- 7 Kasım 2014
- 6.897
- 10.527
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.341
Kaşıkla verilen hiçbir şeyi istemiyor, ağzını açmıyor.Çorba püre yoğurt tarzı şeyler verseniz yemez mi acaba? Diş zamanı hassas oluyorlar bence ağrıları olduğu için. Bazen dönem dönem benim kızım da yapıyor. İnatlaşınca iyice kapatıyor kendisini yemeklere. Birkaç gün damaklarını ağrıtmayacak sevdiği şeylerden gidip, sonrasında eski düzene dönmeyi deneseniz?
Mecbur kalıyoruz bazen, benim bebeğim önceden yiyen bir bebekti şimdi çok zorlanıyorum. Yanaklarını sıkarak yedirmek mümkün değil, ağlıyor. Ağladığı için de ağzındaki çıkıyor. Gerçekten ömürden ömür götürüyor şu yemek yedirme işiEkgıdaya geçtiğimden beri her gün yaşıyorum. Onun yemesini beklersen yemez. Ağzını da açmaz. Kızım sıvı katı püre tatlı meyve sebze et hiçbir şeyi hiçbir koşulda yemiyor. (Keçi peyniri hariç) çok çok büyük bir zorluk yaşıyorum. Maalesef. Çektiğimi bi ben bilirim.
Mesela bugün Önüme yatırıp yanaklarını sıkarak açtım ağzını ve tıktım kaşığı. Ama bu da yetmiyor bir de üzerine hemen emziğini veriyorum. Emziği emerken yutuyor. Aksi halde ağzında tutuyor. Bir yandan da konuşuyorum şarkı söylüyorum mimikler yapıyorum ki ağlaması dursun dikkati dağılsın.
Bu şekilde bi küçük kase irmik muz ve koyun yoğurdu karışımını bitirttim akşam.
Bi de tavsiyem uyku zamanına yakın ver yemekleri. O zaman çok direnemiyorlar. Yoksa çok ağlıyor benim kız.
Kimilerine göre benim yaptığım doğru değil ama her şeyi reddeden bir bebek varsa ne yazık ki zorla yedirmekten başka seçenek yok.
Mecbur kalıyoruz bazen, benim bebeğim önceden yiyen bir bebekti şimdi çok zorlanıyorum. Yanaklarını sıkarak yedirmek mümkün değil, ağlıyor. Ağladığı için de ağzındaki çıkıyor. Gerçekten ömürden ömür götürüyor şu yemek yedirme işi
Üst dişleri çıkarken oğlumda da aşırı iştahsızlık vardı. Dişler çıktıktan sonra düzeldi çok şükür. Geçici bir durum yani merak etmeKızlar biz ciddi derecede yeme reddi yaşıyoruz. Diş etleri hep kabarmış, doktor büyük ihtimalle dişler geliyor dedi. Resmen son 10 gündür aç geçiriyor. Kaşığa asla ağzını açmıyor, minik minik parçalara bölüp peynir meyve pankek yumurta falan elimle veriyorum böyle daha iyi açıyor ağzını... Dün mesela sabah 11 gibi yarım yumurta bir çay kaşığı pekmez ve biraz peynir yedi bir daha akşam 21.30'a kadar hiçbir şey yemedi. Bu durumu yaşayan var mı? Çok üzülüyorum.
Tebrik ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYaa teşekkür ederim ne tatlısınız valla kadınlar kulübü en büyük destekçim olduAmiin inşallah
Bugün kontrole gittiğimde sordum, sıralamasının farklı olmasında sıkıntı yokmuş. Tetagil verdi rahatlatması için.Benimkinin alt 2 çıktıktan sonra üst 4 tane çıktı. Şimdi sıra yine alta geçti. Belki üstteki dişini çıkaramadığından zorlanıyordur. Belli bir sırayla çıkıyor bildiğim kadarıyla
Yıkanabilir gıda poşetleri işe yarar mı acaba, şu tarz şeyler.Kaşıkla verilen hiçbir şeyi istemiyor, ağzını açmıyor.
Çok mu hareketli acaba. Yada evet iştahı var ama gerektiği kadar doyurmuyor musun?Kizlar benim bebenin istahi var cok sukur yiyor ama kilo almiyo neden olabilir hala 9 kiloya bile gelemedik
Gün içinde neler yediriyorsun canım? Doktorunuz ne diyor bu duruma?Kizlar benim bebenin istahi var cok sukur yiyor ama kilo almiyo neden olabilir hala 9 kiloya bile gelemedik
Çok mu hareketli acaba. Yada evet iştahı var ama gerektiği kadar doyurmuyor musun?
Cok hareketli masallah artik emeklemekten cok yuruyor. Doktor normal buluyo hic birsey demedi kiloyla ilgili. Sabah yumurtali pankek tarzi seyler yiyo yaninda muz. Oglende kati kivamda corba gun icinde arada yine 2 biberon falan mama iciyor aksam yine corba tarzi ama kati kivamli yani icinde irmik tel sehriye falan illa olurGün içinde neler yediriyorsun canım? Doktorunuz ne diyor bu duruma?
Birde sofrada bizimle tirtikliyo yemeklerden yine baya yiyo o aradaCok hareketli masallah artik emeklemekten cok yuruyor. Doktor normal buluyo hic birsey demedi kiloyla ilgili. Sabah yumurtali pankek tarzi seyler yiyo yaninda muz. Oglende kati kivamda corba gun icinde arada yine 2 biberon falan mama iciyor aksam yine corba tarzi ama kati kivamli yani icinde irmik tel sehriye falan illa olur
Maşallah gayet güzel yiyor aslında. Demek ki bünyesi böyle. Gelişimi de güzelmiş o zaman kiloyu boşverCok hareketli masallah artik emeklemekten cok yuruyor. Doktor normal buluyo hic birsey demedi kiloyla ilgili. Sabah yumurtali pankek tarzi seyler yiyo yaninda muz. Oglende kati kivamda corba gun icinde arada yine 2 biberon falan mama iciyor aksam yine corba tarzi ama kati kivamli yani icinde irmik tel sehriye falan illa olur
Fazla hareketli ondandir diye dusunuyorum ama kafama da takilmiyo degil analik zorMaşallah gayet güzel yiyor aslında. Demek ki bünyesi böyle. Gelişimi de güzelmiş o zaman kiloyu boşver
Masallah canim hayirli olsun ikisini beraber buyutursun iste ne guzelKızlar bende keseyi gördüm 5 haftalık çıktı minik
Canım rüyamda son zamanlarda ben de hep hamile olduğumu görüyordum sonra öğrendimMasallah canim hayirli olsun ikisini beraber buyutursun iste ne guzelben de ruyamda hamileydim bi kizim daha olucakmis Allah nasip ederse ben de cok beklemeyi dusunmuyorum
Ooo hareket diyorsan askılığa tırmanan bir oğlan çocuğu var bendeFazla hareketli ondandir diye dusunuyorum ama kafama da takilmiyo degil analik zor
Gözün aydın canımKızlar bende keseyi gördüm 5 haftalık çıktı minik
Masallah benim kizin da pek farki yok ya kiz cocuklari daha sakin olur diye bilirdimOoo hareket diyorsan askılığa tırmanan bir oğlan çocuğu var bendekesinlikle hareket kiloyu etkiliyor.
Gözün aydın canım
Barbie ile evcilik oynamaya başladığında durulur belkiMasallah benim kizin da pek farki yok ya kiz cocuklari daha sakin olur diye bilirdim