- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Iki katı artmış. Bence güzel bir değer. Gün aşırı en az %60 artması bekleniyor diye biliyorum.Kızlar merhaba benim adetim normalde 1 Ağustos fakat ben 29 temmuzda beta hcg 101 çıktı bugün tekrar yaptırdık 201 çıktı 2 günde bir yani sizce düşük mü değer ?
MerhabaKızlar merhaba benim adetim normalde 1 Ağustos fakat ben 29 temmuzda beta hcg 101 çıktı bugün tekrar yaptırdık 201 çıktı 2 günde bir yani sizce düşük mü değer ?
Iki katı artmış. Bence güzel bir değer. Gün aşırı en az %60 artması bekleniyor diye biliyorum.
Ay gerçekten mi içime su serptiniz valla herkesin 3-4 kay artmış bende korktum bizde daha öncesinden boş gebeliğimde var çok tedirgin oldumMerhaba
Gayet güzel artmış tebrikler
Bence gayet güzel benimde bat günüm yarın bugün ki kanım 201 çıktıKızlar kan sonucum nasıl sizce bat günüm yarın
Önemli olan artmasıymıs canım sende gönlünü ferah tut Saglıkla tutuncaklarBence gayet güzel benimde bat günüm yarın bugün ki kanım 201 çıktı
Ay hadi inşallah canım ya sağlıcakla bi kalp atışlarını duysakÖnemli olan artmasıymıs canım sende gönlünü ferah tut Saglıkla tutuncaklar
İnsallah kuzum ben anca cmtsi doktora gidebilirim yogun calısıyorumAy hadi inşallah canım ya sağlıcakla bi kalp atışlarını duysak
Sen salı günü bence tekrar baktır kuzum beta hcg ye Cumarteside inşallah keseyi görürsünİnsallah kuzum ben anca cmtsi doktora gidebilirim yogun calısıyorum
İnsallah baktırabilirsem canım yogun bi haftam var iş konusunda ctmsi direk gitsem nolurkiSen salı günü bence tekrar baktır kuzum beta hcg ye Cumarteside inşallah keseyi görürsün
Gayet güzel canım hayırlı olsunKızlar kan sonucum nasıl sizce bat günüm yarın
Beta hcg düzenli artıyor mu diye dedim ben canım ama istersen direk cumarteside gitsen olur senin kararın :)İnsallah baktırabilirsem canım yogun bi haftam var iş konusunda ctmsi direk gitsem nolurki
Saglıkla tutunsun insallah canım bata kaç gün kala verdinMerhaba kızlar bu zamana kadar hep buradaki konuları okudum sonunda üye oldum ve Allah izin verirse 2023 nisan ayı annesi olacağım. Dün kan verdim 167 değer çıktı öncesinde 1 kimyasal gebelik ve 1 erken düşük yaşadım. Umarım bu sefer sağlıkla ilerler. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim :)
Teşekkürler canım benim bat 28 temmuzdu 2 gün geçti verdim öncesinde bat gelmeden idrar testinde çıkıyordu emin olmak adına verdim umarım yükselir yaSaglıkla tutunsun insallah canım bata kaç gün kala verdin
İnsallah canım bende bata bir gün kala verdim bugün sabah kan benimde bat yarındı dünde erken gebelikle ögrendim ilkTeşekkürler canım benim bat 28 temmuzdu 2 gün geçti verdim öncesinde bat gelmeden idrar testinde çıkıyordu emin olmak adına verdim umarım yükselir ya
Sanada hayırlı sağlıklı gebelik dilerim canım benim. Önceki mesajlarından gordum 309 çıkmiş senin gayet güzel Maşallah benimki biraz gec döllenme oldu diye düşünüyorumİnsallah canım bende bata bir gün kala verdim bugün sabah kan benimde bat yarındı dünde erken gebelikle ögrendim ilk
Olabilir kuzum hepsi saglıkla tutunsun da sorunsuz gelsinlerSanada hayırlı sağlıklı gebelik dilerim canım benim. Önceki mesajlarından gordum 309 çıkmiş senin gayet güzel Maşallah benimki biraz gec döllenme oldu diye düşünüyorum
İnşallah canim tekrar kan baktırdığımda yazarım sonucu burada ultrason fotoğrafları da paylaşırız umarım birbirimizle konuşarak guzel bi dönem geçiririzOlabilir kuzum hepsi saglıkla tutunsun da sorunsuz gelsinler