- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Papatya0593
Yarın kanı mı tekrarlasam acaba artısına bakmak içinNormal. Kasik ağrısı bel ağrısı normal. Hatta kanamanız ya da dayanılmaz sancilariniz gelmediği sürece diğer belirtiler normal. Önemli olan şiddetli ağrılar ve kanamalar tehlikeli
Canm bende keseyi gördü kalp atışı icin iki hafta sonra bir daha gel dedi.G gebelikyolunda sen mart anneleri grubunu da okuyorum demiştin acaba orda keseyi gördüğü halde kalp atışı olmayan kişiler oldu mu?
bu işin istatistiği nasıl acaba ya
şu kalp atışını da duysam hamileyim dicem rahatlıcam şimdi hep birşeyi bekleme
valla kuzum ben bi tek dün verdim 309 cıktı bat günüm bugündü normalde yarın tekrar vericemKızlar herkes bu mesajdan alıntı yapıp beta hcg değerlerini hangi gun kac cikmis yazabilir mi. Karşılaştırmak istiyorum. Benimki normalden fazla artmış gibi geldi. Ama aşırı bir artış da değil. 3.gunde 5 kat artmış. İkiz gibi ihtimaller beni korkutuyor
Benim;
27 07 2022 : 122
30 07 2022: 614
22 temmuz beta: 29.2Kızlar herkes bu mesajdan alıntı yapıp beta hcg değerlerini hangi gun kac cikmis yazabilir mi. Karşılaştırmak istiyorum. Benimki normalden fazla artmış gibi geldi. Ama aşırı bir artış da değil. 3.gunde 5 kat artmış. İkiz gibi ihtimaller beni korkutuyor
Benim;
Ben hamile olduğumu bile hissetmiyorumKızlarrr cinsiyet hissedeniniz varmı
İlerleyen zamanlarda içimize doğar galiba şuan bende pek his yok canım rüya da gördüm rüyalarım bile kararsız bir kızım oldugunu gördüm sonra oğlum olduğunu gördümKızlarrr cinsiyet hissedeniniz varmı
Evet normaldir adet ağrısına benzetemedim ben bıçak batmasına benzettim senin de öyle mi ?Benimde kasık ağrım oluyor şu sıralar normal galiba.
30.07.2022 167 değer bitanem adet 2 gun gecmistiKızlar herkes bu mesajdan alıntı yapıp beta hcg değerlerini hangi gun kac cikmis yazabilir mi. Karşılaştırmak istiyorum. Benimki normalden fazla artmış gibi geldi. Ama aşırı bir artış da değil. 3.gunde 5 kat artmış. İkiz gibi ihtimaller beni korkutuyor
Benim;
Benim tahminim kız daha gebe kalmadan da hissediyodum hep kızım olcak hissi vardı tabi öncelikle saglıklı gelsin bebişlerİlerleyen zamanlarda içimize doğar galiba şuan bende pek his yok canım rüya da gördüm rüyalarım bile kararsız bir kızım oldugunu gördüm sonra oğlum olduğunu gördümsenin var mı hissiyatın? Annelerin hissi doğru çıkar genelde derler.
Ya bana da entresan geliyo suanlıkBen hamile olduğumu bile hissetmiyorum
Yok canım fazla artmamis normal artmışKızlar herkes bu mesajdan alıntı yapıp beta hcg değerlerini hangi gun kac cikmis yazabilir mi. Karşılaştırmak istiyorum. Benimki normalden fazla artmış gibi geldi. Ama aşırı bir artış da değil. 3.gunde 5 kat artmış. İkiz gibi ihtimaller beni korkutuyor
Benim;
Bu daha fazla artış mesela22 temmuz beta: 29.2
28 temmuz beta:1128.89
Hayirlisiyla hepimiz bi keseyi, bebeği görseydikBu daha fazla artış mesela
Yaa bende niye oyle oluyo kiBen hamile olduğumu bile hissetmiyorum
Ahaha gerçekten öyle mi hesaplanıyor6+0 kuzum 5+7 değil :)
6. Haftada duyma ihtimalin yüksek
Ben kullanıyorum 27 temmuzdan beri sabah akşam fitil verdi.Merhaba kızlar benimde bugün 4+5 lekelenmem oluyor 4 gündür. Cumadan beri cuma betam 275 ti
Bugün 943 çıktı. Doktor herhangi bir şey kullanma dedi.kese görününce progestan vs. Kullanacağız dedi progestan kullanmaya başlayan var mı
Ne zaman gördü keseyiCanm bende keseyi gördü kalp atışı icin iki hafta sonra bir daha gel dedi.
Arkadaşın söylediği gibi hamile bile hissetmiyorumKızlarrr cinsiyet hissedeniniz varmı
Benimde 4 gündür leke olarak geliyor kahverengi. Doktorum kalp atışını duyalım ondan sonra progestan vs başlayacağız dedi. Bugün betam 942 yükseliyor kese görünmez zaten bu değerden karından bakalım dedi rahimde kalınlaşma olmuş muhtemelen kese oluşacak dedi. Bende perşembe gideceğim 5+1 oluyorum ini. Hepimiz keseleri görmeye başlarızBen kullanıyorum 27 temmuzdan beri sabah akşam fitil verdi.
Esasında o gün 1 kes 1 damla geldiğini söylemiştim onun üzerine verdi.