- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
-
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.301
Kızlar ben hamile olduğumu öğrendimOlumsuz yorum yapmamanızı rica ediyorum çünkü kabullenmek benim için de zor oldu, hassas bir dönem benim için, bence de erken şuan sadece ileride iyi ki diyeceksin yorumlarınızı bekliyorum bide sizle de paylaşmak istedim ya ne bilim sizden bişe saklıyor gibi hissediyorum, inşallah sağlıklıdır ve sağlıkla kucağıma alabilirim, dualarınızı bekliyorum
Ayyyy çok sevindim ya. Sen zaten istiyordun. Valla bence çok iyi olmuş. Evet çok çok zor fakat bütün arkadaşlarım çocukların arasındaki yaş farkını açmadan doğurmak en iyisi, biz 4-5 yıl bekleyip hata ettik diyor.
Hele ki en kötüsü 4 yaş diyorlar. 4 yaş arada abi abiliğini abla ablalığını yapamıyor. Çok ara bi dönem ve büyük çocuğa yazık oluyor diyorlar. Ama 1.5-2 yaş olsa beraber büyürler diyorlar. Ben de kardeşimden 4 yaş büyüğüm ve cidden çocukken çok tartışırdık ve ona küçükken ablalık yapamadım. Kendim de anlamıyordum çünkü. Şimdi harika aramız tabii o ayrı mesele. Bunu da 2.bebek konusunu düşünen anneler için yazdım.
Ama Ben kesinlikle kaldıramam bu kadar erken. Daha ne bedenen ne de kafa olarak kendime gelemediğimi düşünüyorum çünkü. Hayatım hıphızlı akıp gidiyor sadece şu an. Ama nasıl olup bitiyor anlamıyorum. Fakat keşke benim de gücüm olsaydı da bi tane daha doğursaydım arayı açmadan. O yüzden seni tebrik ediyorum.sağlıcakla doğsun evlat dünyadaki ennn güzel en tatlı şey. Daha ötesi yok.
Ay inşallah canım ben zaten sen ilePapatya0593 canım inşallah keseyi de görürsün, kolay bir gebelik dönemi geçirirsin İnan cesaretimi toplayabilsem ben de çok istiyorum. En güzeli böyle sürpriz olması yoksa bana kalırsa ooo
Ben akışına bırakalı çok oldu da tık yok dahaa
Benim adetim düzene bile girmemişti canım bi önceki ay 12 gün sürdü hatta bu ayda olmayınca arkadaşıma falan ben erken menepoza mı giriyorum yoksa dedim çünkü fsh ımda 2 yıl önce ölçtürdüğümde yaşıma uygun değil yüksekti sonra bi test yapayım ya olmaz da dedim , pozitif, Rabbim sana da nasip etsin çok isterim eşlik etmeni , beraber çok yoruluyoruz derizBen akışına bırakalı çok oldu da tık yok dahaaen kısa zamanda sana eşlik ederim inşallah
İşte nasip Cidden herşeyin hayırlısı olsunBenim adetim düzene bile girmemişti canım bi önceki ay 12 gün sürdü hatta bu ayda olmayınca arkadaşıma falan ben erken menepoza mı giriyorum yoksa dedim çünkü fsh ımda 2 yıl önce ölçtürdüğümde yaşıma uygun değil yüksekti sonra bi test yapayım ya olmaz da dedim , pozitif, Rabbim sana da nasip etsin çok isterim eşlik etmeni , beraber çok yoruluyoruz deriz
Ben akışına bırakmadım henüz ama bi heveslenmedim değilBen akışına bırakalı çok oldu da tık yok dahaaen kısa zamanda sana eşlik ederim inşallah
Benim de umudum hiç yok ve sanki yine yıllar beklicem gibiBen akışına bırakmadım henüz ama bi heveslenmedim değilya benim hemen olmaz hiç öyle bir umudum yok açıkçası
Sorma canım bazen gözümde de büyüyor şey diyorum kaygım 2 oldu, hele hele doğumPapatya0593 Ay tüm telaşlar baştan başlıyor desene, kese sonra kalp atışı sonra ikili testler inşallah her şey sorunsuz ilerler. Her dönemin ayrı gerginliği oluyormuş cidden, o zamanları silmişim gibi, sen yazınca aa doğru o vardı diye geriye gittim
Kızlar ben bu aralar ısırılıyorum çok, söylenenleri yapıyorum da bir çare olmadı, ısırdıkça kapatıyorum memeyi, dertli dertli ağlıyoröğrenemedi ısırmamayı, bence istemsiz ısırıyor dişi kaşındığından, o yüzden memeden önce diş kaşıyıcıyı ısırttırıyorum iyice, o da işe yaramıyor. Dün öğleden sonra 8 saat falan uykuya geçemedi, perişan oldu. Her diş böyle mi olacak yoksa sadece öndekilerde mi acaba? Alt 3'lendi, üstten gelen yok henüz
Yok canım emmesinde bi değişiklik yok, kimi bebek hemen tiksinip bırakıyormuş , ben bakıyorum aynı memeye düşkünlük böyle olunca da nasıl kesecek bilemiyorum, doktor emzirebilirsin bi sıkıntı yok 6 ay dediİşte nasip Cidden herşeyin hayırlısı olsun
En beklenmedik anda olur zaten bu gebelikler bende en beklenmedik anda gelir diye umuyorum
Evet tndem emziren vardı da nicki aklıma gelmiyor malesf.
Oğlunda sütten tiksinme faln olmadı mı halen?
Ben akışına bırakmadım henüz ama bi heveslenmedim değilya benim hemen olmaz hiç öyle bir umudum yok açıkçası
Kızlar Allah kalbimi biliyor ya ben de diyordum ki 1-2 sene olmaz doktora giderim 35 olmadan tedavi mi olurum 2. Çocuk için Allah izin verirse, hiç öyle düşünmeyin , melodi demişti zaten bence vücut yolu mu öğreniyor nedir daha kolay oluyor, dediydi dersiniz, size de dua edicemBenim de umudum hiç yok ve sanki yine yıllar beklicem gibio yüzden gönül rahatlığıyla akışına bıraktım sende 2 ay daha bekle yaşı tamamlansn sal gitsin artık.
Valla kuzum öyle cidden. Beklerim ben de birkaç yıl. Olur olmaz nasip artıkBenim de umudum hiç yok ve sanki yine yıllar beklicem gibio yüzden gönül rahatlığıyla akışına bıraktım sende 2 ay daha bekle yaşı tamamlansn sal gitsin artık.
Canım benim hayırlısı olsun o da kolaylıkla olsun inşallahKızlar Allah kalbimi biliyor ya ben de diyordum ki 1-2 sene olmaz doktora giderim 35 olmadan tedavi mi olurum 2. Çocuk için Allah izin verirse, hiç öyle düşünmeyin , melodi demişti zaten bence vücut yolu mu öğreniyor nedir daha kolay oluyor, dediydi dersiniz, size de dua edicem
Sağol canımKızlar Allah kalbimi biliyor ya ben de diyordum ki 1-2 sene olmaz doktora giderim 35 olmadan tedavi mi olurum 2. Çocuk için Allah izin verirse, hiç öyle düşünmeyin , melodi demişti zaten bence vücut yolu mu öğreniyor nedir daha kolay oluyor, dediydi dersiniz, size de dua edicem
Evet işte çoğu bebek tiksinir rahatsız olurmuş anne sütünden. Amannn iki memen var ikisine de yeterYok canım emmesinde bi değişiklik yok, kimi bebek hemen tiksinip bırakıyormuş , ben bakıyorum aynı memeye düşkünlük böyle olunca da nasıl kesecek bilemiyorum, doktor emzirebilirsin bi sıkıntı yok 6 ay dedi
Hayırlısı İnşallah kolaylıkla nasip olsunValla kuzum öyle cidden. Beklerim ben de birkaç yıl. Olur olmaz nasip artık
Benimkinin alt 2 çıktıktan sonra üst 4 tane çıktı. Şimdi sıra yine alta geçti. Belki üstteki dişini çıkaramadığından zorlanıyordur. Belli bir sırayla çıkıyor bildiğim kadarıylaAlt 3'lendi, üstten gelen yok henüz
Kuruyemiş başlayan var mı? Fındık yiyebilir mi diye aklıma geldi googleladım size de faydası olur diye düşündüm.
"Kuruyemiş içeren gıdayı ilk kez verirken öncelikle dudağa sürülmeli ve 30 dakika beklenmelidir. 30 dakika içinde dudak etrafında kızarıklık, vücutta kızarıklık, kaşıntı, kusma, nezle görülüp görülmediği kontrol edilmelidir. 30 dakika içinde bu belirtiler görülmüyorsa çok az miktarda verilmelidir. Bir gün içinde yine alerjinin belirtileri görülmüyorsa artık kuruyemişe devam edilebilir. Farklı kuruyemişlerin en azından bir hafta arayla başlanması daha doğru yaklaşım olur. Hangi kuruyemişten sonra alerjinin geliştiğini daha iyi anlayabiliriz."