- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.545
- 28
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.421
Bide gündüz 9 dan 12 ye deliksiz uyuyo şok oluyormAy seninkinin uyku düzeni çok değişik ya, hiç duymadım başkasından. Gece uykuya geç dalması değil de öğlene kadar uyumasına şaşırıyorum, bebeler geç de yatsa sabahın köründe zıplarlar hep yataktanVar var ama önerilmiyor damlalar, bebeği uyuşturuyorsun gibi bir nevi. Diren görümcene ve kaynanana karşı Seninkinin uyumamaktan ziyade uykuya dalma uyanma saatlerinde düzen sıkıntısı var. Doktora sormuş muydun bir önerisi olmuş muydu hiç? Acaba erken uyandırsan, bir saat bir saat öne çeksen gece uykusu gelir mi? Uyku damlalarını da doktor önerirse kullanırsın, bazen öneriyorlarmış, ben bay bay night diye bir şey duymuştum. Uykuya geçişi kolaylaştırıyormuş, kullanıp olumlu yorum yapan da var işe yaramadı diyen de
İşte bende ne kadar doğru olur diye düşünüyorum direk uyku ilacı sandımAnladım canım seni de öyle zorluyor demek ki, benim ki 9 gibi yatıyor 8-9 gibi de kalkıyor ama gece uykularımız hala sık uyanmalı bizim de mesela, gündüz de 2 uyku yapıyor 2.5 saat toplam, bay bay damla diye bi damla canım bende mart annelerinde okudum sanırım ama ek bişey vermek ne kadar doğru bilemedim doktora danışılabilir tabi, içeriği de önemli, Allah yardımcın olsun sanada o saate kadar yorucu oluyordur eminim
İyiyim canım arada halsizliğim oluyor dinleniyorum, kokular aşırı rahatsız ediyor , ara ara bulanıyorum ama kusma vs yok, oğlanda da kusmam olmamıştı Buda öyle gidecek gibi inşallah, perşembe kontrolüm var kalbini duymaya gideceğim inşallah duyarım, bide bende duyanların ayy çok erken oğlun için üzüldük yorumlarına maruz kalıyorum o da varBide gündüz 9 dan 12 ye deliksiz uyuyo şok oluyormevet işte saatler sıkıntılı Sabahtan öğleye hiç sıkıntımız yok şükür.
Bugun gün içi 20 dakka uyudu akşam 10 gibi uyutmaya çalışcam inşallah uyur dediğin gibi saatleri erkene çeksem olur gibi. Aslında öğlene kadar uyuması işime geliyor gece 10 da yatırsam acaba gündüz kaçta kalkar ona da bakayım bi inşallah çok uyur yine
Küçük bir yerdeyim kızı hiç doktora götürmüyorm ben :/ sağlık ocağında aşıları oldukça götürüyorum.
İşte bende ne kadar doğru olur diye düşünüyorum direk uyku ilacı sandımevet işte düzenimiz biraz değişik. Senin gebelik nasıl gidiyor
Amannn olmayınca 2. Yok mu derler olunca da acelen neydi derler. Derler de derler tıka kulağını hepsine nasibi varmış gelmiş. İnşallah sağlıkla duyarsınİyiyim canım arada halsizliğim oluyor dinleniyorum, kokular aşırı rahatsız ediyor , ara ara bulanıyorum ama kusma vs yok, oğlanda da kusmam olmamıştı Buda öyle gidecek gibi inşallah, perşembe kontrolüm var kalbini duymaya gideceğim inşallah duyarım, bide bende duyanların ayy çok erken oğlun için üzüldük yorumlarına maruz kalıyorum o da var
Öyle doğru diyon valla olmasa yok mu derler olsa çabuk olduAmannn olmayınca 2. Yok mu derler olunca da acelen neydi derler. Derler de derler tıka kulağını hepsine nasibi varmış gelmiş. İnşallah sağlıkla duyarsınhem oğlunun küçük olmasının avantajları da var kabullenmesi beraber büyümesi benimsemesi çok daha kolay olur. Zorlanınca annene gidersin yada o gelir yanina daha iyi olur.
Öyle tahmin ediyorum ama bakalımAaa dişten dolayı mı iştahsızlgi
Hallolur tâbi Rabb'im kolaylığını da sağlar. tüm telasları heyacanlari baştan yasicaksn ve daha tecrübeli bir şekildeÖyle doğru diyon valla olmasa yok mu derler olsa çabuk oldubir şekilde bakılır ya sağlıklı olsun da gerçekten hepsi hallolur Allahın izniyle ama hala inanamıyorum ki hiç böyle gerçekmiş gibi gelmiyor , kalbini falan duyunca belki daha adapte olurum, oğlandakinden çok farklı ilerliyor 2. Gebelik hem oğlan olduğuniçin sanırım hemde daha yeni başımdan geçtiği için
Anlamak zor ciddenÖyle tahmin ediyorum ama bakalımBazen ne dertleri olduğunu anlayamıyoruz
Üfff ne yapacaksınız var mı planınız?Hallolur tâbi Rabb'im kolaylığını da sağlar. tüm telasları heyacanlari baştan yasicaksn ve daha tecrübeli bir şekildediyorlar vala düşün bana sürekli 2. Nerde diye söyleniyorlar yaa sizene, yani bide koca tarafm tam gerizekalı bu sefer oğlan olsun kız olmasn sanki seçiyorum bide geçen kp kızımı kucağına aldı Rabb'im bize başka kiz nasip etsin dedi tam delirdim nankörler ya vala insan oğlu nankör.
Anlamak zor cidden
Doğum günleri de yaklaşıyor
Ya sizinkiler daha da ilginçmiş hiç duyma sende boşver sende hatta daha çocuğum küçük de geç, cinsiyet şuan en önemsiz şey kalıyor, ben oğlanda çok merak ediyordum bunda hiç merak bile yok, erkekse oğlanla iyi anlaşır kızsa bi kız bi oğlum olur diyorumHallolur tâbi Rabb'im kolaylığını da sağlar. tüm telasları heyacanlari baştan yasicaksn ve daha tecrübeli bir şekildediyorlar vala düşün bana sürekli 2. Nerde diye söyleniyorlar yaa sizene, yani bide koca tarafm tam gerizekalı bu sefer oğlan olsun kız olmasn sanki seçiyorum bide geçen kp kızımı kucağına aldı Rabb'im bize başka kiz nasip etsin dedi tam delirdim nankörler ya vala insan oğlu nankör.
Anlamak zor cidden
Doğum günleri de yaklaşıyor
Ufak bir kutlama yapabiliriz aile arasındaÜfff ne yapacaksınız var mı planınız?
Hayırlısı sağlıklısi her zamanYa sizinkiler daha da ilginçmiş hiç duyma sende boşver sende hatta daha çocuğum küçük de geç, cinsiyet şuan en önemsiz şey kalıyor, ben oğlanda çok merak ediyordum bunda hiç merak bile yok, erkekse oğlanla iyi anlaşır kızsa bi kız bi oğlum olur diyorum
Ben de çekirdek ailemle düşünüyorum canımUfak bir kutlama yapabiliriz aile arasında
Hayırlısı sağlıklısi her zaman
Yapılabilirse süper olur daha anlamlı da olurBen de çekirdek ailemle düşünüyorum canımoldum olası eşim de ben de başbaşa olmak isteriz doğum günlerinde. En çok isteğim pastasını kendim hazırlamam umarım yapabilirim
Bugün instagramda takipte olduğum doktora götürdüm kızımı. instagramı kapatmış gerçi.
Çok memnun ayrıldım.
Aşıları kendisi yapıyor. Çok hoşuma gitti bu. Bugün bexsero 2.dozu oldu. 1yaşına girdiğinde de kızamık aşısını yapacak. 2 ay sonra gelin dedi. Tahliller de isteyecekmiş iştahsızlık konusu için. Çinko şurup verdi. 3 ay kullanmamı istedi. Bir de kalorisi yüksek bir mama verdi denemem için. Toz değil sıvı bir mama. Eğer alerji yapmazsa götürüp yazdıracağım. Ona geçeceğiz.
6.ve 9. ayında değerlerine bakıldığı için bugün tahlil yaptırmadı.
Zorla yemek yedirmek bebeğin psikolojisini bozar diyor bi de.ne kadar yemek isterse o kadar yemeliymiş.
Canım bizle de paylaştığın için teşekkür ederiz, bende macun fırça almıştım ama ihmal ediyordum bak tekrar deneyeyimBir de Doktor dişlerini günde 2 kez fırçala dedi.
Rocs marka diş macunu ve fırçası almamı istedi. İstersen eczaneden istersen internetten al dedi. Eczaneden aldım ben. 0-3 yaş için.
Mercimek büyüklüğünde kullanacakmışım macunu. Yutmasında da bir sorun yokmuş. Benim aldığım elmalı macun. Fırçası da çok tatlı. Minik.
Şu anda sadece altta 2 tane dişi var. Üstte çıkmadı. Ağzının suyu da akmıyor bu günlerde. Normalde üstü çok ıslanıyordu. Bi sürü önlük aldım hatta yetiştiremiyorum diye ama durdu akması. Daha vakti var demek ki yeni dişlerin.
Trendyol da çok güzel konseptler var bakabilirsinDoğum günü kutlaması için ben de çok heyecanlıyım. Ama kendi ailemiz dışında kimsenin dahil olmasını istemiyorum ben de.
Sanırım çocukluk travmalarım var. Doğum günlerinden hiç hoşlanmıyorum. Aile arası minik kutlamalar hariç.
Pasta yaptıracağım. Ve masa ve duvarda da süslemeler istiyorum. Ama nasıl yaparım bilmiyorum. Bir de kendime ve kızıma güzel bir kıayfet o güne özelinşallah sağ sağlim geçer
Gözün aydın kuzumKızlar ben bugün kalp atışını duydum yeni miniğin
Çok sevindiiim, en güzel minik pıt pıtlarKızlar ben bugün kalp atışını duydum yeni miniğin