- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.481
Kan değerleri normal. Henüz hiç dişi yok, elleri sürekli ağzında ve damakları aşırı şiş. Ona bağlayacağım ama çok uzun sürdü bilemiyorum daAaa anladm neden öyle peki doktorunuzla konuştunuz mu hiç.
Eğer çok da aşırı zayıf bir bebek değilse dert etme zamanla düzelir belki iştahsız olan çok bebek duydum.
Amin bir yaşa bir şey kalmadı umarım düzelir“Sevdiği şeyleri de yemiyor” ne acı bir cümle.bizde de durum öyle. Yemeyi tamamıyla reddetme hali. Yemek seçme durumu gibi bir şey yok ortada. Her şeye ret.
1 yaş itibariyle düzene giren bebekler var bu konuda. Bizimkilerde de bir gelişme yaşanır umarım.
Benimkinin alt 2 dişi çıktı, geçen hafta da bir ateşlendi demek ki üst 2 diş çıkacak dedik, baktık bu hafta hem salyaları akıyor hem de sürekli kaşınıyor.Benim kız 9,5 aylıkken tutunup kalkmaya başladı. Emeklemiyor geri geri gidiyordu. 9 aylıkken de öne gitmeyi öğrendi. Artık iş yapamıyorum. Dün kapıya tırmanmaya çalışırken alnını vurdu köşeye.
Kızlar sizin bebeklerinizin ağız suyu çok akıyor mu? Aylardır akıyor ama diş yok.
Gözün aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar ben bugün kalp atışını duydum yeni miniğin
Balkona çıkarıyorum, kitap okuyorum, bazen müzik açıyorum, dans etmeme bayılıyor bana da spor oluyorKızlar bebişlerinizle akşama kadar neler yapıyorsunuz özellikle evde olan anneler? Soğuk diye dışarı çok çıkarmıyorum. Öyle olunca da evde sıkılır oldu. Oyuncaklarından da bıkıyor hemen. Siz neler yapıyorsunuz fikir verirseniz çok sevinirim
Canım inşallah sende güzel şeyler duyarsın, kesinlikle öyleeRprnn Papatya0593 sizin adınıza çok sevindim
ben de martta kızımı göz doktoruna götüreceğim kontrole. Güzel cümlelerle içim rahatlayarak ordan çıkmanın hayalini kuruyorum. Siz yazınca benim de içim coştuyeter ki evlatlarımızın iyi olduğunu bilelim. Dünyalar bizim oluyor.
Teşekkür ederimRprnn Papatya0593 sizin adınıza çok sevindim
ben de martta kızımı göz doktoruna götüreceğim kontrole. Güzel cümlelerle içim rahatlayarak ordan çıkmanın hayalini kuruyorum. Siz yazınca benim de içim coştuyeter ki evlatlarımızın iyi olduğunu bilelim. Dünyalar bizim oluyor.
Hmm anladm Canm bilemedim ki inşallah geçici bir durumdurKan değerleri normal. Henüz hiç dişi yok, elleri sürekli ağzında ve damakları aşırı şiş. Ona bağlayacağım ama çok uzun sürdü bilemiyorum da
Canım bugün kızı doktora götürdük. Ağzına baktı dişinin çıkmasına 4 ay var dedi. Çok net söyledi bakalım doğru çıkacak mı? Kaşınıyor dedi. Merhem verdi.Kan değerleri normal. Henüz hiç dişi yok, elleri sürekli ağzında ve damakları aşırı şiş. Ona bağlayacağım ama çok uzun sürdü bilemiyorum da
Amin bir yaşa bir şey kalmadı umarım düzelir
Hiç dişi yok mu canım? Bizimkinin yok henüzCanım bugün kızı doktora götürdük. Ağzına baktı dişinin çıkmasına 4 ay var dedi. Çok net söyledi bakalım doğru çıkacak mı? Kaşınıyor dedi. Merhem verdi.
Canım diş öyle ya bizim de 5-6 bi türlü gelemedi kabarık ,bizim de gecemiz gecemize hala uymuyor canım dün gece çok uyandı, bu ara gene bende memesiz uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum, kesmek zorunda kalırsam ekstra zorlanmayayım diyeKızım dün gece hiç uyumadı. Sabaha doğru 4ten sonra yattı. Ve ben 6da işe gitmek için uyandım.
Ertesi güne iş varsa böyle geceler ekstra stresli oluyor.
Sanırım bizimki de üst dişler çıkacak diye böyle yapıyor. Ağzına götürdüğü her şeyi üst diş kısmına sürtüyor. Ekgıdayı geçtim mama dahi yemez oldu dünden beri. Calpol verdim bir çay kaşığı rahat uyusun diye ama bakalım. Bu gece de yatamazsa işimiz zor. Eşimin de benim de.
daha bunun azı diş kısmı var. Onlar daha da zor çıkıyor dediler. Bilmiyorum
D ile başlıyor ama almadım. Daha hiç dişi yok. 2 yaşa kadar çıkmaması normal dedi canım.Hiç dişi yok mu canım? Bizimkinin yok henüzbiz de bugün doktordaydık ısrarla sordum defalarca, çıkar benim de bir yaşımda çıkmış dedi. E bu çocuk bugün 11 aylık oldu zaten
4 ay epey süre nasıl da anlamış doğru çıkarsa helal olsun cidden. Merhem olarak ne verdi peki?
Benim kız da sizin bebiş gibi meme düşkünü. Bıraktırmaya çalışıyorum gece emmesini ama nafile. O kadar ağlıyor ki vermeyince dayanamıyorum.Canım diş öyle ya bizim de 5-6 bi türlü gelemedi kabarık ,bizim de gecemiz gecemize hala uymuyor canım dün gece çok uyandı, bu ara gene bende memesiz uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum, kesmek zorunda kalırsam ekstra zorlanmayayım diye
Aynısı canım bu gece öyle bir ağladı ki bende dayanamadım verdim , kesmesemde gece beslenmesini sınırlandırmaya çalışıyorumBenim kız da sizin bebiş gibi meme düşkünü. Bıraktırmaya çalışıyorum gece emmesini ama nafile. O kadar ağlıyor ki vermeyince dayanamıyorum.
Aaa iki yaş mı dedi, sevindimD ile başlıyor ama almadım. Daha hiç dişi yok. 2 yaşa kadar çıkmaması normal dedi canım.
Ben de şaşırdım. İnternette 1 yaşa kadar çıkması gerekiyor diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.Aaa iki yaş mı dedi, sevindimbizden tsh ve t4 tahlili alındı diş çıkmadığı için ama değerler normal. Çıksın artık bir iki patlak versin her türlü huzursuzluk var dişin kendisi yok
Aynen sınırlandırmayı geçtim bu ara gece emme sıklığı arttı. Koyverdim artıkAynısı canım bu gece öyle bir ağladı ki bende dayanamadım verdim , kesmesemde gece beslenmesini sınırlandırmaya çalışıyorum
Amaan canları sağolsun canımAynen sınırlandırmayı geçtim bu ara gece emme sıklığı arttı. Koyverdim artık
Yaaa hayırlı olsun maşallahKızlar ben bugün kalp atışını duydum yeni miniğin
Kızlar ben hamile olduğumu öğrendimOlumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum
Ben dişi bugün gördüm10 ay 13 günlük salyaları her yerde ama hiç dişi yok. Arkamı dönmeye gelmiyor ne yapacağız böyle bilmiyorum. Kendime değil ona üzülüyorum. Koşturduğu için terliyor hasta olmasından korkuyorum.
Ben de karşıydım. Ekrana da kesinlikle karşıydım mesela. Ama telefondan video açıp gösterdim ki belki öyle yer. O da olmadı. Gerçi iyi ki olmadı. Ekrana bakmasını istemiyorum ne olursa olsun. O kadar çaresiz kaldım ki. Yapmam dediğim her şeyi deniyorum.
Barış Muslu’yu biliyorum. Ama en son avukat Feyza Altun onu yerden yere vuruyordu. Orda ben de bi sorguladım kendisini. Yine de bakılabilir. Bi inceleleyim.