Kızlar sizi birlikte etiketledim anca yazabildim kusura bakmayın
uyku düzenimiz şöyleydi gündüz 12 gibi ilk uyku 4 gibi ikinci uyku akşam 9 gibi yatış sabah 9 gibi kalkış böyle bakınca güzel gözüküyor ama gece abartısız 8 kez uyanıyordum gündüz uykularında çok sorun yoktu emip uyuyordu belki bir kere uyanıyor onda da sallıyordum, şöyle yaptım meme emerek uyumayı tamamen kestim kızlar , gündüz uykularında oturma odasında emziriyorum uyku rutinine emzirmeyi aldım yani sonra odaya geçiyorum sallıyorum durmuyor alıyorum gezdiriyorum tekrar pışpışlıyorum her türlü yöntemi deniyorum ama meme vermiyorum , bugün 3. günümüz, ilk deneme de 1 saat ağladı uyudu 2. De 40 dk çoğunlukla ağladı 3. De mızmızlandı ağlamadı yarım saatte uyudu , gece uykuları hemen uzadı 3 saat falan deliksiz uyudu dün gece, gene de çok kısmadım yani gece hala 3 kere meme verdim bu gece 3-4 saatte bir vermiş oluyorum ama ondan da erken uyanırsa gene meme vermedim, bazen hala direnip ağlıyor ama pes etmeye niyetim yok kızlar çünkü gece memede uyuduğu için rahat yatamadığımdan ciddi boyun ağrısı çekiyorum, ben de daha yolun çok başındayım bakalım giderek uykular uzayacak mı kızlar