- 11 Mart 2022
- 303
- 273
- Konu Sahibi Papatya0593
Ne güzel ben yarın yeniden baktırcam galiba dayanamıyorum22 temmuzda 29 çıkmıştı
28 inde tekrar beta baktırdım 1128 çıktı.
Artik doktora gideceğim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel ben yarın yeniden baktırcam galiba dayanamıyorum22 temmuzda 29 çıkmıştı
28 inde tekrar beta baktırdım 1128 çıktı.
Artik doktora gideceğim inşallah
Benimde bata 4 gün varBen bata 5 gün kala öğrendim bende erken öğrendim ve adet olmayana kadar korktum
Gün aşırı yineleyin ama artış takibi için, kimyasal mi oldu daha önceNe güzel ben yarın yeniden baktırcam galiba dayanamıyorum
Yok boş gebelik gelişmediGün aşırı yineleyin ama artış takibi için, kimyasal mi oldu daha önce
8000 kere çıktı beta sonra düştüGün aşırı yineleyin ama artış takibi için, kimyasal mi oldu daha önce
Yaaa korktum suan da baya da yüksek mis beta8000 kere çıktı beta sonra düştü
Korkma canım sağlıksız da ne yaparsak yapalım gidiyor. Tam tersi sağlıklıysa da ne yaparsan yap sana tutunuyor. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Yaaa korktum suan da baya da yüksek mis beta
Haklisin , Rabbim ne derse o , amiiin cümlemize ️Korkma canım sağlıksız da ne yaparsak yapalım gidiyor. Tam tersi sağlıklıysa da ne yaparsan yap sana tutunuyor. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Oyle ara ara giriyo benimde tedirgin oluyorum sali gunu bian once gelse de keseyi gorsem keskeBenimde 3 gün gecikti bugünle ama ara ara adet olacakmisim gibi ağrı giriyor benimde, normalmiş korkma
Benimde bugun 2. Gun canim insallah yerlesmedirBenimde batı 2 gün geçti ama hala öyle hissim var dün lekelenmem oldu bugün yok yerleşme olabilir diye tahmin ediyorum
Hayırlı olsun.
Amiin inşallah canım sağolasınHayirlisiyla saglikla ilerler insallah canim
Haziran grubundan tanıyorum seni ve burda gördüğüm için çook mutlu oldum kan sonucun için heyecanlıyım umarım çok güzel bir değerle bizimle de paylaşırsın.Kızlar sanırım bende aranıza katıldım bat 1 agustostu 15 aydır olmadı gebelik 3 çatlatma iğnesi başarısız mfk ürünleriyle 3. Aydan sonra kaldım kan vermeye gidicem yarın insallah
Ocaktan beri geziyordum valla sagol canım benim yarın veririm yarın bata 1 kala oluyor saglıklı gebeliklerimiz olsun insHaziran grubundan tanıyorum seni ve burda gördüğüm için çook mutlu oldum kan sonucun için heyecanlıyım umarım çok güzel bir değerle bizimle de paylaşırsın.
Ben de yarın vermeye karar verdimOcaktan beri geziyordum valla sagol canım benim yarın veririm yarın bata 1 kala oluyor saglıklı gebeliklerimiz olsun ins
Benimde batı 2 gün geçti ama hala öyle hissim var dün lekelenmem oldu bugün yok yerleşme olabilir diye tahmin ediyorum
Hayırlı olsun.
Bende erken gebelik testi yaptim silik cizgi normal gebelik testi aldim oda ayni .kan da oyledir dimiBen bata 5 gün kala öğrendim bende erken öğrendim ve adet olmayana kadar korktum
Öyledir bence, 2 test yapmissiniz birde yanılma payı yokBende erken gebelik testi yaptim silik cizgi normal gebelik testi aldim oda ayni .kan da oyledir dimi
Hiic belli olmuyor ya herkesin ki o kadar farklı ki, doktorlarda beta aralığı cok geniş diyorlar, o yüzden önemli olan artış, cok farklı bir sonuç gelmediği sürece kac geldiğine hic takılmaKızlar kan verdm uygulamalara göre suan 3 haftalık 6 günlük yazıyo kaç gelir sizce kan yarın daha yeni bat günüm bu arada