2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kızlar bende keseyi gördüm 5 haftalık çıktı minik☺️
Yaa çok sevindim, hadi kalp atışını da duyalım miniğin😍
Kızlar bebişleriniz tutunup ayağa kalkmaya başladı mı? Tam olarak kaç ay kaç günlükken başladılar?
Bir de kanepeye falan tutunup yürüyorlar mı?
8 aylıkken başlamıştı, şu an çok rahat kalkıyor ayağa hızlıca. 2 haftadır da kanepeden tutunup sağa sola gidiyor. Doktor yürümesi yakındır dedi, işiniz zor deyip kolaylıklar diledi😁
Bazen 9 aylıkken yürüyenler oluyormuş henüz yok değil mi aramızda yürüyen bıdık?

Kizlar benim bebenin istahi var cok sukur yiyor ama kilo almiyo neden olabilir hala 9 kiloya bile gelemedik
Kaç kilo ki normal değil mi henüz 9 kiloya ulaşmamış olmaları gerçi doğum kilosuyla da ilgili ama benim kızım 2470 doğdu 9 aylık ve 8300 şu an doktor çok iyi demişti

Kızlar sizinkiler porsiyon olarak ne kadar yiyip de doyuyor, kahvaltıda akşam yemeğinde neyi ne kadar yiyorlar

Kızlar bebişleriniz tutunup ayağa kalkmaya başladı mı? Tam olarak kaç ay kaç günlükken başladılar?
Benim kız 8.5 aylıkken sürünmeye başladı bir haftadır da profesyonel emekleme uzmanı oldu her deliğe giriyor 😂😂 ayağa kalkma kanepeye tutunma yok daha

8 aylıkken başlamıştı, şu an çok rahat kalkıyor ayağa hızlıca. 2 haftadır da kanepeden tutunup sağa sola gidiyor. Doktor yürümesi yakındır dedi, işiniz zor deyip kolaylıklar diledi😁
Bazen 9 aylıkken yürüyenler oluyormuş henüz yok değil mi aramızda yürüyen bıdık?
Benimki 9 ay 20 günlük dünden beri yeni yeni ayağa kalkmaya başladı. Henüz tutunup yürümeyi bilmiyor.

Kaç kilo ki normal değil mi henüz 9 kiloya ulaşmamış olmaları gerçi doğum kilosuyla da ilgili ama benim kızım 2470 doğdu 9 aylık ve 8300 şu an doktor çok iyi demişti
Canim benim kizim 3800 dogdu ama sonra kilo alimi hep yavasti 8.9 falan suan ama masallah cok hareketli ona bagliyorum. Asiri zayif degil aslinda ama burda 10 kiloyu gecti diyenleri falan da gordum

Benim kizim yuruyor baya 😊 Cok heyecanlaniyo dusuyo da arada ama baya ilerletti masallah

Canim benim kizim 3800 dogdu ama sonra kilo alimi hep yavasti 8.9 falan suan ama masallah cok hareketli ona bagliyorum. Asiri zayif degil aslinda ama burda 10 kiloyu gecti diyenleri falan da gordum
Anladım canım sağlığı yerinde olsun da kiloya çok da takılma bence. Ben de çok zayıf doğduğu için üzülmüştüm ama toparladık şükür

Mecbur kalıyoruz bazen, benim bebeğim önceden yiyen bir bebekti şimdi çok zorlanıyorum. Yanaklarını sıkarak yedirmek mümkün değil, ağlıyor. Ağladığı için de ağzındaki çıkıyor. Gerçekten ömürden ömür götürüyor şu yemek yedirme işi 🤦🏻‍♀️
Merhaba.Osman Gönülalın besin reddiyle ilgili videosu var,onu izledinizmi?Bir de böyle durumlarda blw öneriyor.Blw yapıyormusunuz?

Kizlar benim bebenin istahi var cok sukur yiyor ama kilo almiyo neden olabilir hala 9 kiloya bile gelemedik
Benim oğlum 9. Ay kontrolünde 10kg çıktı tam. Şu anda 10 ay 1 haftalık oldu ama sadece 250 gram almış üzerine. Yemesi de iyi ama ben de hareketli olmasına bağladım. Hatta korkuyorum hiperaktif mi diye Allah korusun. Mama sandalyesinde yemek yerken bile zaptedemiyorum. Sürekli kıpırdanıyor. Allah kolaylık versin hepimize. 🥹

Bizimki 7.5 aylıkken başlamış ayağa kalkıp tutunarak sıralamaya. Şu an yürüme arkadaşıyla geziyor evin içinde. İşimiz iyice zorlaştı. 2 gün önce 5 dk mutfakta iş yapayım dedim. Bi sessizlik oldu. Salona bi gittim kitaplıktaki kitapları yere dökmüş bir de oturmuş kitapları inceliyor. Yerler oyuncak ve ıvır zıvır eşyayla dolu artık toplamaktan yoruldum. Topladıkça gene yayıyor. Yapma dedikçe daha çok yapıyor. Koç inadı mı bu acaba diye merak ediyorum 🥲

Benim oğlum 9. Ay kontrolünde 10kg çıktı tam. Şu anda 10 ay 1 haftalık oldu ama sadece 250 gram almış üzerine. Yemesi de iyi ama ben de hareketli olmasına bağladım. Hatta korkuyorum hiperaktif mi diye Allah korusun. Mama sandalyesinde yemek yerken bile zaptedemiyorum. Sürekli kıpırdanıyor. Allah kolaylık versin hepimize. 🥹
Masallah canim hareketten o zaman ya benim kiz emeklemeye de erken basladi masallah hic durmuyo yerinde dedigin gibi mama sandalyesinde asla zapt edemiyordum ben uzun zamandir kullanmiyorum bile uzerinde ayaga kalkip ters donup masa kismina oturup hoplamayi tercih ediyordu cunku 😄

Bizimki 7.5 aylıkken başlamış ayağa kalkıp tutunarak sıralamaya. Şu an yürüme arkadaşıyla geziyor evin içinde. İşimiz iyice zorlaştı. 2 gün önce 5 dk mutfakta iş yapayım dedim. Bi sessizlik oldu. Salona bi gittim kitaplıktaki kitapları yere dökmüş bir de oturmuş kitapları inceliyor. Yerler oyuncak ve ıvır zıvır eşyayla dolu artık toplamaktan yoruldum. Topladıkça gene yayıyor. Yapma dedikçe daha çok yapıyor. Koç inadı mı bu acaba diye merak ediyorum 🥲
Meraklı bıdık her şeyi öğrenmek istiyor 😊😊 sakındıkça daha çok merak ediyorlar, kontrollü bir şekilde tanıdıkça başka eşyalara yöneliyorlar. Yürüme arkadaşından memnun musunuz

Masallah canim hareketten o zaman ya benim kiz emeklemeye de erken basladi masallah hic durmuyo yerinde dedigin gibi mama sandalyesinde asla zapt edemiyordum ben uzun zamandir kullanmiyorum bile uzerinde ayaga kalkip ters donup masa kismina oturup hoplamayi tercih ediyordu cunku 😄
Kızlar sizinkiler fazla hareketli ya kilo ondan yok valla benim ki de şuan örümcekle evi talan ediyor çiçek yolup tüm prizleri elliyor ama kendi ayağa kalkamıyor, ben elinden tutuyorum evi turluyoruz ama mama sandalyesiyle yaşananları hiç yaşamadık mesela en güvenli alanımız orası rahatça yemek yediriyorum ben eğer orda oturmayı kabul ederse tabi, 10.5 kiloyuz ama sizinkiler kadar hareketli değiliz😅

Maşallah ❤️ erkenci bıdık yakında tam yürür ozaman 😂 görelim ozaman neler yapacak

Benim kız 9,5 aylıkken tutunup kalkmaya başladı. Emeklemiyor geri geri gidiyordu. 9 aylıkken de öne gitmeyi öğrendi. Artık iş yapamıyorum. Dün kapıya tırmanmaya çalışırken alnını vurdu köşeye.
Kızlar sizin bebeklerinizin ağız suyu çok akıyor mu? Aylardır akıyor ama diş yok.

Meraklı bıdık her şeyi öğrenmek istiyor 😊😊 sakındıkça daha çok merak ediyorlar, kontrollü bir şekilde tanıdıkça başka eşyalara yöneliyorlar. Yürüme arkadaşından memnun musunuz
E bebekten almıştım baby toys happy ilk adım arabası diye geçiyor. İlk başta kontrol etmekte zorlandı çünkü çok hızlı gidiyor. Ön tekerlerin bağlantı kısımlarına kalın paket lastiği geçirdim o biraz yavaşlattı, kontrol etmesi daha kolay oldu. Bu haliyle memnunuz😌

X