- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Papatya0593
İnsallah canım ben zaten hiçbişey bilmşyorm ilk defa hamilelik ögrenicez insallah burda hepimiz aydınlatalım birbirimizi kızlarİnşallah canim tekrar kan baktırdığımda yazarım sonucu burada ultrason fotoğrafları da paylaşırız umarım birbirimizle konuşarak guzel bi dönem geçiririz
Hayirli olsun saglikla devam eder insallahMerhaba kızlar bende 1,5 yıl sonra 3. Çatlatma iğnemde gebe kaldım çok şükür. Cuma beta hcg 108 di bugun 276 çıktı umarım sağlıklı bir şekilde devam eder
benim de zaten şu an paylaşmayı düşündüğüm tek kişi annemle babam. Onlarla da 15 gün birlikte tatil yapacağımız için bilmeleri gerekebilir diye düşündüm. Önümüzdeki haftalar hangi süreçleri getirir bilemiyorum çünkü. Ayrıca babacımında doğum günü olduğu için oraya güzel bir sürpriz kondurayım dedim. ♥
keseyi de kalp atışını da görme zamanı da gelse de rahatlasak artık ya.
merhaba tebrikler hayırlı olsun ♥
benimde adetim 2 gün geçmişti 3.gün test yaptırdığımda 84.99 çıkmıştı. 2 gün sonra da 255'e yükseldi.
benimki de geç döllenme gibi hissediyorum, bu bir sorun teşkil ediyor mu
direkt haftaya doktora git 3 kez yükselme yakalamışsın.
merhaba, tebrik ederimm sağlıkla inşallah ♥
Merhaba geç döllenme bir sorun teşkil etmez yinede doktorunuz sizi bilgilendirir bende salı günü görüneceğim sizin gibi merakla bekliyorumerhaba tebrikler hayırlı olsun ♥
benimde adetim 2 gün geçmişti 3.gün test yaptırdığımda 84.99 çıkmıştı. 2 gün sonra da 255'e yükseldi.
benimki de geç döllenme gibi hissediyorum, bu bir sorun teşkil ediyor m
Amin insallah hepimizinkiHayirli olsun saglikla devam eder insallah❤
Aynen bende ilk gebelik olacak canimİnsallah canım ben zaten hiçbişey bilmşyorm ilk defa hamilelik ögrenicez insallah burda hepimiz aydınlatalım birbirimizi kızlar
Evet canım oluyo ilk sabah mide bulantımı da yasadım bgn mide ekşimem vardı ztn bide ara ara bel agrım basladıAynen bende ilk gebelik olacak canim
Kasık ağrıları yaşıyorum sizde de oluyor mu kızlar ? Anı hareketlerde böyle bıçak batması gibi oluyor
Ay hadi bakalım yeni başlıyoruzEvet canım oluyo ilk sabah mide bulantımı da yasadım bgn mide ekşimem vardı ztn bide ara ara bel agrım basladı
Merhaba kalp atışı için erken olabilir ama emin değilim çünkü okuduklarım dayanarak 6. Haftada da duyan var 7. Haftada da .Merhaba kızlar
Yeni gelenlere öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum, Allah sağlıklı bir şekilde bu serüveni tamamlamayı nasip etsin herkese
Uygulamada bugün 5+5 görünüyorum
Çarşamba günü için doktora randevu alıcam
5+7 ‘de keseyi görüyorum galiba, kalp atışını duyma ihtimalim yüzde kaç??
ben de merak ediyorum valla erkek olsun istiyorum ama ne çıkacak bakalım :)Benim de 2. Bebek ve benim de ilki 3 yaşında. Yani 2 ay sonra 3 yas olacak. Ne tesadüfben de koc burcuyum. Bakalim koc burcu bebeleri nasıl oluyomus
6+0 kuzum 5+7 değil :)Merhaba kızlar
Yeni gelenlere öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum, Allah sağlıklı bir şekilde bu serüveni tamamlamayı nasip etsin herkese
Uygulamada bugün 5+5 görünüyorum
Çarşamba günü için doktora randevu alıcam
5+7 ‘de keseyi görüyorum galiba, kalp atışını duyma ihtimalim yüzde kaç??
Bence normal , olabilir , bende şuan yok ama ayakta kalinca kasik ağrım oluyor benimdeKızlar benim biraz bel agrım arttı normal mi sizce
ben de merak ediyorum valla erkek olsun istiyorum ama ne çıkacak bakalım :)
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah,
ilkinde 10 cm açıklıkla, ıkınma hissim gelmediği halde acele ederek 2 dk sonra çataldan kaldırıp bu dogum zor olur diye sezaryene aldılar, benim için hala muamma, gerekli miydi normal olabilir miydi bilmiyorum
özel hastane klasigi mi yoksa çatı dar mıydı gercekten bilmiyorum
bunda normal olsun istiyorum seninki nasıl olmuştu
Normal. Kasik ağrısı bel ağrısı normal. Hatta kanamanız ya da dayanılmaz sancilariniz gelmediği sürece diğer belirtiler normal. Önemli olan şiddetli ağrılar ve kanamalar tehlikeliKızlar benim biraz bel agrım arttı normal mi sizce
Benimde kasık ağrım oluyor şu sıralar normal galiba.Aynen bende ilk gebelik olacak canim
Kasık ağrıları yaşıyorum sizde de oluyor mu kızlar ? Anı hareketlerde böyle bıçak batması gibi oluyor