- 15 Ağustos 2022
- 312
- 606
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.361
Yaa çok sevindim, hadi kalp atışını da duyalım miniğinKızlar bende keseyi gördüm 5 haftalık çıktı minik
8 aylıkken başlamıştı, şu an çok rahat kalkıyor ayağa hızlıca. 2 haftadır da kanepeden tutunup sağa sola gidiyor. Doktor yürümesi yakındır dedi, işiniz zor deyip kolaylıklar dilediKızlar bebişleriniz tutunup ayağa kalkmaya başladı mı? Tam olarak kaç ay kaç günlükken başladılar?
Bir de kanepeye falan tutunup yürüyorlar mı?
Kaç kilo ki normal değil mi henüz 9 kiloya ulaşmamış olmaları gerçi doğum kilosuyla da ilgili ama benim kızım 2470 doğdu 9 aylık ve 8300 şu an doktor çok iyi demiştiKizlar benim bebenin istahi var cok sukur yiyor ama kilo almiyo neden olabilir hala 9 kiloya bile gelemedik
Benim kız 8.5 aylıkken sürünmeye başladı bir haftadır da profesyonel emekleme uzmanı oldu her deliğe giriyorKızlar bebişleriniz tutunup ayağa kalkmaya başladı mı? Tam olarak kaç ay kaç günlükken başladılar?
Benimki 9 ay 20 günlük dünden beri yeni yeni ayağa kalkmaya başladı. Henüz tutunup yürümeyi bilmiyor.Yaa çok sevindim, hadi kalp atışını da duyalım miniğin
8 aylıkken başlamıştı, şu an çok rahat kalkıyor ayağa hızlıca. 2 haftadır da kanepeden tutunup sağa sola gidiyor. Doktor yürümesi yakındır dedi, işiniz zor deyip kolaylıklar diledi
Bazen 9 aylıkken yürüyenler oluyormuş henüz yok değil mi aramızda yürüyen bıdık?
Canim benim kizim 3800 dogdu ama sonra kilo alimi hep yavasti 8.9 falan suan ama masallah cok hareketli ona bagliyorum. Asiri zayif degil aslinda ama burda 10 kiloyu gecti diyenleri falan da gordumKaç kilo ki normal değil mi henüz 9 kiloya ulaşmamış olmaları gerçi doğum kilosuyla da ilgili ama benim kızım 2470 doğdu 9 aylık ve 8300 şu an doktor çok iyi demişti
Benim kizim yuruyor bayaYaa çok sevindim, hadi kalp atışını da duyalım miniğin
8 aylıkken başlamıştı, şu an çok rahat kalkıyor ayağa hızlıca. 2 haftadır da kanepeden tutunup sağa sola gidiyor. Doktor yürümesi yakındır dedi, işiniz zor deyip kolaylıklar diledi
Bazen 9 aylıkken yürüyenler oluyormuş henüz yok değil mi aramızda yürüyen bıdık?
Anladım canım sağlığı yerinde olsun da kiloya çok da takılma bence. Ben de çok zayıf doğduğu için üzülmüştüm ama toparladık şükürCanim benim kizim 3800 dogdu ama sonra kilo alimi hep yavasti 8.9 falan suan ama masallah cok hareketli ona bagliyorum. Asiri zayif degil aslinda ama burda 10 kiloyu gecti diyenleri falan da gordum
Haklisin canim cok sukur sagliklari iyi olsunAnladım canım sağlığı yerinde olsun da kiloya çok da takılma bence. Ben de çok zayıf doğduğu için üzülmüştüm ama toparladık şükür
Merhaba.Osman Gönülalın besin reddiyle ilgili videosu var,onu izledinizmi?Bir de böyle durumlarda blw öneriyor.Blw yapıyormusunuz?Mecbur kalıyoruz bazen, benim bebeğim önceden yiyen bir bebekti şimdi çok zorlanıyorum. Yanaklarını sıkarak yedirmek mümkün değil, ağlıyor. Ağladığı için de ağzındaki çıkıyor. Gerçekten ömürden ömür götürüyor şu yemek yedirme işi
Benim oğlum 9. Ay kontrolünde 10kg çıktı tam. Şu anda 10 ay 1 haftalık oldu ama sadece 250 gram almış üzerine. Yemesi de iyi ama ben de hareketli olmasına bağladım. Hatta korkuyorum hiperaktif mi diye Allah korusun. Mama sandalyesinde yemek yerken bile zaptedemiyorum. Sürekli kıpırdanıyor. Allah kolaylık versin hepimize.Kizlar benim bebenin istahi var cok sukur yiyor ama kilo almiyo neden olabilir hala 9 kiloya bile gelemedik
Bizimki 7.5 aylıkken başlamış ayağa kalkıp tutunarak sıralamaya. Şu an yürüme arkadaşıyla geziyor evin içinde. İşimiz iyice zorlaştı. 2 gün önce 5 dk mutfakta iş yapayım dedim. Bi sessizlik oldu. Salona bi gittim kitaplıktaki kitapları yere dökmüş bir de oturmuş kitapları inceliyor. Yerler oyuncak ve ıvır zıvır eşyayla dolu artık toplamaktan yoruldum. Topladıkça gene yayıyor. Yapma dedikçe daha çok yapıyor. Koç inadı mı bu acaba diye merak ediyorumKızlar bebişleriniz tutunup ayağa kalkmaya başladı mı? Tam olarak kaç ay kaç günlükken başladılar?
Masallah canim hareketten o zaman ya benim kiz emeklemeye de erken basladi masallah hic durmuyo yerinde dedigin gibi mama sandalyesinde asla zapt edemiyordum ben uzun zamandir kullanmiyorum bile uzerinde ayaga kalkip ters donup masa kismina oturup hoplamayi tercih ediyordu cunkuBenim oğlum 9. Ay kontrolünde 10kg çıktı tam. Şu anda 10 ay 1 haftalık oldu ama sadece 250 gram almış üzerine. Yemesi de iyi ama ben de hareketli olmasına bağladım. Hatta korkuyorum hiperaktif mi diye Allah korusun. Mama sandalyesinde yemek yerken bile zaptedemiyorum. Sürekli kıpırdanıyor. Allah kolaylık versin hepimize.
Meraklı bıdık her şeyi öğrenmek istiyorBizimki 7.5 aylıkken başlamış ayağa kalkıp tutunarak sıralamaya. Şu an yürüme arkadaşıyla geziyor evin içinde. İşimiz iyice zorlaştı. 2 gün önce 5 dk mutfakta iş yapayım dedim. Bi sessizlik oldu. Salona bi gittim kitaplıktaki kitapları yere dökmüş bir de oturmuş kitapları inceliyor. Yerler oyuncak ve ıvır zıvır eşyayla dolu artık toplamaktan yoruldum. Topladıkça gene yayıyor. Yapma dedikçe daha çok yapıyor. Koç inadı mı bu acaba diye merak ediyorum
Kızlar sizinkiler fazla hareketli ya kilo ondan yok valla benim ki de şuan örümcekle evi talan ediyor çiçek yolup tüm prizleri elliyor ama kendi ayağa kalkamıyor, ben elinden tutuyorum evi turluyoruz ama mama sandalyesiyle yaşananları hiç yaşamadık mesela en güvenli alanımız orası rahatça yemek yediriyorum ben eğer orda oturmayı kabul ederse tabi, 10.5 kiloyuz ama sizinkiler kadar hareketli değilizMasallah canim hareketten o zaman ya benim kiz emeklemeye de erken basladi masallah hic durmuyo yerinde dedigin gibi mama sandalyesinde asla zapt edemiyordum ben uzun zamandir kullanmiyorum bile uzerinde ayaga kalkip ters donup masa kismina oturup hoplamayi tercih ediyordu cunku
Blw denedim fakat o da doyurucu olmuyor ki, çok uzun sürelerde minik bir parça yiyor ancakMerhaba.Osman Gönülalın besin reddiyle ilgili videosu var,onu izledinizmi?Bir de böyle durumlarda blw öneriyor.Blw yapıyormusunuz?
MaşallahBizimki 7.5 aylıkken başlamış ayağa kalkıp tutunarak sıralamaya. Şu an yürüme arkadaşıyla geziyor evin içinde. İşimiz iyice zorlaştı. 2 gün önce 5 dk mutfakta iş yapayım dedim. Bi sessizlik oldu. Salona bi gittim kitaplıktaki kitapları yere dökmüş bir de oturmuş kitapları inceliyor. Yerler oyuncak ve ıvır zıvır eşyayla dolu artık toplamaktan yoruldum. Topladıkça gene yayıyor. Yapma dedikçe daha çok yapıyor. Koç inadı mı bu acaba diye merak ediyorum
E bebekten almıştım baby toys happy ilk adım arabası diye geçiyor. İlk başta kontrol etmekte zorlandı çünkü çok hızlı gidiyor. Ön tekerlerin bağlantı kısımlarına kalın paket lastiği geçirdim o biraz yavaşlattı, kontrol etmesi daha kolay oldu. Bu haliyle memnunuzMeraklı bıdık her şeyi öğrenmek istiyorsakındıkça daha çok merak ediyorlar, kontrollü bir şekilde tanıdıkça başka eşyalara yöneliyorlar. Yürüme arkadaşından memnun musunuz