bir an önce çözüme kavuşur çok iştahlı bir bebe olur amin aminnn

Canım bugün kızı doktora götürdük. Ağzına baktı dişinin çıkmasına 4 ay var dedi. Çok net söyledi bakalım doğru çıkacak mı? Kaşınıyor dedi. Merhem verdi.

Canım bugün kızı doktora götürdük. Ağzına baktı dişinin çıkmasına 4 ay var dedi. Çok net söyledi bakalım doğru çıkacak mı? Kaşınıyor dedi. Merhem verdi.
Hiç dişi yok mu canım? Bizimkinin yok henüz biz de bugün doktordaydık ısrarla sordum defalarca, çıkar benim de bir yaşımda çıkmış dedi. E bu çocuk bugün 11 aylık oldu zaten
4 ay epey süre nasıl da anlamış doğru çıkarsa helal olsun cidden. Merhem olarak ne verdi peki?

Kızım dün gece hiç uyumadı. Sabaha doğru 4ten sonra yattı. Ve ben 6da işe gitmek için uyandım.
Ertesi güne iş varsa böyle geceler ekstra stresli oluyor.

Sanırım bizimki de üst dişler çıkacak diye böyle yapıyor. Ağzına götürdüğü her şeyi üst diş kısmına sürtüyor. Ekgıdayı geçtim mama dahi yemez oldu dünden beri. Calpol verdim bir çay kaşığı rahat uyusun diye ama bakalım. Bu gece de yatamazsa işimiz zor. Eşimin de benim de.
daha bunun azı diş kısmı var. Onlar daha da zor çıkıyor dediler. Bilmiyorum

Canım diş öyle ya bizim de 5-6 bi türlü gelemedi kabarık ,bizim de gecemiz gecemize hala uymuyor canım dün gece çok uyandı, bu ara gene bende memesiz uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum, kesmek zorunda kalırsam ekstra zorlanmayayım diye

D ile başlıyor ama almadım. Daha hiç dişi yok. 2 yaşa kadar çıkmaması normal dedi canım.

Benim kız da sizin bebiş gibi meme düşkünü. Bıraktırmaya çalışıyorum gece emmesini ama nafile. O kadar ağlıyor ki vermeyince dayanamıyorum.

Benim kız da sizin bebiş gibi meme düşkünü. Bıraktırmaya çalışıyorum gece emmesini ama nafile. O kadar ağlıyor ki vermeyince dayanamıyorum.
Aynısı canım bu gece öyle bir ağladı ki bende dayanamadım verdim , kesmesemde gece beslenmesini sınırlandırmaya çalışıyorum

D ile başlıyor ama almadım. Daha hiç dişi yok. 2 yaşa kadar çıkmaması normal dedi canım.
Aaa iki yaş mı dedi, sevindim bizden tsh ve t4 tahlili alındı diş çıkmadığı için ama değerler normal. Çıksın artık bir iki patlak versin her türlü huzursuzluk var dişin kendisi yok

Aaa iki yaş mı dedi, sevindim bizden tsh ve t4 tahlili alındı diş çıkmadığı için ama değerler normal. Çıksın artık bir iki patlak versin her türlü huzursuzluk var dişin kendisi yok
Ben de şaşırdım. İnternette 1 yaşa kadar çıkması gerekiyor diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.

Oğlum ve kızım arasında 7 yaş var. Böyle de zor böyle de haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Büyükten bazen ebeveyn olmasını beklediğimi bile fark ettim. Çok çok sevindim hem senin hem de çocukların adına. Belki başlarda zor gelecek yanında annen vs olur onun dışında beraber oynayacaklar. Arkadaşımın öyle yaa iyi ki öyle olmuş diyorum ona da. Benim oğlum kendi büyüdü. Ama onların yanında hep arkadaşları vardı

10 ay 13 günlük salyaları her yerde ama hiç dişi yok. Arkamı dönmeye gelmiyor ne yapacağız böyle bilmiyorum. Kendime değil ona üzülüyorum. Koşturduğu için terliyor hasta olmasından korkuyorum.
Ben dişi bugün gördüm inşallah diştir diyorum hatta 11 aylık olacak birkaç güne.
Benim de kızım harekeli yürümüyor ama sürekli bir yere tırmanma çabasında. Bizim tedavi amaçlı kask var da rahatım biraz kafasını çarpsa da

Ah canım ah, bir eğitimci olarak asla telefon filan derken kızın yeterli birazcık yesin diyorum açtığım oluyor. Kedi videosu filan. Yoksa o ağzını bir kapıyor gel açabilirsen. Hala diyorum insanlar nasıl zorla yemek yedirebiliyır. Açmıyor ki asla hani ağzına soktum diyelim tükürüyor gündüz 120 120 2 bazen 3 kez mama içiyor, sabah kahvaltı öğlen meyve akşam da tek çeşit genelde yiyor. 8 gibi banyosu mama veriyorum. 12 1 gibi yine mama gece de 1 kez veriyorum. Gece vermeye özen gösteriyorum bir o zaman rahat içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…