2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kaşıkla verilen hiçbir şeyi istemiyor, ağzını açmıyor.

Mecbur kalıyoruz bazen, benim bebeğim önceden yiyen bir bebekti şimdi çok zorlanıyorum. Yanaklarını sıkarak yedirmek mümkün değil, ağlıyor. Ağladığı için de ağzındaki çıkıyor. Gerçekten ömürden ömür götürüyor şu yemek yedirme işi

Ben ağlayınca ağzına sokuyorum zaten. Ağlamadan açılmıyor o ağız. Ama pozisyon önemli. Dik tutuyorsam benim yavrum da çıkarıyor ağzından. Yatırıyorum biraz. Bi de emziğin işlevi büyük. O olmasa yutmuyor. Umarım kurtuluruz bu durumdan bir gün.

Üst dişleri çıkarken oğlumda da aşırı iştahsızlık vardı. Dişler çıktıktan sonra düzeldi çok şükür. Geçici bir durum yani merak etme

Benimkinin alt 2 çıktıktan sonra üst 4 tane çıktı. Şimdi sıra yine alta geçti. Belki üstteki dişini çıkaramadığından zorlanıyordur. Belli bir sırayla çıkıyor bildiğim kadarıyla
Bugün kontrole gittiğimde sordum, sıralamasının farklı olmasında sıkıntı yokmuş. Tetagil verdi rahatlatması için.
Kaşıkla verilen hiçbir şeyi istemiyor, ağzını açmıyor.
Yıkanabilir gıda poşetleri işe yarar mı acaba, şu tarz şeyler.

Kizlar benim bebenin istahi var cok sukur yiyor ama kilo almiyo neden olabilir hala 9 kiloya bile gelemedik

Çok mu hareketli acaba. Yada evet iştahı var ama gerektiği kadar doyurmuyor musun?

Gün içinde neler yediriyorsun canım? Doktorunuz ne diyor bu duruma?
Cok hareketli masallah artik emeklemekten cok yuruyor. Doktor normal buluyo hic birsey demedi kiloyla ilgili. Sabah yumurtali pankek tarzi seyler yiyo yaninda muz. Oglende kati kivamda corba gun icinde arada yine 2 biberon falan mama iciyor aksam yine corba tarzi ama kati kivamli yani icinde irmik tel sehriye falan illa olur

Birde sofrada bizimle tirtikliyo yemeklerden yine baya yiyo o arada

Maşallah gayet güzel yiyor aslında. Demek ki bünyesi böyle. Gelişimi de güzelmiş o zaman kiloyu boşver

Masallah canim hayirli olsun ikisini beraber buyutursun iste ne guzel ben de ruyamda hamileydim bi kizim daha olucakmis Allah nasip ederse ben de cok beklemeyi dusunmuyorum
Canım rüyamda son zamanlarda ben de hep hamile olduğumu görüyordum sonra öğrendim çok sağol

Kızlar bebişleriniz tutunup ayağa kalkmaya başladı mı? Tam olarak kaç ay kaç günlükken başladılar?
Bir de kanepeye falan tutunup yürüyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…