- 21 Haziran 2023
- 250
- 326
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım işlemim bugündü aslında ama haftaya ertelemek zorunda kaldık aklımdasın yaptırdığımda yazıcam inşallahMerhaba, baş ağrıları için bir işlem yaptıracaktınız, yaptırdınız mı acaba?
Ben sanırım hep ağırım daha ilerleyince ne olacam bilmiyorumKızlar nasılsınız bugun nasıl gidiyor hamilelik ağırlasan zorlanmaya başlayan var mı aranızda bebişleri hareketlerini hissedenler oldu mu
Ben de 13+1 im..bir iki gündür ben de yaşıyorum sırtıma da vuruyorKızlar 13+5 iz bel ağrısı yaşıyorum. Normalde olurdu ama hafif olurdu giderdi şimdi ise maşallah yoğun bu durumu aranızda yaşayan var mı?
Yaa sizde çok zor Bi süreç geçirmişsiniz çok geçmiş olsun artık dayanamayacak noktaya gelirsem bende serumu söyleyeyim hocaya çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinBende
Bende öyleydim valla ama dediğim gibi serum beni rahatlatti siz bi Dr a tekrardan söyleyin belki başka ilac verir veya seruma basvurur oda bilmiyorum ama ben serumdan sonra kendime geldim resmen yemek yedim yani açım ortalikta açım açım diye dolaşıyordum
Ya benim karnım çok büyüdü yaaa iç karnı küçük olanların mı daha çabuk çıkıyordu karnı bu durumda benim iç karnım hiç yokmuş sanırım 5 6 aylık gibiyim sizlerinde öyle mi çıktı mı karnınızKızlar nasılsınız bugun nasıl gidiyor hamilelik ağırlasan zorlanmaya başlayan var mı aranızda bebişleri hareketlerini hissedenler oldu mu
Çok geçmiş olsun. Benim o haftalarda sol bacağıma vuruyordu ara ara gidip gelen ağrı şeklinde iki hafta sonra falandı heralde geçti kendiliğindenKızlar 13+5 iz bel ağrısı yaşıyorum. Normalde olurdu ama hafif olurdu giderdi şimdi ise maşallah yoğun bu durumu aranızda yaşayan var mı?
Ya ilkten ağrı geldi ama gitmedi şimdi ise bir hafleyip bir ağırlaşıyor sol bacağa daha öncede sizin vurmuştu değil mi? Böyle bir konuşma geçmişti sanki peki ne kadar süre devam ettiBenim o haftalarda sol bacağıma vuruyordu ara ara gidip gelen ağrı şeklinde
Iyiyim ya sukur cumartesi kontrol var 15+0 olacagim bir iki saat sonra dunden bir gobek deligi cevremde ara ara aci oluyor kafayi ona taktim shhshsh karnim cikti biraz ama oyle tam degil yani disardan sanki cok yemisim gibi gahshshs hala hissedemedim hareketlerini ben ama benim oglum cok hareketli degil bence ondan da olabilirKızlar nasılsınız bugun nasıl gidiyor hamilelik ağırlasan zorlanmaya başlayan var mı aranızda bebişleri hareketlerini hissedenler oldu mu
Evet böyle anlık geliyordu ağrı sol bacağımın üstüne basamıyordum olduğunda ama yaklaşık bir iki dk falan sürüyordu anlık oluyordu benim bir buçuk hafta kadar sürdü heralde öyle hatırlıyorum. Sizin uzun mu sürüyor ağrılarınızYa ilkten ağrı geldi ama gitmedi şimdi ise bir hafleyip bir ağırlaşıyor sol bacağa daha öncede sizin vurmuştu değil mi? Böyle bir konuşma geçmişti sanki peki ne kadar süre devam etti
Canım bende 18 haftama girdim artık icerde baya hareketli gibiler özellikle soldaki bebişim beni baya dürütyoBebişin hareketlerini belli belirsiz pıt pıt hafif bazen anlıyorum canım sen nasılsın hissediyor musun?
Canım 15 de normal 17 den sonra bazen 20 de bile hissetme olabiliyor zaten merak etme ilerleyen zamanda hareketlenince görrsün uyandırır seni uykularındanIyiyim ya sukur cumartesi kontrol var 15+0 olacagim bir iki saat sonra dunden bir gobek deligi cevremde ara ara aci oluyor kafayi ona taktim shhshsh karnim cikti biraz ama oyle tam degil yani disardan sanki cok yemisim gibi gahshshs hala hissedemedim hareketlerini ben ama benim oglum cok hareketli degil bence ondan da olabilir
İlerleyen zamanlarımızı düşünemiyorum kızlar iyice agırlasırızBen sanırım hep ağırım daha ilerleyince ne olacam bilmiyorum
Bende cıktı baya baya kilo almadım ama göbek gidiyor öndenYa benim karnım çok büyüdü yaaa iç karnı küçük olanların mı daha çabuk çıkıyordu karnı bu durumda benim iç karnım hiç yokmuş sanırım 5 6 aylık gibiyim sizlerinde öyle mi çıktı mı karnınız
Bu aralar bendede bel ağrısı var ama arada oluyor sık değilKızlar 13+5 iz bel ağrısı yaşıyorum. Normalde olurdu ama hafif olurdu giderdi şimdi ise maşallah yoğun bu durumu aranızda yaşayan var mı?
Ay insallah icim rahatlar en azindanCanım 15 de normal 17 den sonra bazen 20 de bile hissetme olabiliyor zaten merak etme ilerleyen zamanda hareketlenince görrsün uyandırır seni uykularından
Maksimum 2-3 gün sürüyor sizin bir buçuk hafta sürmüş, nasıl dayandınız tebrik ederim. Daha öncede 2 kez başıma gelmişti. Ayda bir böyle bel ağrısı geliyor geldi mi 2 veya 3 gün ağırıp gidiyor umarım öyledirEvet böyle anlık geliyordu ağrı sol bacağımın üstüne basamıyordum olduğunda ama yaklaşık bir iki dk falan sürüyordu anlık oluyordu benim bir buçuk hafta kadar sürdü heralde öyle hatırlıyorum. Sizin uzun mu sürüyor ağrılarınız
Ya çok güzel maşallah subhanallah sorması ayıp karnınız büyüdü mü?Canım bende 18 haftama girdim artık icerde baya hareketli gibiler özellikle soldaki bebişim beni baya dürütyo
Bende de ayda bir böyle gidip geliyor umarım öyle bir şeydirBu aralar bendede bel ağrısı var ama arada oluyor sık değil
İkiz oldugu için mi bilmiyorum ama cıktı canım baya karnım önde gidiyor siz kac haftalık tek mi bideMaksimum 2-3 gün sürüyor sizin bir buçuk hafta sürmüş, nasıl dayandınız tebrik ederim. Daha öncede 2 kez başıma gelmişti. Ayda bir böyle bel ağrısı geliyor geldi mi 2 veya 3 gün ağırıp gidiyor umarım öyledir
Ya çok güzel maşallah subhanallah sorması ayıp karnınız büyüdü mü?
Bende de ayda bir böyle gidip geliyor umarım öyle bir şeydir
13+5’iz tek embriyo 5. Gün ama iç karnım küçük olduğu için karnım dışarı baya çıktı. Annemin de öyle kocaman karnı olurmuş. Tabii karnım büyüsün hevesi vardı, yalan yok halen var ama bu gidişle alıp başını gidecekmiş gibi Kilo aldınız mı?İkiz oldugu için mi bilmiyorum ama cıktı canım baya karnım önde gidiyor siz kac haftalık tek mi bide