2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Maşallah ben de uyusun istiyorum çünkü artık ben de bağışıklık falan kalmadı... Zombi gibiyim...
Dün gece 39 derece ateşle acile götürdük çok kustu... İdrar yolu enfeksiyonu dediler, az önce de burnu akmaya başladı. Çok zormuş gerçekten 6 saat acilde kaldık

Canım çok geçmiş olsun kızdı demi senin ki kızlarda çok görülüyor idrar yolu enfeksiyonu diye biliyorum, inşallah çabucak atlatır ya , ateş çok zor

Maşallah maşallah maşallahCanım bunu her yerde deme valla nazar olur valla 3 saat deliksiz uyku için para verirdim

Canim sen mamayi tamamen kestin mi yoksa cok mu azalttin ? Biz hala gundr 3 4 biberon iciyoruz ne zaman birakmak gerekir onu da bilmiyorum 4. Aydan beri sütüm hic yok

Canim sen mamayi tamamen kestin mi yoksa cok mu azalttin ? Biz hala gundr 3 4 biberon iciyoruz ne zaman birakmak gerekir onu da bilmiyorum 4. Aydan beri sütüm hic yok
Yok tamamen kesmedim canım akşam 20.00 sabah 08.00 arası mama veriyorum 3 saatte bir.. 4 biberona yakın veriyorum her biri 120 cc

Ekstra eğer avm tarzı bir yerdeysem mama veriyorum onun dışında gündüz ek gıda

Kızlar benim oğlanın beli dün gece böyle kızarmıştı benek benek , daha önce de iki kere daha oldu neden olduğunu anlayamadım hep aynı yer ve vücudunda başka yok böyle kızarıklık, o an bezinin markasını değiştirdim ve bel kısmını katlayıp uyuduk, sabah solmuştu (2 resimde ekledim biri gece diğeri sabah)ama 2 gündür kahvaltıda yumurta yediriyordum alerji midir bezden midir bilemedim kızlar ya bide neden hep aynı yer kafam karıştı, fotoları ekliyorum

Eklentiler

• IMG_5944.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_5946.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 43
Bezden bence, çok fazla çiş yaptiysa taşmış da olabilir o da tahriş etmiştir yada alerji yapmıştır.
Yumurta daha çok Ufak sivilce şeklinde alerji yapıyor.

Bezden bence, çok fazla çiş yaptiysa taşmış da olabilir o da tahriş etmiştir yada alerji yapmıştır.
Yumurta daha çok Ufak sivilce şeklinde alerji yapıyor.
Yaa akşam üzeri şöyle tırnak üstü kadar mukuslu kaka gördüm içinde kanlı damar da vardı çok azdı ama alerji şüphemi arttırdı

Özel menenjit aşılarını yaptıran var mı? Her ikisini de yaptırdınız mı? Kaç doz olacak şekilde? Bizim doktor bexsero 3 doz(7-9-15.ay), nimenrix tek doz 13.ay yazmış. Şu an 8 aylık kızım. Unutmuşum aşıyı.
Bir tarafım yaptır bir tarafım yaptırma diyor???

Benim ki geri geri sürünmeye başladı kızlar, elleri üzerinde de daha iyi duruyor, pat diye dönüp yüzüstü pozisyona geliyor artık, çok mutlu oldum bu emeklemek heralde diyordum

Maşallah maşallah maşallahCanım bunu her yerde deme valla nazar olur valla 3 saat deliksiz uyku için para verirdim
Ay çok güldüm 5 saat kesintisiz uykuyu 5 bine satsalar düşünmeden veririm şu an. Gece 8 kez kalktım, sürünüyorum şu an
Biz yaptırdık, bexsero için 5 ve 7.ay demişti bize. Bu dozların zamanını her doktor farklı ayarlıyor ya, istersen tekrar sor doktora, belki başka ayarlama yapar tekrardan. Allah korusun menenjite yakalanırsa sağlam kurtulma ihtimali yok, ya sakat kalıyor ya da yaşamıyor. Allahım uzak etsin miniklerimizden. Doktor öyle anlatınca yaptırayım dedim, biz önlemimizi alalım da. O ihtimali düşünmek bile mahvediyor.
Benim ki geri geri sürünmeye başladı kızlar, elleri üzerinde de daha iyi duruyor, pat diye dönüp yüzüstü pozisyona geliyor artık, çok mutlu oldum bu emeklemek heralde diyordum
Oy maşallah benimki geri geri giderek oturmaya geçmişti, sonra ilerleme geldi şu an hemen tırmanıp ayağa kalkıyor, bütün gün çekmecelerin başındayız çok yaramaz oldu anaaağm, acaba yeni yapmaya başladığından mı bu hareket çılgınlığı yoksa huyu mu böyle korkireeem

Birden hareketlendi canım benim ki de tembel tembel oturuyordu şimdi hiç bi yere koymaya gelmiyor hemen atılıyor yüzüstü pozisyona geçiyor , bide ben Yürüteç aldım kızlar sevmedi sanki ya alışır mı zaten geçti almışım kilo sınırı 12 diyor benim ki 10 kilo zaten

Dana kıyma alerji mi yaptı yoksa gaz mı? Bende 2 gün dana kıyma ile çorba yaptım geceleri sancıdan mı anlamadım asla uyumadı hep ağladı

Dana eti alerji yapıyor diye gözlemledim.
Şu ana dek bezelye aşırı gaz yaptı sadece.
Kıyma sizin bebeğinize de iyi gelmemiş olabilir. Biraz ara verip yeniden deneyerek kesinleştirmek lazım.

benim yavrumun da alerjisi hep aynı bölgede oluyor.
Sol kolu ve sol yanağında kırmızılık şeklinde.
En çok bu iki bölge.
Değişmiyor yani yeri.
Ama seninki belki de tamamen bezdendir. Biraz daha gözlemle bakalım

Şimdilik geçti canım ama hep bakıyorum tekrar kızaracak mı diye inşallah alerjik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…